Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Kaj krompir, za tak kup mišic je treba kaj bolj konkretnega. Vsaj kramp in kanal skopat ali pa kake grčave drva za cepit. Razen, če misliš, da niti za krompir kopati, kar počno tako otroci kot starke, ti fitneserji niso?[/quote]
To je njim izpod časti. Komentar EB kaže ravno to, da so to po večini narcisoidne osebnosti in s takšnim je težko shajati.
Sem prejšnji mesec razžagal in razkalal za cel kamion hlodov. Tisto, kar je bilo lažje za razkalat so pomagali otroci. Drugo pa sem moral sam.
In me zanima, če bi kakšen bilder to prišel delat namesto mene, da ne bi brezveze trošil energije in denarja v fitnesu. 🙂

Oh ta uboga malomeščanska pamet. Nekdo napiše, da hodi v fitnes, pa je že kar označen za bilderja.

To ni več normalno.

Dlje kot ti. Če smo že pri tem. Od kdaj so suhi vegetarijanci sposobni dolgotrajnejšega fizičnega dela?

Tema dvema se zgleda niti sanja ne kaj sploh to je je “bodybuilding”.

Ajejej Robi, tok star, pa še vedno tok bogi v kepo…

Dlje kot ti. Če smo že pri tem. Od kdaj so suhi vegetarijanci sposobni dolgotrajnejšega fizičnega dela?[/quote]
Sposobnost fizičnega dela je odvisna od tega, v kolikšni meri je človek navajen delati.
Vsejedci zato nimate zaradi mesa nobene prednosti.
Lenuhe pa imaš tu pa tam.

Folk ne ve, kaj je bilder. Bilder je človek, ki tekmuje v bodybuldingu. za to ni dovolj jesti proteine, ampak tudi razne ilegalne dodatke.

Nekdo napiše, da hodi v fitnes, pa je že kar BB. jaz hodim v fitnes, pa nisem noben bilder, niti ne zgledam, pač malo ojačan model, to je vse.

Dlje kot ti. Če smo že pri tem. Od kdaj so suhi vegetarijanci sposobni dolgotrajnejšega fizičnega dela?[/quote]
Sposobnost fizičnega dela je odvisna od tega, v kolikšni meri je človek navajen delati.
Lenuhe pa imaš tu pa tam.[/quote]
Človek, ki ima kaj v glavi mu ni potrebno pobirat krompir. Če ga že rabi, si ga gre v trgovino iskat. Ti si kmet, ker ti drugega tudi ne preostane. Nimaš dovolj denarja, pa si potem sami pridelujete hrano…

Človek, ki ima kaj v glavi mu ni potrebno pobirat krompir. Če ga že rabi, si ga gre v trgovino iskat. Ti si kmet, ker ti drugega tudi ne preostane. Nimaš dovolj denarja, pa si potem sami pridelujete hrano…[/quote]
Pameten človek si hrano pridela sam, da ve, kaj je, tisti z denarjem pa kupi bog ve kako pridelano in od bog ve od kod. Ne bom rekel, da je zaradi tega bolj pameten, vem pa, da hrano za čim večji dobiček pridelujejo na najbolj poceni možne načine.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Človek, ki ima kaj v glavi mu ni potrebno pobirat krompir. Če ga že rabi, si ga gre v trgovino iskat. Ti si kmet, ker ti drugega tudi ne preostane. Nimaš dovolj denarja, pa si potem sami pridelujete hrano…[/quote]

Mogoče pa ti nimaš dovolj pameti, kar je še posebej zaskrbljajoče na številčnost otročjih in neresnih komentarjih 25-letnika, da bi vedel, da je domače pridelano vse boljše za vsaj 2 kakovostni stopnički. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa ti se res imaš za pravega boga, oz. za nadčloveka. 🙂
Pa imam samo vrt, zato nisem kmet. 🙂

