Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske najbolj privlači

Kaj ženske najbolj privlači

Ženske vedno izberejo “najboljšega” kar srečajo, spoznajo in to “najboljše” se z leti spreminja…. ;)[/quote]

Maš prav ampak potemtakem v tvoji logiki nekaj ne štima… če je tebe tvoja vzela ZIHER še je en objektivno boljši torej ali

a) hočeš rečt da si ti najbolši (velik LOL)
b) hočeš rečt da se ko enkrat vzame več to ne MORE spremenit (velik LOL)
c) hočeš rečt da je ne pustiš nikamor da nebi našla oz srečala in VZELA boljšega
d) te vara z boljšim ti pa sanjaš tule in ne razumeš da si si zdaj pljunil v skledo

Potemtakem sploh monogamija (tvoja teza zgoraj) ne obstaja.

ker VEDNO AMPAK RES VEDNO obstaja ena boljša od te ki jo vzameš (boljše telo, boljše kuha, boljše seksa itd)[/quote]Matkic set se strinjam s tvojim komentarjem in pohvala za tvoje razmišljanje… in hkrati graja za ozkoglednost in površnost tvojih vhodnih podatkov 😉

Neznanka_x vama je s Spiderjem dala odgovor. Težko ji kdo oporeka. Na moški strani je le, da pogrunta zakaj je ženska z njim, če si tudi on želi isto. Ali je z njim ker je frajer, gizdalin, kar je kratkega daha, ker tak si lahko le dokler te resnično ne spozna in ona plava na svoji zaljubljenosti, si domišlja nekaj kar v resnici nisi. Ali si oba želita nap. družine kjer je “najboljši” vedno najboljši že iz preprostega razloga, ker je oče njenih otrok, ki tudi skrbi zanje in družino kot celoto in dokler je tako je tak moški daleč najboljši od vseh ostalih. Predpogoj je seveda njena želja, njen sistem vrednot kjer družina zaseda prvo mesto. To je pa tvoj del odgovornosti, da ugotoviš, če si želita isto ali te samo okoli prsta ovija…. 😉

Danes se v “sodobni” družbi predstava o ljubezni narobe/popačeno predstavlja, predvsem po zaslugi filmske industrije, ki zadevo prikazuje blago rečeno kičasto, kjer je vse popolno, tip top. Ko pa nekdo želi to živet pa trči ob realnost in potem misli, da to pa že ni to in partnerja zamenja in je spet razočaran in spet zamenja in spet in spet….
Tudi zaslepljenci, ki Marku in Petri očitate “neljubezen” ste nasedli na iste čeri in sedaj obsojate na osnovi teh filmskih normativov…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

S tem se strinjam. Le da gre v tem primeru za zveze, ko dva preprosto ne znata hraniti odnosa na tako visokem nivoju, da jih tretja oseba nikoli ne bi zanimala. Saj to, da je nekdo v resni zvezi, še ne pomeni, da je odgovorna oseba. Zelo daleč od tega. Ljudje pač poskušajo, večinoma pa na napačne načine. Večinoma so to ravno takšni, ki razmišljajo podobno kot ti, le da so svojega življenja in “tekanja” naokoli naveličali in se “želijo” zresnit. In jim seveda ne uspe, s temi prepričanji nikoli. :)[/quote]

ne to so taki ki jih prej niso ženske povohale ko so bli stari 18 19 20 21….

In potem so pri 30tih dobli eno, oz bolje rečeno je ona njih vzela za sebe in potem so taki MLAHAVI, oz po domače povedano naredli bi vse da bi bla ona srečna samo nimajo pojma kako ženske delujejo…

in takim se to zgodi 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi, kar si nam želela povedat s tem je to, da si potrebovala najmanj 30 let, da si končno uspela pogruntat kakšen partner bi bil zate najbolj primeren ? HAHA, kdo ti bo pa verjel. Kot, da tega nisi vedela že pri 20ih 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Še malo pa bomo prišli do tega, da so ženske pri 20ih po razmišljanju na nivoju 5 letnega otroka.

Se pravi, kar si nam želela povedat s tem je to, da si potrebovala najmanj 30 let, da si končno uspela pogruntat kakšen partner bi bil zate najbolj primeren ? HAHA, kdo ti bo pa verjel. Kot, da tega nisi vedela že pri 20ih :D[/quote]Saj je vedno imela primernega…. pač takratnemu načinu razmišljanja 😉

Se pravi, kar si nam želela povedat s tem je to, da si potrebovala najmanj 30 let, da si končno uspela pogruntat kakšen partner bi bil zate najbolj primeren ? HAHA, kdo ti bo pa verjel. Kot, da tega nisi vedela že pri 20ih :D[/quote]Saj je vedno imela primernega…. pač takratnemu načinu razmišljanja ;)[/quote]

Ampak ravno to potrjuje tezo da monogamija ni logična kajti čez leta se naša pričakovanja konstantno spreminjajo in ne rečt da se ustavijo pri 30tih

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj je vedno imela primernega…. pač takratnemu načinu razmišljanja ;)[/quote]

Ampak ravno to potrjuje tezo da monogamija ni logična kajti čez leta se naša pričakovanja konstantno spreminjajo in ne rečt da se ustavijo pri 30tih[/quote]A res ni konca?

