Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do seksfrenda?

Kako do seksfrenda?

Imam občutek, da bi bil vezan lahko oče bikliy.
Imam tudi občutek, da bikliy ne išče vezanega tipa.

In še en občutek imam, in sicer, da zna biti vezan še neprijetno presenečen v življenju.

Ko bo šel na zmenek s kakšno Bikliy in spoznal, da je to njegova hči ali pa žena?….

Včasih smo imeli geslo Nič nas ne sme presenetiti 😉
Mogoče je on še iz tistih časov :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Občutek ne vara. Sicer pa sem napisala, da me tako stari ne zanimajo in da me ne zanimajo vezani in ne tipi, ki iščejo seks prek neta, torej avanturisti.

[/quote]V čem se bo/naj bi to tvoje s.prijateljstvo razlikovalo od “klasičnega” razmerja?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]V čem se bo/naj bi to tvoje s.prijateljstvo razlikovalo od “klasičnega” razmerja?[/quote]

Seksfrenda ne predstaviš staršem in z njim ne načrtuješ skupne prihodnosti.

V čem se bo/naj bi to tvoje s.prijateljstvo razlikovalo od “klasičnega” razmerja?[/quote]

Seksfrenda ne predstaviš staršem in z njim ne načrtuješ skupne prihodnosti.[/quote]Aha.
To je nekaj več kot prijateljstvo in manj kot partnerstvo. Somrak? Popredmetenje?

bikliy sory, napisala si da bi rajši imela nevezanega, sicer pa tudi vezanega…..

Tema je itak provokacija, sicer pa je meja med avanturistom in f-friedovstvom zelo tenka.
Sploh pa blizu 50 let stari moški sploh niso nujno stari. Lahko so seveda starčki, kot so lahko ženske pri 30 starikave in tečne in zamorjene bolj kot 80 letne omice.
Enkrat sem bila v gorah z nekom, ki je star nekaj čez 50. In se mu prav v ničemer ni videlo, da je t o l i k o star. Je pa imel do mene eno tako pokroviteljsko očetovsko držo… le kaj bi se zgodilo, če je ne bi… lol
Sicer je pa tema, moram priznati, prav izvirna. V času, ko razpade vsak drugi zakon, ko se ljudje raje niti poročajo več ne oz se vedno kasneje, ko večina moških pod pretvezo ljubezni išče ravno fukfriendico… se najde ženska, ki ne ve, kako do seks frienda…ker ne sme biti avanturist, ne sme biti vezan, ne sme iskati punc preko neta, ne sme živeti pri starših, biti mora športnik, obvladati vsa moška in predvidevam, zlasti ženska dela…jasno imeti službo, ne sme biti prestar… hja taki so za oženit, ali ne pač?? A še (samo in izključno) seks friend bi moral biti spričo vseh idealnih lastnosti… noro…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če je kriterij za seksfrenda tako visok, kako visok je šele za bodočega moža? Sploh obstaja? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ena se javi, da išče ffrenda, ti napišeš:
zanimivo, mogoče imava iste probleme, bi te bilo zanimivo srečat.
Druga napiše, da ima boleče spolne odnose zaradi suhe nožnice, ti napišeš:
Tretja hemoroide, ti napišeš:

Pa človek, ti maš res neverjetno smolo v življenju.

In, zakaj se ne razvežeš? Ker ti ta hladna ženska še vedno zelo dobro kuha?[/quote]

Pa kaj ste zoprni, ne bo šel vsak reševat svojega zakona. In na stara leta iskat tistega kar je iskal pred 30-imi, Pa kaj če je vezan? Njegov lajf, on živi s svojo ženo, ne vi, on bo nosil posledice, ne vi, bolj papeški od papeža!

se strinjam s katenjko…sem šel lani na Triglav v enem dnevu gor in dol….mladina je pa prespala v koči, toliko o stračkih.

Ti sama ne veš kaj bi rada! Tudi ti iščeš seks preko neta, torej si avanturistka! Če bi prebrala oglas od vezanega v celoti, bi videla, da tudi on išče eno, ki bi jo lahko razvajal, se pogovarjal z njo, ampak tebi smeta vsaka dlaka.

