Kako do seksfrenda?
Priznaš, super. Prej sem samo sumil, sedaj sem pa prepričan :)))
Vsaj kvotala bi drugače, če že igraš neko X-to osebo, ne da je vedno spodaj. 😀
Zaboga, naj te že 1x en moški pocarta na konkreten način, da se ne boš na smrt dolgočasila z izmišljevanjem vedno enih in istih, enih in istih, enih in istih ,enih in istih tem in zgodbic. :)))
Piši mi na mail: panterix@gmail.com, jaz tudi iščem frendico.
Prizanesi nam in piši fantazijske ljubezenske romane na papir, če že ne konrektiziraš ljubezni v realnem življenju, da te zanima preizkušanje forumašev , kaj bodo rekl ina tvojo X-to izmišljeno temo “kaj bi, če bi”. :))) Še obstaja kaj (ličenje ,samske ženske, manini sinčki, pijanci, kariera, seks-frendi, varanje, poročeni, nezvesti moški…) – pravi žajfast doktor roman. :)))
Uživaj!
Ja in kaj, če je mogoče brezposelna pa ji je MON edina zabava?
Je to kaj takega?
Priznaš, super. Prej sem samo sumil, sedaj sem pa prepričan :)))
Vsaj kvotala bi drugače, če že igraš neko X-to osebo, ne da je vedno spodaj. 😀
Zaboga, naj te že 1x en moški pocarta na konkreten način, da se ne boš na smrt dolgočasila z izmišljevanjem vedno enih in istih, enih in istih, enih in istih ,enih in istih tem in zgodbic. :)))[/quote]
Prizanesi nam in piši fantazijske ljubezenske romane na papir, če že ne konrektiziraš ljubezni v realnem življenju, da te zanima preizkušanje forumašev , kaj bodo rekl ina tvojo X-to izmišljeno temo “kaj bi, če bi”. :))) Še obstaja kaj (ličenje ,samske ženske, manini sinčki, pijanci, kariera, seks-frendi, varanje, poročeni, nezvesti moški…) – pravi žajfast doktor roman. :)))
Uživaj![/quote]
ne se jezit, včasih je treba na drugačen način nabrati material za roman. 🙂
Saj je dobila povsem legitimen nasvet od X6, pa ji ni bil všeč. Zakaj ji pa ti ne daš enega, da ji pomagaš?
Zanimivo kaj vse si mi pripisal, to na podlagi svojih izkušenj?
Aja, vse te teme si zasmetil, to si hotel povedat.
KOt sem ti že povedala, če te tema ne zanima, jo preskoči in piši v temo, ki te zanima.
Si naštel teme, ki sploh ne gredo skupaj. Razen, če misliš, da samska ženska lahko vara in da ima obenem še nezvestega moža.
Se boš moral odločit, samska ne more varat, ne more imet nezvestega moža, poročena pa se ne ubada z samskostjo…
Uživaj![/quote]
Recimo, da misliš resno…Potem boš morala najprej razčistiti kaj si sploh želiš. Rada bi nekaj resnega, a hkrati neresnega. Prijatelja, a hkrati ljubimca…..
Predvidevam, da si zaradi razočaranja obstala na neki mrtvi točki in sedaj iščeš kompromise, da bi ob vseh svojih zahtevah in pogojih še vseeno bila zadovoljna….Težko bo…..
Lažje bi bilo najti le nekega tipa, ki te le poseksa in to je to…Vezan ali nevezan….:)
X-nik
Tako je, sedaj si mi pa že nadela glavno vlogo antagonista, ki je sovražno naperjen proti brezposlenim!?. Forum ni realno življenje, lahko pa igraš režiserja ,da vsakemu določiš svojo igralsko vlogo, da razbijaš dolgčas? Ljudem ne moreš določati vlog v svoji forumski igralski zasedbi, če nočejo igrati v tvojih domišljijskih “filmih”.
Pošto su tepke pri vas na trgu? Zelo poceni, a ne? 🙂
Bodi vsaj toliko inteligentna in kvotaj na drug način (ne vedno spodaj), če igraš druge osebe!
Ne da puščaš prstne odtise.