Se pravi, kar si nam želela povedat s tem je to, da si potrebovala najmanj 30 let, da si končno uspela pogruntat kakšen partner bi bil zate najbolj primeren ? HAHA, kdo ti bo pa verjel. Kot, da tega nisi vedela že pri 20ih :D[/quote]

Ne, ti bom razložila bolj na mojem nivoju petletnika: pri dvajsetih mi je bilo važno, da me je čimbolje obdelal, čimvečkrat zapovrstjo, mi ni bilo važno, da ni bil ravno najbolj zanesljiv, me ni motilo, če ni prišel ob štirih, ko sva bila zmenjena, pač pa šele ob desetih zvečer.
Kasneje so me pa take reči začele motiti, mi ni bil več važen samo dober seks in zabava, pač pa tudi, da če sva rekla, da greva ob desetih na morje, da to pomeni, da greva še tisti dan, ne šele naslednji, beri zanesljivost, plus še kake dodatne lastnosti.

Drugače pa, pri dvajsetih si nisem iskala resnega partnerja za celo življenje, zakaj bi si ga, hotela sem uživati in ne igrati nekomu resno punco in življenjsko partnerico že takrat. Seveda sem vedela, da moj takratni fant ni dolgoročna naložba za življenje, zato pa pravim, da sčasoma odrasteš oziroma se umiriš in si najdeš nekoga podobnega samega sebi.
Vsak pa si poišče tisto, kar mu najbolj ugaja, odgovarja in ni univerzalnega recepta za vse. Še sreča, da je tako.

Še to. Pri petih letih sem pa sanjala o princu. Pa ga nimam, veš.

S tem se strinjam. Le da gre v tem primeru za zveze, ko dva preprosto ne znata hraniti odnosa na tako visokem nivoju, da jih tretja oseba nikoli ne bi zanimala. Saj to, da je nekdo v resni zvezi, še ne pomeni, da je odgovorna oseba. Zelo daleč od tega. Ljudje pač poskušajo, večinoma pa na napačne načine. Večinoma so to ravno takšni, ki razmišljajo podobno kot ti, le da so svojega življenja in “tekanja” naokoli naveličali in se “želijo” zresnit. In jim seveda ne uspe, s temi prepričanji nikoli. :)[/quote]

ne to so taki ki jih prej niso ženske povohale ko so bli stari 18 19 20 21….

In potem so pri 30tih dobli eno, oz bolje rečeno je ona njih vzela za sebe in potem so taki MLAHAVI, oz po domače povedano naredli bi vse da bi bla ona srečna samo nimajo pojma kako ženske delujejo…

in takim se to zgodi :D[/quote]
Matkič, saj ti tud ne veš, kako ženske delujejo. Samo domišljaš si, da veš. Moral sem ti povedat, da boš lažje razumel. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi, kar si nam želela povedat s tem je to, da si potrebovala najmanj 30 let, da si končno uspela pogruntat kakšen partner bi bil zate najbolj primeren ? HAHA, kdo ti bo pa verjel. Kot, da tega nisi vedela že pri 20ih :D[/quote]Saj je vedno imela primernega…. pač takratnemu načinu razmišljanja ;)[/quote]
Zgrešil/a si moj point. Res je, takrat so bili za njo primerni pozerji, ampak ženska se je že takrat zavedala, da s takim na dolgi rok nima kaj za počet. Pri dvajsetih se je zabavala z njimi ne samo zaradi tega, ker so ji bili všeč, ampak predvsem zaradi tega, ker se je lahko. A kao danes ji pa niso več ? Buče. Samo zaveda se, da si je s takim moškim nemogoče ustvarit družino, ker je brez službe, avta, stanovanja, ker bo neodgovoren, bla bla,…Kar pa še ne pomeni, da jo ne bi privlačil, samo v razmerje ne bi šla z njim. Za kak skok pod rjuhe bi znal bit pa še vedno primeren. Get it ? V nasprotnem primeru pa priporočam obisk na sosednji forum “Nezvestoba” :>