Iščeš KAO seks, ampak imaš toliko pogojev, da glava peče, pa še rožnata očala nosiš. Kje je Jasno in glasno ko jo rabiš?

Popucaj si prvo podstrešje, potem pa išči, kar misliš da rabiš.

… ker te nobena ni spustila k sebi v spalko :-))))

… ker te nobena ni spustila k sebi v spalko :-))))[/quote]No jaz sem z omenjenim tudi prespala pod milim nebom… sicer vsak v svoji spalki, ker naju ni nič kaj zeblo…
ah boom tudi ti bi malo nehal misliti samo na eno in isto stvar, če bi cel dan plezal na meji padca in bi te od spodaj varovala ena taka kot jaz… l.o.l.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

kaj če bi letos ponovil to… take me with you…ccccc

Res so za oženit..Vprašanje je, če ima tudi ženska, ki išče takšnega, vse te idealne lastnosti. 🙂

[Navedeno
katenjka

Sicer je pa tema, moram priznati, prav izvirna. V času, ko razpade vsak drugi zakon, ko se ljudje raje niti poročajo več ne oz se vedno kasneje, ko večina moških pod pretvezo ljubezni išče ravno fukfriendico… se najde ženska, ki ne ve, kako do seks frienda…ker ne sme biti avanturist, ne sme biti vezan, ne sme iskati punc preko neta, ne sme živeti pri starših, biti mora športnik, obvladati vsa moška in predvidevam, zlasti ženska dela…jasno imeti službo, ne sme biti prestar… hja taki so za oženit, ali ne pač?? A še (samo in izključno) seks friend bi moral biti spričo vseh idealnih lastnosti… noro…

Res so za oženit..Vprašanje je, če ima tudi ženska, ki išče takšnega, vse te idealne lastnosti. 🙂 /quote]

Na netu je lahko vsak idealen…

… ker te nobena ni spustila k sebi v spalko :-))))[/quote]No jaz sem z omenjenim tudi prespala pod milim nebom… sicer vsak v svoji spalki, ker naju ni nič kaj zeblo…
ah boom tudi ti bi malo nehal misliti samo na eno in isto stvar, če bi cel dan plezal na meji padca in bi te od spodaj varovala ena taka kot jaz… l.o.l.[/quote]

a ti bi me pa kar na špagco dala? Saj, nekaj malega izkušenj z biti na špagci pa imam. Tako kot tu praviš in tudi drugače. :-))))

No jaz sem z omenjenim tudi prespala pod milim nebom… sicer vsak v svoji spalki, ker naju ni nič kaj zeblo…
ah boom tudi ti bi malo nehal misliti samo na eno in isto stvar, če bi cel dan plezal na meji padca in bi te od spodaj varovala ena taka kot jaz… l.o.l.[/quote]

a ti bi me pa kar na špagco dala? Saj, nekaj malega izkušenj z biti na špagci pa imam. Tako kot tu praviš in tudi drugače. :-))))[/quote]Ah ja štrik.. menda mi je to usojeno… čeprav je že dolge mesece v omari…

a ti bi me pa kar na špagco dala? Saj, nekaj malega izkušenj z biti na špagci pa imam. Tako kot tu praviš in tudi drugače. :-))))[/quote]Ah ja štrik.. menda mi je to usojeno… čeprav je že dolge mesece v omari…[/quote]

Ti ga kar ponucaj. Ampak ne za okoli vratu. Lahko pa laso narediš in si kakšnega ujameš. :-))))

Jaz bi tudi popolnega seksfrenda.:) Pa še marsikatera najbrž tudi. Zame, prosim, nad 45 let, ker mora imeti patino…..Moški, pišite.:)))))

Kam naj ti pišejo, trapa?! Pejt tableto uzet.

Kam naj ti pišejo, trapa?! Pejt tableto uzet.[/quote]

Slab večer ali si spregledala ton oz. smeške na koncu? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kam naj ti pišejo, trapa?! Pejt tableto uzet.[/quote]

Slab večer ali si spregledala ton oz. smeške na koncu? :)[/quote]

Brigajo me smeški, prou na k* mi gre folk k se skoz sam zeza, nikol nič resnega od njih, kot da je lajf en cel ringelšpil – well, it’s not!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close