Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do seksfrenda?

Kako do seksfrenda?

Ne bi verjel da gre tudi zenskam kej na k*
Ce si pa moski je pa dobro da gre kej na k*
.
.
.

Slab večer ali si spregledala ton oz. smeške na koncu? :)[/quote]

Brigajo me smeški, prou na k* mi gre folk k se skoz sam zeza, nikol nič resnega od njih, kot da je lajf en cel ringelšpil – well, it’s not![/quote]Krivokljunčkova Mici življenje je prekratko, da bi ga jemali resno.
Pa še tema je tako bolj zahecna… 😉

Ps
Kaj te pa spet spravlja na obrate zadnje dni?
A so spet tisti dnevi, ko je propadlo (še) eno jajčece? (zdej pa ne vem a bi nalimal smeška ali bi bil resen 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Brigajo me smeški, prou na k* mi gre folk k se skoz sam zeza, nikol nič resnega od njih, kot da je lajf en cel ringelšpil – well, it’s not![/quote]Krivokljunčkova Mici življenje je prekratko, da bi ga jemali resno.
Pa še tema je tako bolj zahecna… 😉

Ps
Kaj te pa spet spravlja na obrate zadnje dni?
A so spet tisti dnevi, ko je propadlo (še) eno jajčece? (zdej pa ne vem a bi nalimal smeška ali bi bil resen :)[/quote]

PMS ne more biti zgovor na slabo počutje. :)) Mogoče jo je seksfrend pustil? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No zdaj ti bom dal pa se jaz en nasvet…..sploh ne išči, zgodilo se bo samo od sebe in takrat bo top!!

Zavohat te mora pravi moski in ti se mu prepusti! Je pa res da je iz tvojga pricanja razvidno da iščeš v prvem planu prijatelja in šele potem fukfrenda!

Zdej bom pa še malo firbec…..v kateri sluzbi so same ženske in samo 3je dedci:)?

I wanna go there:D

Bikliy poglej…če ti je do seksfrenda…in ne pričakuješ kaj več ot tega,sploh ni nobena težava ga dobiti.Obstaja veliko forumov,kjer lahko najprej nekoga fino spoznaš in ko vidiš,da se ujameš,se lahko napr.dobista na kavi in potem…če sta si všeč,ni več daleč do tega,da končata v postelji.Al pa avtu,al v naravi…al kjerkoli že;-) Važno da dosežeš svoje:-)

Poiskusi na Badoo ali Twoo ali Netlog…verjemi,nekje boš že dobila nekoga,ki ima enake ali iste želje,poleg tega,boš pa še izbirala lahko.In če ti še ne uspe,me lahko mene kontaktiraš…se bova že kako zmenla,hehe 😉 Dobiš me pa na čisto vsakem takem portalo,ker tudi sam rad spoznavam mnogo različnih ljudi…
LP

Samo tu pa znate komplicirat,da dol padeš.Jaz sem sexfrendico srečal v lokalu,malo sva plesala,ob tretji uri zjutraj sva pa v avtu sexala….Brez komplikacij.Ker je bila očitno zadovoljna z mano sva naslednje dni to počela v naravi,v avtu na avtu ob avtu na odeji.Potem pa v hotelu pa v hostlu pa na travniku ob BTCju,pa na travniku na Brodu.Potem ob letališču nekajkrat,pa v stanovanju njene mame ko je bila pri zdravniku ali na dopustu ker je bila poročena pri njej nisva.Stara je 43 let,pa že par let ni z možem tko da je v začetku imela bolečine ker se je njena pičkica odvadila trdote….V tem letu sva sexala na tisoč in en način,brez komplikacij.Ona si je pač želela sexa s pravim,vzdržljivim moškim in to je pač dobila-običajno več rund,običajno je trajalo par ur.V bistvu se sploh nisva povsem spoznala-ni bilo časa.Tako jaz razumem pojem sex frendica.Zdaj nisva več v tej zvezi,si je poiskala drugega.Zadnje kar mi je napisala:Zbrisala?Pozabila te ne bom nikoli.
Morda si iskala takega sexfrenda-odpiši kaj….

imel si srečo da nisi česa fasal, takole spoznat in seksat v parih urah….zelo neodgovorno od obeh, zelo neodgovorno.

