Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Po čem sklepaš?

Mislim, da mi ti ni potrebno tega razlagat, ko pa je stvar že sama po sebi preveč očitna. Preveč predvidljivo se obnašaš. Take ženske, kot si ti, jaz preberem za malo malico 🙂

Po čem sklepaš?[/quote]A ni zadnjič Margo neki omenjala, da si samska, kar me je začudilo in sem tud vprašal kaj je s tem. Ampak tisto je bilo menda pred vikendom in pol so temo tako zasvinjali čez vikend… bojda sami taki, ki imajo fulll pester real life pa ful kao frendov in se jim kao fulll dogaja in partnerje in resne veze in … no skratka odgovora na tisto vprašanje raje sploh nisem šel iskat, ker od kar so KAO posodobili tale MON vse skup tako počas dela… jaz pa nimam časa za brskanje med 1000 brezveznimi posti enih sveznalic

Dober da si me spomnil… na malco je treba it 🙂

[/quote]

Ja pa še res je. Šibam na malco. Mala malca EB – čeprav se ti prav nič ne sanja o meni.

Ja, tega pa res nisem vedel, da so tu gor med nami še najstniki. 🙂
Če pa kakšen najstnik rabi kakšno čustveno podporo, pa lahko seveda odpre temo, pa mu bomo mi stari pametno svetovali. 🙂

Komu boš ti deda pametno svetoval, ko pa ima še večina najstnikov več izkušenj od tebe. On bi moral tebi nudit inštrukcije, ne pa ti njemu lol

Ja pa še res je. Šibam na malco. Mala malca EB – čeprav se ti prav nič ne sanja o meni.[/quote][/quote]
Kaj veš kakšne sanje ima on ali kdo drug… 🙂

Če pa kakšen najstnik rabi kakšno čustveno podporo, pa lahko seveda odpre temo, pa mu bomo mi stari pametno svetovali. :)[/quote]

Tipičen odziv najstnikov je, da mu ta stari ne morejo nič svetovati, ker je on najstnik veliko bolj pameten. Saj veš, da pubertetniki so najbolj pametni, vsi ostali pa neumni. Tipičen odziv. Čeprav se enim to potegne tudi potem preko 20.

Če pa kakšen najstnik rabi kakšno čustveno podporo, pa lahko seveda odpre temo, pa mu bomo mi stari pametno svetovali. :)[/quote]

Tipičen odziv najstnikov je, da mu ta stari ne morejo nič svetovati, ker je on najstnik veliko bolj pameten. Saj veš, da pubertetniki so najbolj pametni, vsi ostali pa neumni. Tipičen odziv. Čeprav se enim to potegne tudi potem preko 20.[/quote]
Robi je introvertiran, postaran forumaš. Jaz sicer spoštujem starejše, verjamem, da se mladi lahko veliko novega naučimo od njih, samo tu se gre za čisto drug primer…

Tipičen odziv najstnikov je, da mu ta stari ne morejo nič svetovati, ker je on najstnik veliko bolj pameten. Saj veš, da pubertetniki so najbolj pametni, vsi ostali pa neumni. Tipičen odziv. Čeprav se enim to potegne tudi potem preko 20.[/quote]
To je res. To povzročijo hormoni in potreba po samostojnosti. Zato ravno v tem času najbolj pridejo do izraza napake pri vzgoji, saj nevzgojen otrok, ki ga starši niso naučili spoštovanja, potem čisto zdivja izpod kontrole.
Takšen otrok se mogoče kdaj pozneje nauči spoštovanja. Razen, če ni preveč obseden s sabo. Potem spoštuje samo tiste, ki mu kimajo. 🙂
Dolgotrajno sobivanje s takšno osebo, pa je praktično nemogoče.

To je res. To povzročijo hormoni in potreba po samostojnosti. Zato ravno v tem času najbolj pridejo do izraza napake pri vzgoji, saj nevzgojen otrok, ki ga starši niso naučili spoštovanja, potem čisto zdivja izpod kontrole.
Takšen otrok se mogoče kdaj pozneje nauči spoštovanja. Razen, če ni preveč obseden s sabo. Potem spoštuje samo tiste, ki mu kimajo. 🙂
Dolgotrajno sobivanje s takšno osebo, pa je praktično nemogoče.[/quote]

Točno tako. Samo včasih so prišli čez to obdobje že v najstniških letih, zdaj pa se pri nekaterih potegne v 20ta. Ja, potem pa plane na dan nevzgojenost pa sami sebe ne spoštujejo. Hočejo pritegniti pozornost. Če ne gre s pozitivnostjo, potegneš pa z negativnostjo pozornost.
Eni pritegnejo pozornost, ker so dobri v službi, drugi v družini, tretji v športu, kdor pa nima nič kaj takega pa skuša pritegniti pozornost z negativnostjo.

Današnja Z generacija je povsem drugačna, na to se bo treba počasi prilagoditi. Ne v vsem. Ne moreš pa od njih pričakovati, da bodo enaki starejšim generacijam. Časi se spreminjajo.

Ja, težko se je navaditi, da so 20+ letniki še na nivoju nezrelega 14 letnika, ki mu seka na polno.

Kaj veš kakšne sanje ima on ali kdo drug… :)[/quote][/quote]

To sicer ne vem … lahko pa ga razsvetilm glede mene.

No da vidim… Morda bo še komu prav prišlo razsvetlenje 🙂

No da vidim… Morda bo še komu prav prišlo razsvetlenje :)[/quote]

Sicer pa ne vem koga bi zanimalo kako izgleda virtualna gazelca. Vsak si pač ustvari svojo sliko.

No da vidim… Morda bo še komu prav prišlo razsvetlenje :)[/quote]

Sicer pa ne vem koga bi zanimalo kako izgleda virtualna gazelca. Vsak si pač ustvari svojo sliko.[/quote]
Ne obremenjuj se ti s takimi mislimi “koga ali kaj”, .. pa že koga 🙂
Spet kompliciraš zadevo, namesto, da bi enostavno naredila to, kar si rekla, da boš oz da bi lahko…

Sicer pa ne vem koga bi zanimalo kako izgleda virtualna gazelca. Vsak si pač ustvari svojo sliko.[/quote]
Ne obremenjuj se ti s takimi mislimi “koga ali kaj”, .. pa že koga 🙂
Spet kompliciraš zadevo, namesto, da bi enostavno naredila to, kar si rekla, da boš oz da bi lahko…[/quote]

Bom mela prevlko gužvo na ZS 🙂

Ma koga boš ti ženski internetni hrošč razsvetljevala, prizemlji se malo.

Kave bi…EB, skuhaj jo!

S kavo se nalivajo samo tadebele, z 20% body-fata. Zaradi neurejene prehrane, vam potem primanjkuje energije čez dan. Samo za računalnikom sedite, pa vsake tok komu zajamrate, ko vas križ zaboli.

Ja, ja…. ti si čist drugačna kot je bila tvoja stara mama. Ona je imela rada moške pa šla je na njivo, da je potem lahko kaj dala v lonec, česar tebi ni treba…. in tako, skratka danes je čist drugač….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tvoja stara mama je bila brez službe, pa mož jo je pa pretepal, ko ga ni ubogala. Ni ona hodila na njivo zato, ker bi ji bilo dolgčas, ampak zato, ker ji drugega tudi ni preostalo.

Zate je ženska z 20% telesne maščobe debela?
To pove vse o tvoji pameti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close