Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen je moški v znamenju leva?

Kakšen je moški v znamenju leva?

Pri družinah in prijateljih levi ne poznajo šale. Takrat druga stran izve koga ma pred sabo. Pravi levi se ne bojo sami hvalili (kot se tu Carlos) in se ne bojo izpostavljali. Velik jim pomeni, da delajo dobro. Ob prevari znajo pokazat najslabše vseh znamenj potenicarno. Levom se pač ne zameriš.

A tako poj, zdej me boš pa še žalila???

Lubica zlata pardon ribica, a ti slučajno potrebuješ ročno vnašanje občutkov za čas in prostor ter razlikovanje med obrazi?

https://www.dnevnik.si/1042770272

Miki miško, bodi to, kar si, če želiš čez en mesec analizo raziskovanja :).

Strastno se ljubijo škorpijoni in škorpijonke. So perverzni in imajo fetiše bdsm recimo.

Hinavsko hvalo levi hudo kaznujejo! Hinavce iz tropa naženejo mimgrede ali se sami umaknejo!
Levi so borci in zaščitniki zato hinavščine ne marajo.
[/quote]

Ni večje hinavščine kot pričakovati hvalo zaradi ega. Levi manj kot hvalo, pa čeprav ni upravičena, niti ne pričakujete. Torej ste levi daleč največji hinavci.

A maš ti mal predsodkov? Ne dopuščaš možnosti, da sem tudi nagajiv, da grizem glih tolk da paše še pa še?
[/quote]

Absolutno sem mnenja, da mora vsak imeti nekaj iskrivosti v sebi, tiste nagajivosti, razposajenosti in dobrohotne navihanosti. Ampak je treba vedeti, kdaj izbrati pravi način, da ne izpade ravno kontra :).

Bi rada povedala, da naj bo moja druga želja, da mi poveš kdaj naj te grizem kot lev kdaj pa kot miško?
[/quote]

Kot sem povedala, bodi to, kar si, z vedenjem vsega, kar si se naučil do danes :). In ne, ne bom ti povedala, sicer ne bi bil to ti, a ne. Lahko pa komentiram tvoje vloge.

A ne boš povedala? Zdej se grem pa pod kovter skrit! TKO DA VEŠ!!!
[/quote]

Prou! 🙂

Groza me je, med kakšnimi ljudmi jaz to živim.
Dejansko določate karakter človeka glede na položaj nekaj zvezd, ki v resnici nimajo nič skupnega. Nekoč se je pač nekdo odločil, da ga to, kako jih vidimo z Zemlje, spominja na neko obliko.
In kot da to še ni dovolj, je do te odločitve prišlo že pred našim štetjem, kar pomeni, da so zaradi navidezno spremenjene poti sonca, tisti, za katere horoskop pravi, da so rojeni v znamenju leva, v resnici večinoma rojeni v znamenju raka.

zvezdno bitje

Kot mucki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj ne paničari no, je treba življenju odnosov zdravo mero začimb dodajati, za pestrejši okus.

Ha, marsikaj je jasn zdaj 😉
[/quote]

….nooo, ka ti ni jasn:)

Poznam jih kar nekaj in vsem tem je skupno eno: ko si nekaj zapičijo v glavo, ni teorije da spremenijo mnenje. So najbolj dobrosrčni, za svoje bližnje bi dali in naredili vse. Ne prenesejo kritike in ves čas jih moraš “božati navzdol” , kot muce… Nikar navzgor! To velja v dobesednem kot tudi prenesenem pomenu. Moja najboljša prijateljica je levinja, sva dobesedno sorodni duši, že 30 let nerazdružljivi. Jaz sem si vedno želela leva za partnerja, pa ni prišel mimo pravočasno. Sem si pa rodila levcka in lahko samo rečem, da koliko krvi mi je ta spil,mi ni nikoli v življenju nihče,a imam ga najraje na svetu in zanj sem pripravljena narediti res vse. Levi imajo ta šarm, ki se mu ne moreš upreti. Spoznala sem tudi enega leva par let nazaj,čisto slučajno.. Take privlačnosti mislim,da ne bom začutila nikoli več. Ta je zame najbolj popoln moški na svetu (v vsej svoji nepopolnosti). Škoda le, da jaz njemu nisem všeč… A to je pač življenje.

Kaj si pa ti po znamenju?

Horoskop je SCAM

Dil uit it

Si vis pacem, para bellum.

Po mojih izkušnjah se izjemno radi frajerišijo, ko pa so soočeni z njihovim bullshitom, so pa takoj kot politi cuckii, izogibajo se konfliktom.

Kaj si pa ti po znamenju?
[/quote]
Sonce v ovnu, podznak v levu. Marsa in Venero pa imam v biku. Luno v ribah. Astrolog, ki mi je delal Natalno karto je takrat (stara sem bila 18) rekel,da srečen tisti ki me dobi. Meni se pa vse bolj zdi, da težko tistim,ki imajo opravka z mano 😀 sem ena posebna mešanica. Ampak sem zadovoljna s seboj,rada se imam, z vsemi prednostmi in slabostmi, ki mi jih takšna postavitev prinaša.. Mi je pa ravno astrologija pomagala spoznati in razumeti sebe, zakaj reagiram in se obnašam na določen način. Se sprejeti. Zato menim da tisti, ki napišejo, da je to le larifari, se očitno niso še dovolj poglobili in izkoristili to vedo..

