Kako do seksfrenda?
no, če ne hodiš po cesti ravno z papirnato vrečko na glavi, to ne bi smel biti nek problem, boš pa tu na forumu našla mnogo moških ki bodo želeli biti tvoji najboljši prijatelji, ampak samo do trenutka ko bo treba dati gate dol, njihove, ne tvoje, da se razumeva, namreč, to os osebki visokih moralnih, duhovnih in še kakšnih načel, ki bi zate naredili vse, edino ne bi ga vate namočili, ker to grobo krši njihovo integriteto ter definiciji prijateljstva…žal nisi na pravem placu, poskusi kje drugje
Matematika jakica. 😉 Če seksfrenda iščeš med prijatelji pomeni, da najprej potrebuješ prijatelja, šele potem lahko postaneta seks frenda. Če bi res bilo lažje, potem bi seks frendov moral imeti več kot prijateljev. To pa matematično ne gre skozi.
Sicer pa, nasvet za avtorico. Mislim, da bo marsikateri prijatelj zelo vesel kakšnega intimnega povabila. Takih je danes kar veliko in res ne bi smela imeti težav. 🙂
Matematika jakica. 😉 Če seksfrenda iščeš med prijatelji pomeni, da najprej potrebuješ prijatelja, šele potem lahko postaneta seks frenda. Če bi res bilo lažje, potem bi seks frendov moral imeti več kot prijateljev. To pa matematično ne gre skozi.
Sicer pa, nasvet za avtorico. Mislim, da bo marsikateri prijatelj zelo vesel kakšnega intimnega povabila. Takih je danes kar veliko in res ne bi smela imeti težav. :)[/quote]
Matematika Mako (če sem že jst jakica)! :)))))
Ti bom narisala. Z veseljem! 🙂
Lažje najdeš seksfrenda med prijatelji, kot da iščeš novega prijatelja… kajti prijatelja je težje najti.
Jasna slika? Mogoče sem res pozabila dokončati okvir. ;)))
In Makec, zakaj mene negiraš, sam ji daš pa v bistvu isti nasvet, kot sem ga dala že jaz? Funkcionalna nepispmenost? 😉
In kaj je narobe, če je vezan? Za seksfrenda je čist v redu, če se le strinja. Ne preveč komplcirat zdaj, drugače bo izpadlo kot, da ne iščeš seksfrenda. 🙂
bi ti rada seksala ali ne? to kar ti opisuješ to je iskanje partnerja, do seks frenda takole ne boš prišla. ..kot prvo se moraš zavedati, da v tem primeru ti vodiš igro in ti določaš pravila, še več točno veš kaj hočeš, še več, veš česa nočeš,..ne rabiš se nikomur vsiljevati, napeljevati, samo signal daj, tisti ki bo za to bo točno vedel za kaj se gre, kaj bi osvajal Hillary če bi bil everest tako nedostopen? razumeš?
Sicer pa, nasvet za avtorico. Mislim, da bo marsikateri prijatelj zelo vesel kakšnega intimnega povabila. Takih je danes kar veliko in res ne bi smela imeti težav. :)[/quote]
Lažje najdeš seksfrenda med prijatelji, kot da iščeš novega prijatelja… kajti prijatelja je težje najti.
In Makec, zakaj mene negiraš, sam ji daš pa v bistvu isti nasvet, kot sem ga dala že jaz? Funkcionalna nepispmenost? ;)[/quote]
Kje sem te negiral? A ne vidiš, da sem te podprl? 🙂 Napisala si dvoumno japkica. Lahko bi si kdo kaj napačno razalgal, saj veš. Vidiš, da lahk pišeš bolj jasno, če želiš. 😉
Vezani imajo žene, ki potem napadejo seksfrendico, češ, da je ona zapeljevala njihovega možeka. Jaz pa nikogar ne zapeljujem. In nimam želje se prepirat z ženskami.
In kaj je narobe, če je vezan? Za seksfrenda je čist v redu, če se le strinja. Ne preveč komplcirat zdaj, drugače bo izpadlo kot, da ne iščeš seksfrenda. :)[/quote]
In Makec, zakaj mene negiraš, sam ji daš pa v bistvu isti nasvet, kot sem ga dala že jaz? Funkcionalna nepispmenost? ;)[/quote]
Kje sem te negiral? A ne vidiš, da sem te podprl? 🙂 Napisala si dvoumno japkica. Lahko bi si kdo kaj napačno razalgal, saj veš. Vidiš, da lahk pišeš bolj jasno, če želiš. ;)[/quote]
Nekdo = Marko. 🙂
bi ti rada seksala ali ne? to kar ti opisuješ to je iskanje partnerja, do seks frenda takole ne boš prišla. ..kot prvo se moraš zavedati, da v tem primeru ti vodiš igro in ti določaš pravila, še več točno veš kaj hočeš, še več, veš česa nočeš,..ne rabiš se nikomur vsiljevati, napeljevati, samo signal daj, tisti ki bo za to bo točno vedel za kaj se gre, kaj bi osvajal Hillary če bi bil everest tako nedostopen? razumeš?[/quote]
Ah, pa smo spet tam, ko bo ena ranjena duša na koncu prizadeta. Da le ne bodo moški na koncu krivi. 🙂
Hja, komu naj dam signal?
Naj nekomu poročenemu namigujem, da si želim seksa z njim?
Sploh pa sem se že na ta način opekla. Nisem namigovala na seks, sem pa dajala znake, da mi je všeč, in se je slabo končalo. Se me je začel izogibat.
Tako, da že pokazat,da mi je družba nekoga všeč,zna biti problem, moški pobegnejo.
Kaj šele, da bi kazala, da želim kaj več kot družbo.
bi ti rada seksala ali ne? to kar ti opisuješ to je iskanje partnerja, do seks frenda takole ne boš prišla. ..kot prvo se moraš zavedati, da v tem primeru ti vodiš igro in ti določaš pravila, še več točno veš kaj hočeš, še več, veš česa nočeš,..ne rabiš se nikomur vsiljevati, napeljevati, samo signal daj, tisti ki bo za to bo točno vedel za kaj se gre, kaj bi osvajal Hillary če bi bil everest tako nedostopen? razumeš?[/quote]
Ah, pa smo spet tam, ko bo ena ranjena duša na koncu prizadeta. Da le ne bodo moški na koncu krivi. :)[/quote]
in kaj zato? to kar pišeš je enako temu, kaj bi živeli, saj na koncu umremo? pa še nekaj se zavedaj marko, v takih primerih, ko ženska vodi igro, na koncu ponavdi kratko potegne moški ki je prizadet
Ah, pa smo spet tam, ko bo ena ranjena duša na koncu prizadeta. Da le ne bodo moški na koncu krivi. :)[/quote]
in kaj zato? to kar pišeš je enako temu, kaj bi živeli, saj na koncu umremo? pa še nekaj se zavedaj marko, v takih primerih, ko ženska vodi igro, na koncu ponavdi kratko potegne moški ki je prizadet[/quote]
Saj ji nisem nikjer napisal, da naj ne živi, tako da še zdaleč ni isto. Napisal sem samo, da bo umrla. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.