Pa ti se res imaš za pravega boga, oz. za nadčloveka. 🙂
Pa imam samo vrt, zato nisem kmet. :)[/quote]

Ti mu kar prodaj malo domačega krompirja, saj se bojim, da poje preveč s herbicidi obdelane zelenjave in proteinov iz farmskih živali, ki preprečujejo zrelostni razvoj. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za domač krompir pa ni problema. 🙂
Ta umetna hrana pa res ni dobra za zrelostni razvoj. Verjamem, da ima polno naivnih oboževalk, ki padajo na videz. Samo kaj, ko vsaka pobegne, ko prepozna karakter. 🙂

Za domač krompir pa ni problema. 🙂
Ta umetna hrana pa res ni dobra za zrelostni razvoj. Verjamem, da ima polno naivnih oboževalk, ki padajo na videz. Samo kaj, ko vsaka pobegne, ko prepozna karakter. :)[/quote]
Jaz sem nesramen samo do tistih, ki si to zaslužijo. Ti nisi nikoli bil prijazen do mene, isti si kot Marko, en navaden luzerski provokator. Starček, ki se ima za pametnega, potem pa ne loči navadnega fitneserja od bodybuilderja. Ti si in grd in bogi v kepo. In ja, v primerjavi s tabo sem Bog, pa še prebutam te lahko, če si mi preveč pameten 😉

Nazaj na temo, enega samega protiargumenta nisem prebral. Same insinuacije samskih ljudi, kako grozna oseba sem, ker jim rušim sanje o srečnem družinskem življenju. In če bi se jaz motil, bi si te samske ženske, ki tu modrujejo, že zdavnaj našle dedce in imele z njimi srečno družinsko življenje.

Jaz sem te vprašal o kakšnem dreku, ki ga je treba požret, si govoril in ali je to iz lastnih izkušenj ali zgolj opazovanja drugih?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če me to sprašuješ, očitno še nisi imel daljše zveze.

Imel sem jo, ravno zato sprašujem.

… sem dojev že pred rojstvom 3/4 tukaj tipkajočih ☺
in se sprijaznil, da mi pranje, peglanje, pospravljanje, gospodinjenje …. pomeni težji del življenja, kot prenašati eno občasno tečno ☺

Od kdaj te toliko skrbi za samske ženske? Vsak živi svojo realo in ne rabiš vsega vedeti o drugih, da bi si ustvaril podrobnejšo sliko. Poskrbi zase, ker očitno ti nekaj manjka.

Tako je, reala dokazuje, da imam prav.

Iščeš svoj prav izven sebe in s tem izgubljaš dragoceni čas, da se bi izkopal iz jame, kamor si že davno padel. Začni živeti, ne pa drugim žugati, kaj vse bi morali.

Punca, to velja zate..

Zate pa ne…seveda, ti si brezhiben, popoln- Žal je nate padel komet in zato te nihče ne najde. Keri zaklad…

Ma kaki. Kje sem jaz zatrjeval svojo superiornost? Drugi se kr naprej hvalisate, z nekimi baje bajnimi vezami in tako naprej.

In samske babe bodo dalje krivile resnicoljuba, da si one ne najdejo dedca ali pa da jim dedci sp.izdijo, ko jih oplodijo. In družinski loleti bodo name kazali virtualno s prstom, ker so njihove domače rospije vedno bolj tečne in nezadovoljne…In svet se bo vrtel naprej..

Če ves čas stojiš in na druge kažeš s prstom, izražaš kot da si nekaj več, kot da tebi nič ne manjka in svetuješ pravilne odločitve. V končni fazi pa…a te res tako moti, kaj počnejo drugi? Naj se hvalijo, naj pišejo o samih superlativih…saj ne živimo skupaj, da bi moral vedeti podrobnosti in resnico. Vsak zagovarja tisto, kar mu je bližje. Bolje je biti opredeljen kot tavati brez kompasa. Ponovno…ne jemlji vsega frdamano osebno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close