Tvoj princip delovanja: daš povod za neko izmišljeno temo, potem se nekdo ne strinja, aha – in tu si ga čakala, že imaš osebo, s katero se lahko preprekaš in driblaš po postih, ker to rabiš. Zamisli si, zakaj to delaš in zakaj rabiš umetno inscinirane konflikte, kontriranja, preprekanja , še posebej z moškimi si v stalnih sporih. In te teme, ki jih “prešpilavaš” skozi igralske vloge, razrešuj te probleme pri sebi!!! Ne da ljudi spreminjaš v neprostovoljne igralce v tvojih fiktivnih scenarijih, in jih poskušaš razreševati preko drugih.
Če bi vedela kako, ne bi odprla teme.
Vem kaj želim :).
Ne hkrati resnega in neresenega, eno ali drugo :). Bolje prvo, če ni prvega, je pa tudi drugo ok.
Recimo, da misliš resno…Potem boš morala najprej razčistiti kaj si sploh želiš. Rada bi nekaj resnega, a hkrati neresnega. Prijatelja, a hkrati ljubimca…..
Predvidevam, da si zaradi razočaranja obstala na neki mrtvi točki in sedaj iščeš kompromise, da bi ob vseh svojih zahtevah in pogojih še vseeno bila zadovoljna….Težko bo…..
Lažje bi bilo najti le nekega tipa, ki te le poseksa in to je to…Vezan ali nevezan….:)[/quote]
Tako je, sedaj si mi pa že nadela glavno vlogo antagonista, ki je sovražno naperjen proti brezposlenim!?. Forum ni realno življenje, lahko pa igraš režiserja ,da vsakemu določiš svojo igralsko vlogo, da razbijaš dolgčas? Ljudem ne moreš določati vlog v svoji forumski igralski zasedbi, če nočejo igrati v tvojih domišljijskih “filmih”.
Bodi vsaj toliko inteligentna in kvotaj na drug način (ne vedno spodaj), če igraš druge osebe!
Tvoj princip delovanja: daš povod za neko izmišljeno temo, potem se nekdo ne strinja, aha – in tu si ga čakala, že imaš osebo, s katero se lahko preprekaš in driblaš po postih, ker to rabiš. Zamisli si, zakaj to delaš in zakaj rabiš umetno inscinirane konflikte, kontriranja, preprekanja , še posebej z moškimi si v stalnih sporih. In te teme, ki jih “prešpilavaš” skozi igralske vloge, razrešuj te probleme pri sebi!!! Ne da ljudi spreminjaš v neprostovoljne igralce v tvojih fiktivnih scenarijih, in jih poskušaš razreševati preko drugih.[/quote]
Matjažko, če bi bil ženska, bi mislila, da imaš PMS. :)) Sicer pa imaš svoj chat, tam si car, tam grajaj in kritiziraj sodelujoče.
Tu pa prepusti zadevo tukajšnjemu moderatorju. Službo mu jemlješ.
Ne res, zadnje čase si neprepoznaven, sicer pa si tip s smislom za humor. Popravi se! 🙂
Meni se pa zdi prav, da je matjaži “na glas” povedal, da je ta ronka s 100 in 1 nickom naravnost dosadna… tudi meni (no jaz se v njene teme večinoma ne oglašam) in verjetno še komu.
Jo je že enkrat krivokljunka oprcala, ampak ona še kar naprej nabija. Sicer ima pravico, da to počne, če ji to daje zadovoljstvo, ima pa tudi matjaži pravico, da je to povedal, čeravno ni moderator. 🙂
Se pa postavlja vprašanje, če je moderator Robi sploh to opazil, kaj se dogaja…. čisto možno pa je, da je bil uvidevno tiho. 🙂
Ženska, s toliko pogoji, kot jih ti navajaš za ff, slednjega ne boš našla. Svetujem da ostaneš v kloštru še naprej in ostajaš pri svečah … Ti bi v seksu iskala vse kaj drugega kot spolno potešitev. Iščeš nekoga, ki bi ti nudil veliko, za praktično nič v zameno. Veš kak pravijo malo pare, malo muzike.
Tvoj princip delovanja: daš povod za neko izmišljeno temo, potem se nekdo ne strinja, aha – in tu si ga čakala, že imaš osebo, s katero se lahko preprekaš in driblaš po postih, ker to rabiš. Zamisli si, zakaj to delaš in zakaj rabiš umetno inscinirane konflikte, kontriranja, preprekanja , še posebej z moškimi si v stalnih sporih. In te teme, ki jih “prešpilavaš” skozi igralske vloge, razrešuj te probleme pri sebi!!! Ne da ljudi spreminjaš v neprostovoljne igralce v tvojih fiktivnih scenarijih, in jih poskušaš razreševati preko drugih.[/quote]
Popolnoma podpišem!!
