Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Kak brezvezen odgovor…

Lepo, da si prišel to deliti z nami.

ti pa si svoje mnenje cepi … s sekiro na svoji glavi

Ti ne samo, da premišljuješ o njih, še pomagat jim hočeš, ko jih tako zavzeto, dan za dnem, večkrat na dan, “dviguješ iz njihove bede”…[/quote]
Lepo si se finishirala s tem stavkom ;)[/quote]

You’re full of shit, to je pa tudi vse.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To velja za vse.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

He, he, kje imajo pa taki čas, se morajo gledati v ogledalo. Pri konkretnem delu ali kopanju krompirja ali pa žaganju hlodov pa se ne moreš gledati v ogledalo :).
Hja, pa še nekaj je. Pri žaganju hlodov, cepljenju drv in tako naprej dela hkrati veliko mišic. V fitnesu pa se usedeš na napravo in delaš izolirane mišice. Enkrat ene, drugič druge, odvisno od naprave. To pa kar ti delaš je pa trening celega telesa. To pa ne zmore vsak.

Pa ti se res imaš za pravega boga, oz. za nadčloveka. 🙂
Pa imam samo vrt, zato nisem kmet. :)[/quote]

Ti mu kar prodaj malo domačega krompirja, saj se bojim, da poje preveč s herbicidi obdelane zelenjave in proteinov iz farmskih živali, ki preprečujejo zrelostni razvoj. :)[/quote]

Ob komentarji, v stilu, da samo neumni pobirajo krompir, pametni pa ga kupijo pa žaljenje kmetov in podobno. Mi je vse jasno zakaj imajo eni tako degenerirane možgane. Če se hraniš samo s strupi, meriš proteine koliko g jih poješ (kaj je narobe z domačimi beljakovinami, da so proteini toliko boljši :)). Glede na prehrano mi je jasno zakaj taka degeneracija.

Česa si ti vse še ne boš izmislila ? Včeraj si mi napisala, da me je žena zapustila, a štejem komaj nekaj čez 20 let. Zdaj se pa že kar zgledujem po Daterju, a dlje časa sem prisoten na forumu od njega lol. Comedy gold :D[/quote]

Sorry sem te verjetno zamenjala z Lep&Pameten – kaj morem če imate vsi v nikih neke presežnike. Sicer pa kaj 20 letni mulo dela tukaj na spletu? Ko sem bila jaz stara 20 let sem ponoči žurala, dopolne pa prespala (če nisem bial na faksu).

Česa si ti vse še ne boš izmislila ? Včeraj si mi napisala, da me je žena zapustila, a štejem komaj nekaj čez 20 let. Zdaj se pa že kar zgledujem po Daterju, a dlje časa sem prisoten na forumu od njega lol. Comedy gold :D[/quote]

Sorry sem te verjetno zamenjala z Lep&Pameten – kaj morem če imate vsi v nikih neke presežnike. Sicer pa kaj 20 letni mulo dela tukaj na spletu? Ko sem bila jaz stara 20 let sem ponoči žurala, dopolne pa prespala (če nisem bial na faksu).[/quote]
Če te človk pogleda…kaj velik več nad 20 pa tud nisi 🙂 al pa si dober ohranjena 🙂

Sorry sem te verjetno zamenjala z Lep&Pameten – kaj morem če imate vsi v nikih neke presežnike. Sicer pa kaj 20 letni mulo dela tukaj na spletu? Ko sem bila jaz stara 20 let sem ponoči žurala, dopolne pa prespala (če nisem bial na faksu).[/quote]

Gazela, res si skrajno nerazumevajoča. Pritiskaš na najbolj boleče rane teh fantov. Si predstavljaš kake frustracije so to, če imajo vsi tvoji vrstniki prijateljice, ljubice, punce. Žurajo, seksajo, uživajo, vse mogoče. Nekdo pa nikakor ne dobi ne enega in ne drugega in potem ves ubogi visi na monu ti pa ga še spomniš kaj počno ostali mladci.

