Kako do seksfrenda?
bikliy, jaz mislim, da nisi iz pravega “testa” za kaj takega. Če bi bila, bi točno vedela, kaj moraš naredit. Tako pa boš le čakala, da boš nekomu postala igračka. Ni vsak za vse. Ni ti treba bit nekaj, kar nisi.
Če bom nekomu rekla,, da sem potrebna, bo samo mislil, da se mi je totalno utrgalo.
Niso vsi moški taki, da bi kar vsako naskočili, ki bi jim to omogočila.
Povrh tega pa ne poznam niti enega moškega, ki bi bil za kaj takega primeren. Najprej sploh moram koga spoznat.
Tisti, ki jih poznam, ne bi bil nihče za oz. tisti, ki bi bili za, so vse prej kot pravi moški in me ne zanimajo.
Potem je pa sprenevedanje odveč, ko praviš, da nočeš avanturista. Kaj pa je poročen moški, ki bi seksal s tabo? In kot ti je že nekdo svetoval razni četi in podobno…
Povedal ti bom svojo izkušnjo in povedal ti bom, kar si mislim o tebi. Najprej, nimam nobene take izkušnje, sem razmišljal o tem, ko sem bil samski. Sem razmišljal, kako bi bilo fajn in sem se hkrati spraševal, če bi resnično bilo fajn. Pa sem ugotovil, da to zame ni dovolj. Je pa jasno, tudi če nimam te izkušnje, kako to narediti. Enostavno moraš biti direkten in pripravljen prav tako na zavrtnive, kot povsod.
Mislim, da si ti želiš bližine, ljubezni, intime in ne samo seksa, ki bo prišel in odšel, kadar se mu zljubilo. Zato se vprašaj, kaj si v resnici želiš in se tega loti na vse ali nič. Če misliš, da te lahko kdo vzljubi takšno kot si in ostane ob tebi, potem začni delat v tej smeri. Sicer pa ni nič narobe z golim seksom, da ne bo (spet) kdo narobe razumel. To počnejo ljudje, ki se bojijo bit ponovno razočarani, zapuščeni, ki ne zaupajo drugim. Vsem res ne moreš zaupati, vseeno pa če človek verjame vase, lahko vzpostavi tudi odnos, ki bo trajal. Ni odvisno samo od drugih, veliko je tudi na nas in na tem, kaj resnično naredimo za to, da bi se naše želje izpolnile.
Potem je pa sprenevedanje odveč, ko praviš, da nočeš avanturista. Kaj pa je poročen moški, ki bi seksal s tabo? In kot ti je že nekdo svetoval razni četi in podobno…[/quote]
Japka, ne daj se speljati na led. Nisi opazila, da tukaj pišejo vedno podobni niki (iste ženske) in njihovimi permutacijami, vedno podobne teme in vedno v službenem času. :)) Kripli, ki poigravajo vedno iste (provokativne) teme. 😀 hehe
Potem je pa sprenevedanje odveč, ko praviš, da nočeš avanturista. Kaj pa je poročen moški, ki bi seksal s tabo? In kot ti je že nekdo svetoval razni četi in podobno…[/quote]
Japka, ne daj se speljati na led. Nisi opazila, da tukaj pišejo vedno podobni niki (iste ženske) in njihovimi permutacijami, vedno podobne teme in vedno v službenem času. :)) Kripli, ki poigravajo vedno iste (provokativne) teme. 😀 hehe[/quote]
Ne sekiraj se zame, saj znam drsat. Ti znaš? 🙂
Ne rabim te izkušnje, ker verjamem tudi brez nje, da je sam seks lahko zelo sproščujoč. Vendar jaz sem si želel poleg tega še nekaj več. Pač nisem polovičar.
Marko, prosim, ne zanima me tvoja neizkušnja :).
Matjazko, to ali sem čustven invalid ali ne, je moja stvar, ne tvoja.
Bi pa bila vesela, če matjazko in marko in podobni ne bi smetili teme. Če vam je to mimo, kar pišem, ni potrebno pisat svojih neizkušenj in ni treba ljudi žalit s kripli in čustvenimi invalidi.
Japka, ne daj se speljati na led. Nisi opazila, da tukaj pišejo vedno podobni niki (iste ženske) in njihovimi permutacijami, vedno podobne teme in vedno v službenem času. :)) Kripli, ki poigravajo vedno iste (provokativne) teme. 😀 hehe[/quote]
Ne sekiraj se zame, saj znam drsat. Ti znaš? :)[/quote]
Jaz sploh ne grem na led brez drsalk, saj to gre tako za isto osebo, ki “prešpilava” podobne teme (vse hiptoetično).Sem jo že danes malo razhudil, ker nima domišljija, sicer bi se raje tam z moškimi sodelavci zadevala s papirčki. 🙂
Japka, ne vem, kako ne veš, da je nemogoče, da ženska ne dobi dovolj kandidatov za “fuk-frende”? :)))
Zanimivo pa, da v vsaki temi sodeluješ. Zakaj pa potem odgovarjaš, če so teme provokacije?
Zato, da smetiš?
Ne sekiraj se zame, saj znam drsat. Ti znaš? :)[/quote]
Jaz sploh ne grem na led brez drsalk, saj to gre tako za isto osebo, ki “prešpilava” podobne teme (vse hiptoetično).Sem jo že danes malo razhudil, ker nima domišljija, sicer bi se raje tam z moškimi sodelavci zadevala s papirčki. 🙂
Japka, ne vem, kako ne veš, da je nemogoče, da ženska ne dobi dovolj kandidatov za “fuk-frende”? :)))[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.