Oh, kako lep zapis…

Drzi, ko me je (doticen) lev pripravil do tega, da se mu povsem predam, pripadam… za vedno. Cetudi bi vedela, da mi ni namenjen, cetudi ga ni ob meni, cetudi… neke sile so, njegova energija v meni, njegova moc 🙂

Tako lepo je to, da me pripravi se do tega, da klepetam o horoskopu, kar sicer najbrz ne bi 🙂

In za otroka, mojega levcka, sem se pripravljena boriti kot levinja, izkljucno v njegovo dobro, vedno, pa ceprav ne v mojo korist. In nikakor ne cincajoce, kot je obicajno v moji navadi.

Uzivaj ob svojem levcku, trdemu pogajalcu 🙂

Če so nekaj dosegli ali so pri čem uspešni, jih moraš hvaliti do onemoglosti:) Res hlepijo po spoštovanju in občudovanju.
Kot dobro lastnost bi izpostavila to, da so zaščitniški do tistih, ki jih cenijo. Radi imajo druge uspešneže, ki jih sami blazno obožujejo. Nimajo radi porazov, ljudi ki so v stiski. V službi nadrejenim navadno lezejo v tazadnjo, podrejene pa ponižujejo. In pri tem so zelo netaktni. So tudi slabi diplomati. Včasih so preveč direktni, še posebej do ljudi od katerih nimajo koristi.

Razočaran lev je pa katastrofa. Ker si slabosti ne dopuščajo. Raje umrejo, kot da bi bili žrtve česarkoli. Neuspešen lev bo tudi druge poniževal in jih razvrednotil. Lahko postanejo agresivni, tudi nasilni. Predvsem so takrat zelo glasni in ukazovalni.

Vsekakor pa uravnovešen lev, ki mu gre dobro v življenju in je izpolnjen, je vreden spoštovanja. So zelo topli in prisrčni ljudje, na katere se lahko zaneseš.

” Sem si pa rodila levcka “

Ženska, tudi ti si tako bolna, da ne veš da ne veš, da si bolna.

Z vsako “moj” mislijo iz levčka delaš pudeljčka. To bo katastrofa od dedca, v sebi vedno dvoličen, ko bo treba sprejeti odgovornost bo besno bevskal in nič naredil, ko bo utišan se bo delal največjega reveža na svetu.

Če mu hočeš dobro ga čimprej odstavi, da bo zorel v njemu primerni vzgoji. Rajš prehitro!

” Sem si pa rodila levcka “

Ženska, tudi ti si tako bolna, da ne veš da ne veš, da si bolna.

Z vsako “moj” mislijo iz levčka delaš pudeljčka. To bo katastrofa od dedca, v sebi vedno dvoličen, ko bo treba sprejeti odgovornost bo besno bevskal in nič naredil, ko bo utišan se bo delal največjega reveža na svetu.

Če mu hočeš dobro ga čimprej odstavi, da bo zorel v njemu primerni vzgoji. Rajš prehitro!
[/quote]

Hvala za dobronameren nasvet. Morda v izražanju nisem najbolj spretna, a človek se vsak dan kaj novega nauči 🙂 Se ne pusti ukrotiti ta levček, tako da mislim, da smo lahko brez skrbi… 🙂

Ne bo držalo. Sonce je komaj dobro vstopilo v Leva. Na nebu mislim, astronomsko. Kako je v horoskopih, pa ne vem.

Hvala za dobronameren nasvet. Morda v izražanju nisem najbolj spretna, a človek se vsak dan kaj novega nauči 🙂 Se ne pusti ukrotiti ta levček, tako da mislim, da smo lahko brez skrbi… 🙂
[/quote]

Način izražanja je zgolj pokazatelj kaj se dogaja v duši. V takih pa je osnova posesivnost. In ne, levčku nikakor ni primerno krotenje brezskrbne posesivne roditeljice. Ravno zato sika…

Za primerjavo; migrantje so ravno zato uspešni, ker iz njih njihove roiteljice niso naredile pudeljčke. Levček ki si si ga rodila, nima mikakršne šanse preživeti ko se bo moral sam soočiti z njimi ali ubraniti čast njegove samice.

Socioločka slika evrope se na tak način spreminja ravno zato, ker ste evropske ženske uničile svoj zarod. Iz levčkov ste naredile pudeljčke… (šarec,cerar, pahor, in tako nazaj…)

Način izražanja je zgolj pokazatelj kaj se dogaja v duši. V takih pa je osnova posesivnost. In ne, levčku nikakor ni primerno krotenje brezskrbne posesivne roditeljice. Ravno zato sika…

Za primerjavo; migrantje so ravno zato uspešni, ker iz njih njihove roiteljice niso naredile pudeljčke. Levček ki si si ga rodila, nima mikakršne šanse preživeti ko se bo moral sam soočiti z njimi ali ubraniti čast njegove samice.

Socioločka slika evrope se na tak način spreminja ravno zato, ker ste evropske ženske uničile svoj zarod. Iz levčkov ste naredile pudeljčke… (šarec,cerar, pahor, in tako nazaj…)
[/quote]

Zadnji odstavek… so true!
👏

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close