Kako ne uspete dojeti..
Saj zagovarjaš isto, kot ona. :)[/quote]
Ne vem o čem govoriš… Spet eno od tvojih spoznanj na podlagi ene besede in čisto mimo celega stavka?[/quote]
Želel si biti čimdlje od nje, torej v enem drugem kraju, kot je ona. :))
Želel si biti čimdlje od nje, torej v enem drugem kraju, kot je ona. :))[/quote]Marko… dolgočasen si.[/quote]
Potem pa se ukvarjaj s stvarmi, ki ti poživijo.
Marko… dolgočasen si.[/quote]
Potem pa se ukvarjaj s stvarmi, ki ti poživijo.[/quote]
Saj se… dolgočasen si ampak mi popestriš dan… pa vztrajno pišeš neke svoje nebuloze, ki jih predstavljaš za edino resnico. Ne veš kako se zabavam ob tem. Si pa dolgočasen z vedno istim pristopom… samo pač ne dojameš vsega, zati te počasi vodim naprej… Saj bo šlo Markec…
Potem pa se ukvarjaj s stvarmi, ki ti poživijo.[/quote]
Saj se… dolgočasen si ampak mi popestriš dan… pa vztrajno pišeš neke svoje nebuloze, ki jih predstavljaš za edino resnico. Ne veš kako se zabavam ob tem. Si pa dolgočasen z vedno istim pristopom… samo pač ne dojameš vsega, zati te počasi vodim naprej… Saj bo šlo Markec…[/quote]
A ti pa misliš, da je tvoj pristop vsakič drugačen? Nisi dolgočasen, si pa naiven. :))
Saj se… dolgočasen si ampak mi popestriš dan… pa vztrajno pišeš neke svoje nebuloze, ki jih predstavljaš za edino resnico. Ne veš kako se zabavam ob tem. Si pa dolgočasen z vedno istim pristopom… samo pač ne dojameš vsega, zati te počasi vodim naprej… Saj bo šlo Markec…[/quote]
A ti pa misliš, da je tvoj pristop vsakič drugačen? Nisi dolgočasen, si pa naiven. :))[/quote]
Kar jaz mislim je moja stvar in ti o mojih misliš nimaš pojma. Lahko pa bluziš o tem kot zmeraj in spet 🙂
Kar jaz mislim je moja stvar in ti o mojih misliš nimaš pojma. Lahko pa bluziš o tem kot zmeraj in spet :)[/quote]
No, malo se mi pa že svita, če jih nizaš tule gor. :)) Sicer sem pa vprašal.
Kar jaz mislim je moja stvar in ti o mojih misliš nimaš pojma. Lahko pa bluziš o tem kot zmeraj in spet :)[/quote]
No, malo se mi pa že svita, če jih nizaš tule gor. :)) Sicer sem pa vprašal.[/quote]
Če bi samo vprašal, bi ti morda še odgovoril, tako pa si v isti vrstici podal tudi zaključek, torej je bilo vprašanje samo sebi namen oz kasnejšemu vadenju, če ti taktika ne bi uspela. Kot pravim.. predvidljiv manipulant si… pa še dolgočasen 🙂
No, malo se mi pa že svita, če jih nizaš tule gor. :)) Sicer sem pa vprašal.[/quote]
Če bi samo vprašal, bi ti morda še odgovoril, tako pa si v isti vrstici podal tudi zaključek, torej je bilo vprašanje samo sebi namen oz kasnejšemu vadenju, če ti taktika ne bi uspela. Kot pravim.. predvidljiv manipulant si… pa še dolgočasen :)[/quote]
Kakorkoli, če je tebi dolgčas, ne meni tožit. Nisem tukaj, da tebe zabavam, ampak sebe. 😉
Nekaj mi pravi, da so Robi, Marko, On pa še kdo v vezah. Da so srečni.
Nekaj mi tudi pravi, da so Bogec, Resnicoljub, marihuanca, EnTip in še kdo samski, ker so totalno zagrenjeni.
Samo ne vem nečesa. Ali so bili prvi trije prej zagrenjeni in dolgočasni in so jih ženske spremenile na bolje ali pa so bili že prej ok in so bili zato zanimiv ženskam?
Če je pa tako vztrajen… 🙂 Samo poglej kaj je naredil zdaj. Izbral je korespodenco z mano, kjer je kao on začetek le te. Na koncu pa napiše, da je kao meni dolgčas.. izpustil je pa ene par postov, kjer se je iz čistega mira začel zaganjat vame in provocirat.. Kakšen bednik 🙂
Nočem ga imet na vesti, moram mu dat malo veselja.
Jaz sem ti potrdil, da si zabit, ko točak, ker mi ne moreš parirat. Saj, če žalim in pišem kletvice luzerjem, še ne pomeni, da sem zagrenjen. Lahko pomeni tudi to, da se mi smilite, ker ste na slabšem od mene in vas potem na nek način, pa čeprav večinoma samo prek žaljenja, poskušam dvignit iz bede (dobra dušica). Ampak glede na to kok ste trmasti in prepričani v svoj prav, tu potem težko pride do kakšnih sprememb.
Ne, pomeni pa to, da se raje “družiš” z luzerji (glede na količino časa, ki ga preživiš tu), kot pa da bi šel ven, med tiste, ki niso luzerji. Pravi uživač, ni kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.