Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Nič ni nerealno. Sej pr sebi vidiš, da ti samskost čist vredu funkcionira. Pa čeprav mogoče ni prostovoljna.

Nič ni nerealno. Sej pr sebi vidiš, da ti samskost čist vredu funkcionira. Pa čeprav mogoče ni prostovoljna.[/quote]

Aja, mi zrihtaš še kakšno? 😀 S samskostjo ni prav nič narobe, napačni so skrajni pogledi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj ti še kar upaš, da ti bo kdo verjel, da si v zvezi ? lol

Anita ji je ime…

Hvala za ta verodostojen podatek. Zdaj bom lahko lažje spal, ker poznam ime matjažkove namišljene punce.

To je Ančka v modernejši različici. Lahko bi vedel, najbrž uporabljata od enake firme.

A to ti uporabljaš, al kwa ?

Zakaj že? Ti pa vsak dan, zato si že izgubil feeling, kako je če občutiš pravo stvar.

Jah, ne vem od kje ti te ideje a ne…

Že mora bit neko ozadje, ki ga ne poznamo 🙂

Vsak dan vas poslušam. Seveda, ustvarila sem si svoje mnenje:). Pa ne bit preveč pameten, ker ti ne paše.

Se pravi si želiš, da bi bil bolj neumne sorte, ker bi te kot tak še za odtenek bolj vzburjal ? Nice fetiši GF.

Mogoče se bo v Polju našel kak, ki ti bo lahko enakovreden.

Grem stavit, da vem kaj bo odgovorila..

Sam si večkrat poudaril, da nisi glih odprte glave. Tudi če ne bi povedal, se vidi. Če je to zate fetiš…

Grem stavit, da vem kaj bo odgovorila..[/quote]
Marko style odgovori 🙂

Grem stavit, da vem kaj bo odgovorila..[/quote]
Marko style odgovori :)[/quote]
Itak… dokaz zgoraj. Take glupo otročje finte imajo v vrtcu..”to si ti, kaj sem pa jaz…” in ta dva bi naj bila kao nek intelekt?

Zeh.

Itak… dokaz zgoraj. Take glupo otročje finte imajo v vrtcu..”to si ti, kaj sem pa jaz…” in ta dva bi naj bila kao nek intelekt?[/quote]
Prešaltaj temo na politiko, ekonomijo, gospodarstvo, pa bo samo še tišina 😀

Kere frustracije z drugimi. Ti imaš čas, pa razsvetljuj druge (ko bi le lahko, a ne). Meni se ni treba nikomur dokazovati.

Itak… dokaz zgoraj. Take glupo otročje finte imajo v vrtcu..”to si ti, kaj sem pa jaz…” in ta dva bi naj bila kao nek intelekt?[/quote]
Če hočeš, da te človek razume, se moraš postavit na njegov nivo. Sicer nima smisla ne? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prešaltaj temo na politiko, ekonomijo, gospodarstvo, pa bo samo še tišina :D[/quote]
Ali pa kakšna čist mimo replika na nek citat izvzet iz konteksta. Na koncu pa dodatek v stilu.. jaz itak vem vse, razumem vse, vendar nimam časa za razlago..

ne se kregat. radi se morte met :))

Tudi tisti, ki se imajo radi, se včasih skregajo. 🙂

Dober prepir krepi zvezo 🙂

Dober prepir krepi zvezo :)[/quote]

Se strinjam, če je prepir konstruktiven in ne žaljiv. Če se v prepiru pove resnica, je to dobra pot k “ozdravitvi”. :)) Kaj pa ti šteješ za dober prepir?

Dobri prepiri ne obstajajo. Človeku je treba dat prav, če ne prec postane nezadovoljen. Potem so pa še eni bolj trmasti kot drugi in z bolj trmasto žensko, ko se zapleteš, bolj te bo bolela glava. Kmalu se ta kao “konstruktiven” prepir sprelevi v tekmovanje kdo bo imel zadnji besedo, potem pa samo še vprašanje časa kdaj se bo komu odtrgalo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close