[/quote]

Ampak ti si na netu ?! Torej boš dobila vse kar boš z neta 🙂
Dej nehaj komplicirat ljubica draga. Če bi bila z prepognit bi te že kdo …

Njo zanimajo z neta samo nasveti, te nasvete pa bo potem uporabila v praksi tako, da bo počakala, da jo ta pravi najde. Cccc. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nojano;Kaj bi se pa dalo storit glede kake okužbe drug dan,ali pa čez en teden?A gredo vsi najprej na pregled k ginekologu pa se šele potem dol dajo?Ne vem kaj bi lahko storil v tej smeri?

si pa kaveljc res, nič ne pomisliš s svojo glavo (samo z glavco).
V enem tednu druženja, razgovorov ob kavi itd…marsikaj izveš o človeku.Npr. kakšne so njene navade, higienski režim (tudi stanje zob -po tem lahko spoznaš tudi njene siceršnje higienske navade, če ima npr karies), potem lahko se pogovarjaš z njo o spolnih partnerjih, o bojazni pred spolnimi boleznimi…marsikaj se da v 1 tednu izvedeti.
Imel si srečo, upam…ker kakšna spolna bolezen butne ven tudi dosti,dosti kasneje kot si ti misliš.

Divji prav je, da si tako ravnal, moreš si mislit, kakšne perfektne bejbe nojano sexa, brez kariesa pa verjetno samo take, ki hodijo ob nedeljah redno maši. Skratke tip top ženske, ki jih je toliko na razpolago, da lahko izbiramo, hehe. Je pa to tako, samo še en dokaz, da se sex-a samo takrat dobro, ko se ženski dvigne k…..s, drugač ni dobrega sex-a. Seveda pa ženske v zrelih letih vedo, ko se ji sex-a, da edin ene deset let mlajšega tipa lahko tako popaljo, da si same dajo duška in se napolnijo z njegovo jebaško energijo.

Za tak seks, kot ga opisuješ ti in traja celo leto, mora biti dobra kemija. To pa je že težje najti.:(
Tudi jaz razmišljam o tem, a me medel in povprečen seks ne zanima. Za dobrega pa mora biti seks frend tudi dober. 🙂 Oba, no.

pajčolanka:napiši mi želje na zasebca pa se morda zmeniva.Trenutno se ne branim žensk…vsaka dobrodošla na mojem zasebcu.

Še niso polni vsi sedeži…. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pikica jest te z veseljem posek*am
daj mi mejl..

Spoštovana Bikliy! .Obnašaj in oblači se tako,da boš čimbolj zapeljiva in seksi(šminka,frizura,itd.),da boš čimbolj vpadljiva s svojo pojavo,da pritegneš pozornost moških in žensk,da bodo vsi opazili,da si fina dama,nekaj posebnega.Svoje telesne pomanjkljivosti zamaskiraj,atribute pa poudari.V svojem srcu imej čimveč LJUBEZNI,katera se naj izraža v tvojih očeh(imej krokodilčke v očeh).Ti garantiram,da boš imela moških v izobilju.Če pa kljub temu ne boš imela uspeha,pa se meni javi,da napravim damo iz tebe.

živjo!
bom napisala mojo izkušnjo z sexfrendi. Imela sm jih par čeprav glede na moja leta na to nisem ravno ponosna. Vedno se je pa začelo vsaj iz poznanstva. z prvim sva se občasno srečala v centru ob vikendih ko smo hodili ven pit in se je enkrat samo zgodilo. seveda sva bila pijana in je bilo vse lažje in potem sva pristala pri njemu doma in tako naprej in tako naprej. ta sex zveza je trajala kakšne pol leta, potem je prišel drugi s katerim imam že 2 leti resno zvezo. nekega drugega s.frenda sem spoznala preko bivšega na kavi, ampak je trajalo samo 1 mesec ali manj. torej, spoznaš jih lahko kjerkoli, tudi če greš samo na kavo ali pa na avtobusni postaji ogovoriš neznanca. pač jaz sem malo bolj lepo pogledala pa se nasmehnila pa daš kšn namig al pa kompliment. sicer pa pri meni so bili to fantje ne moški tudi zaradi starosti. za njih nevem kako funkcionirajo ampak pomoje ni prav bistvene razlike. ali pač? 🙂

Česa ne poveš ….

Česa ne poveš ….[/quote]

Sanje so dovoljene, a ne? in pot lepša od cilja.:)

Prilagam povezavo do članka o seksu, ki bi lahko marsikoga presenetil, šokiral ali pa mu odprl pot do nekih novih spoznanj o sebi, seksu. Verjamem, da vsem ne bo všeč, kar ni niti namen.