Gazela, res si skrajno nerazumevajoča. Pritiskaš na najbolj boleče rane teh fantov. Si predstavljaš kake frustracije so to, če imajo vsi tvoji vrstniki prijateljice, ljubice, punce. Žurajo, seksajo, uživajo, vse mogoče. Nekdo pa nikakor ne dobi ne enega in ne drugega in potem ves ubogi visi na monu ti pa ga še spomniš kaj počno ostali mladci.[/quote]
Ampak EB govori non stop o tek kako se ima fajn, pa pono bab, pa to – zato mi ni jasno kaj dela tu?

V bistvu govori o virtualnih zadevah. Saj visi non stop tu gor.

Saj se nisi tako zelo zmotila. Zapustila ga je punca, kar je konec koncev za nekoga lahko tudi huje, kot pa če ga žena.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če te človk pogleda…kaj velik več nad 20 pa tud nisi 🙂 al pa si dober ohranjena :)[/quote]
Oooo štejem pa kar nekaj več kot 20 let 🙂

Če te človk pogleda…kaj velik več nad 20 pa tud nisi 🙂 al pa si dober ohranjena :)[/quote]
Oooo štejem pa kar nekaj več kot 20 let :-)[/quote]Ne mi lagat nooo… prosim…al mi pa zaupaj katero kremco uporabljaš 🙂

Ja kaj pa ti, pri 30ih ali koliko jih šteješ, delaš na spletu, ko bi si pa že morala nekaj ustvarit v lifu ?

Ampak, če bi jaz bil tako lep in superioren, se sploh ne bi sekiral zaradi ene punce, če lahko kar tako, usput, dobim novo in lepo. 🙂

Robi, tudi ti ne razumeš. Pri najstnikih je to bolj boleče, če te zapusti prva punca v tvojem lajfu in potem leta in leta to premlevaš.

Ampak, če bi jaz bil tako lep in superioren, se sploh ne bi sekiral zaradi ene punce, če lahko kar tako, usput, dobim novo in lepo. :)[/quote]
Ja saj. 🙂
Ampak, tudi lepe osebe imajo čustva. Tista oh in sploh “poudarjana” lepota je po moje bolj obliž oziroma krinka za vse rane, ki so še nezaceljene.

Ja kaj pa ti, pri 30ih ali koliko jih šteješ, delaš na spletu, ko bi si pa že morala nekaj ustvarit v lifu ?[/quote]
Sem ustvarla že marsikaj – nič bat. Sodelovanje na MON-u mi je za hec.

Oooo štejem pa kar nekaj več kot 20 let :-)[/quote]Ne mi lagat nooo… prosim…al mi pa zaupaj katero kremco uporabljaš :)[/quote]

Kremce nič ne pomagajo! Način življenja in iskre v očeh …

Ja kaj pa ti, pri 30ih ali koliko jih šteješ, delaš na spletu, ko bi si pa že morala nekaj ustvarit v lifu ?[/quote]
Sem ustvarla že marsikaj – nič bat. Sodelovanje na MON-u mi je za hec.[/quote]
Zadnjič pa Marihuanco vabila na kavo. Je želja po spoznavanju forumašev tudi hec? Ali prej obupan poiskus, po iskanju primernega moškega, zdaj ko ti je pukla zveza ? 😉

Ne mi lagat nooo… prosim…al mi pa zaupaj katero kremco uporabljaš :)[/quote]

Kremce nič ne pomagajo! Način življenja in iskre v očeh …[/quote]
mmmm iskrice v očeh in vetrc v laseh 🙂 to mi deli…

Sem ustvarla že marsikaj – nič bat. Sodelovanje na MON-u mi je za hec.[/quote]
Zadnjič pa Marihuanco vabila na kavo. Je želja po spoznavanju forumašev tudi hec? Ali prej obupan poiskus, po iskanju primernega moškega, zdaj ko ti je pukla zveza ? ;)[/quote]
Kaj misliš, da je vsaka kava že povabilo za partnerja? Tega imam – torej mi ni pukla veza, še vedno sem v njej.

Če ti ni, si pa nezadovoljna v njej in si za zraven iščeš še kakšno popestritev 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close