Bi že bil čas da kapodipanda razkrije ta multinick, morda je celo kdo ki je registriran, morda z imenom in priimkom, bi šla srat drugam… Jebemti pa falirane terapije ane 😀
Antilopa
Antilopa, kak PMS?? 😀 En rogel sem ti že zavil, drugega pa ti ne bom samo zavil, ampak zlomil! 🙂
Tako da hitro plašno v grmovje in visoko travo, ker se je mimozna bilka v vetru prepognila in počila… 😀
Zdaj si me vzpodbudila, da bom še naprej razvijal svoj PMS; ker ta ne traja sam en dan. :)))
Ojoj, s preobčutljivostjo, ko moraš vedno biti na preži, da ne izrečeš napačne besede, se nabirajo tudi zamere… :)) Postavlja se vprašanje, kako naj zahtevna in idealistično-nestvarna ženska dobi moškega, ki bo supersenzibilen, bral njene misli, da priceske na zrnu graha ne užali. 😉 Morda podredljiv, prilagojen na ženskine neizrečene zahteve, odvisen, pod dominanco, ki se vedno strinja, daje pritrdilne odgovore? Torej tak moški je težko obstojen pri normalnem zračnem tlaku, ker se rad razblini. Obstojen pa je v domišljiji. 😉
Bibita_Melita
Fantazijske zgodbice so ponavadi značilne za prednajstniška dekleta.
Če Ronka ni okrog 13, imam pomisleke, kaj jo žene v stalno izmišljevanje zgodbic.
Da je vse, kar ti preostaja, zatekanje v domišljijski svet (intrige, zaljubljenost, varanje, moški…), potem si v psihoseksualnem razvoju zastal na nivoju 13-letnic, ki fantazirajo o fantih (in idiličnih moških iz telenovel).
Robiju se ne sanja, kaj se dogaja. :))) Z lahkoto obračate tega moderatorja, a ne? To zato, ker je naiven ali ker je moški? Ali ker je oboje? 😀 haha
Eh, Robiju se prav dobro sanja, bolj kot kateremukoli tukaj. On ve, da z obtoževanjem in obsojanjem ravno človeku ne pomagaš, če tudi je nadležen. 🙂 Kaj ti pa more, saj je le virtuala?!
Popolnoma podpišem!!
Bi že bil čas da kapodipanda razkrije ta multinick, morda je celo kdo ki je registriran, morda z imenom in priimkom, bi šla srat drugam… Jebemti pa falirane terapije ane :D[/quote]
Tega pa ne štekam. Torej ona naj nastopa z imenom in priimkom, tebi pa to ni treba?
Če vam je vsem jasno, da je to ena in ista forumašica, ji to vedno znova povejte in ne odgovarjajte v njenih temah, pa bo počasi sama poiskala nov peskovnik.
Antilopa, kak PMS?? 😀 En rogel sem ti že zavil, drugega pa ti ne bom samo zavil, ampak zlomil! 🙂
Tako da hitro plašno v grmovje in visoko travo, ker se je mimozna bilka v vetru prepognila in počila… 😀
Zdaj si me vzpodbudila, da bom še naprej razvijal svoj PMS; ker ta ne traja sam en dan. :)))
Ojoj, s preobčutljivostjo, ko moraš vedno biti na preži, da ne izrečeš napačne besede, se nabirajo tudi zamere… :)) Postavlja se vprašanje, kako naj zahtevna in idealistično-nestvarna ženska dobi moškega, ki bo supersenzibilen, bral njene misli, da priceske na zrnu graha ne užali. 😉 Morda podredljiv, prilagojen na ženskine neizrečene zahteve, odvisen, pod dominanco, ki se vedno strinja, daje pritrdilne odgovore? Torej tak moški je težko obstojen pri normalnem zračnem tlaku, ker se rad razblini. Obstojen pa je v domišljiji. 😉 [/quote]
Veš, Matjažko, v tako krutem svetu je dobro, da vsaj domišljija dela. In tudi moja, če je treba. :))
Forum je zaprt za komentiranje.