Pa poglejmo :)[/url]

Nič od prebranega me ni šokiralo, presenetilo, ne bi mogla reči, da sem kaj novega spoznala o sebi, seksu, verjetno bi rabila več prakse kot pa premorem teorije :-)))

Bilo bi zanimivo raziskati koliko ljudi dejansko dobro ve, da je spolnost marsikaj drugega in ne le zgolj zadovoljevanje potrebe po spolnosti – s spolnostjo zadovoljimo marsikatero drugo potrebo oz v njej se “zgladi vse” za kar je človek v življenju na nek način prikrajšan, omejen, morda celo na nezaveden način oz ni bil realiziran marsikateri (pozabljen) cilj/želja…zato pa imajo ljudje taki radi spolno občevanje 🙂

Ne vem, kako si naj iz bloga razlagam naslednji stavek: “oddaja vrsto drugih nezaznavnih telesnih znakov, ti pa partnerja privedejo do ekstaze”. Le kaj neki so to nezaznavni telesni znaki?? Kako lahko nekaj partnerja česar ne zaznava privedo do ekstaze?
No, Marko – a bi mi razložil, kaj se želi s tem povedati? Priznam, da bi tu potrebovala podnapise 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Lahko poskusim. 🙂
To so zelo majhni znaki, ki jih ljudje med aktom izvajamo nezavedno in jih tudi občutimo nezavedno, že samo zato je težje o njih pisat in razlagat. Predstavljaj si samozavestnega človeka v postelji in to kako se tak človek vede, pri tem pa ga ne zamenjaj za vase zagledanega človeka ali pa nekoga, ki je boječ oziroma poln dvomov vase, kar privede do nesproščenosti. Vse to drugi partner občuti in tudi sam postane nesproščen, kar seveda ne prinese tistih pravih občutkov strasti. Seveda pa je problem, če imamo ob sebi vase zagledanega “jebača” in ga zamenjujejo za samozavestnega (to ponavadi počnejo ženske z nizko samopodobo) in seveda kot takšne lahko občutijo strast in so tudi prepričane, da je njihov seks strasten, ampak samo v njihovem svetu. Še vedno pa teh občutkov ne morejo primerjat s tisto pravo strastjo, ki je posledica prave sproščenosti, samozavesti, če tega še nikoli niso doživele(i). To pač lahko ocenjuješ vedno šele takrat, ko to doživiš in šele takrat lahko rečeš “VAU” in spoznaš, v kako zanič seksu si prej užival. Vendar to še ne pomeni, da je ta “VAU” tisti vrhunec in da več od tega ne obstaja. Vprašanje pa je, če lahko še kak VAU dosežeš s še večjo sproščenostjo.
O znakih pa je težko govorit, saj kot pravim, da nekdo lahko v nekem vedenju občuti v drugem samozavest, med tem ko so isti znaki za nekoga drugega lahko izraz vase zagledanosti. Odvisno od tega, kje se sami nahajamo, koliko sebe in druge poznamo v skladu s pravo človeško naravo in ne v skladu z napačnimi prepričanji, ki jih goji družba ponekod.

Lahko poskusim. 🙂
To so zelo majhni znaki, ki jih ljudje med aktom izvajamo nezavedno in jih tudi občutimo nezavedno, že samo zato je težje o njih pisat in razlagat. Predstavljaj si samozavestnega človeka v postelji in to kako se tak človek vede, pri tem pa ga ne zamenjaj za vase zagledanega človeka ali pa nekoga, ki je boječ oziroma poln dvomov vase, kar privede do nesproščenosti. Vse to drugi partner občuti in tudi sam postane nesproščen, kar seveda ne prinese tistih pravih občutkov strasti. Seveda pa je problem, če imamo ob sebi vase zagledanega “jebača” in ga zamenjujejo za samozavestnega (to ponavadi počnejo ženske z nizko samopodobo) in seveda kot takšne lahko občutijo strast in so tudi prepričane, da je njihov seks strasten, ampak samo v njihovem svetu. Še vedno pa teh občutkov ne morejo primerjat s tisto pravo strastjo, ki je posledica prave sproščenosti, samozavesti, če tega še nikoli niso doživele(i). To pač lahko ocenjuješ vedno šele takrat, ko to doživiš in šele takrat lahko rečeš “VAU” in spoznaš, v kako zanič seksu si prej užival. Vendar to še ne pomeni, da je ta “VAU” tisti vrhunec in da več od tega ne obstaja. Vprašanje pa je, če lahko še kak VAU dosežeš s še večjo sproščenostjo.
O znakih pa je težko govorit, saj kot pravim, da nekdo lahko v nekem vedenju občuti v drugem samozavest, med tem ko so isti znaki za nekoga drugega lahko izraz vase zagledanosti. Odvisno od tega, kje se sami nahajamo, koliko sebe in druge poznamo v skladu s pravo človeško naravo in ne v skladu z napačnimi prepričanji, ki jih goji družba ponekod.[/quote]

Poskus uspel oz sem zadovoljna s “podnapisanim”. Hvala 🙂

Ja, prepričanja so hudič! (pa ne le pri spolnosti).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zdaj pa ne vem, če sem presenečen nad seboj ali nad teboj. Očitno nama je obema uspelo. Prosim. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close