Kul, samo to sem želel slišat od tebe :>

Malo se bom popravil. Marsikaj veš oziroma veš, kako delujejo predvsem “neresne” ženske oziroma ženske, ki še ne znajo izbrati pravega zase, ostalo se boš pa še vse lahko naučil, če boš želel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, vsi delujemo podobno ali vsaj velika večina. Vsi bi radi VSE. Ženske torej privlačnega, seksi, dobrega ljubimca, delovnega, zvestega, odgovornega, pametnega in zanesljivega. Moški pa: lepo, prijazno, pošteno, dobro gospodinjo, dobro mamo in seksi mačko. Problem je v tem, da zelo majhen promil ljudi združuje v sebi vse te lastnosti in po teoriji verjetnosti takega partnerja v enem življenju skoraj ni mogoče najti.
Po mojem mnenju najboljše funkcionirajo zveze, kjer sta oba realista. Zveze, kjer oba veliko bolj cenita tisto, kar imata, kot pa hrepenita po tistem, kar nimata.
Ljudje smo različni in tudi naše prioritete v življenju niso enake. Romantična ženska bo težko shajala s trdim realistom, pa čeprav bo delal za dva in družini nudil varnost. Vse te lastnosti, ki naj bi jih imeli ljudje za resno zvezo, so hvalevredne, ampak same po sebi ne pomenijo veliko. Je treba še nekaj več. Človek ne živi samo od kruha.:)

Drugače povedano ”Danes in vedno ko bom, bom mojemu dragemu IGRALA resno punco, v resnici bom enako neresena kot pri 20tih”

lepo si se zatipkala 😀 izdal pa te je odebljeni tisk…

To je to… razlika med večino žensk pri 20tih in večino žensk pri 30tih je samo v tem da načeloma raje vzamejo varnost kot tisto kar jih privlači, kajti lažje je igrati da jih nekdo privlači kot pa da so v varni zvezi 😉

Ampak marko samo neresne ženske so lahko samske pri 30tih+ zato ker:

1. so neresno se poročle PREHITRO ker so domišljave kot so bile prepričane takrat pa niso mele pojma (to je za mene neresno dejanje)

2. so neresno se fukarle in zabavale okrog do poznih 20tih (27, 28, 29)

3. so neresno delale šolo (pavziranje itd)

edino kar torej žensko pri 30+ reši dejstva da je neresna je potem

1. da je grda spaka ki je pa res noben noče… (vonj, izgled 400kil itd)

2. da pa je zares prezahtevna torej da se niti do 30tih ni ZABAVALA da ni mela tipa, da je najverjetneje še devica (ali pa je imela max 1 … za 1x seks) in da ima torej nerealna pričakovanja

3. da je psihično na čudnem nivoju (takšnem ali drugačnem) ima težave kot so zloraba v otroštvu in ima probleme z intimnostjo na sploh(v tem primeru potrebuje psihiatre in psihologe)

Torej katero izmed tega so vse tiste jokice ki iščejo ”normalne” samske moške od 30 naprej….

Folk misli, da se z napisanim norca delas. Je pa se kako resnicno…

Itak da je to od Fotrovega sinčeka res…

To tak vsi moški vemo ki opazujemo ženske

Moški, ki imate o vseh ženskah tako slabo mnenje, ste rojeni za samsko življenje. Nič drugega vam ne bo prineslo sreče. Kaj čemo…..
Matkič, pa ti veš, da hočeš prelisičiti mater naravo??? Ona pravi, da smo ženske in moški ustvarjeni drug za drugega…..:)

Definitivno moški spolni organ imenovan tudi *urac.

Moški, ki imate o vseh ženskah tako slabo mnenje, ste rojeni za samsko življenje. Nič drugega vam ne bo prineslo sreče. Kaj čemo…..
Matkič, pa ti veš, da hočeš prelisičiti mater naravo??? Ona pravi, da smo ženske in moški ustvarjeni drug za drugega…..:)[/quote]
Narava res..Človeški ego pa ne. 🙂
Zato pa takšen človek ne more biti resnično srečen, ker je v konfliktu. Smo odvisni drug od drugega, pa če si to priznamo ali ne.

Matkič, pa ti veš, da hočeš prelisičiti mater naravo??? Ona pravi, da smo ženske in moški ustvarjeni drug za drugega…..:)[/quote]

prelisičit?

eh jaz vem da smo ustvarjeni drug za drugega 😉 moj penis je ustvarjen za žensko vagino, to pa ne pomeni da moram živet z njo v istem stanovanju ali hiši 😛

To je resnica. Problem pa je v tem, da to VSE vse prevečkrat pričakujemo od drugega, medtem ko sami tega nimamo. Ampak veliko tega, če ne vse, lahko človek doseže in to je ravno s tem, da vzame odgovornost v svoje roke in preneha iskati pri drugih tega, kar mu manjka. Ker če človeku nekaj manjka, bo ves čas jamral na različne načine, kako tega ne doseže ali pa bo to iskal naokrog, le pri sebi ne. Tak človek nikoli ne bo popolnoma zadovoljen s svojim partnerjem oziroma z odnosom, ki ga ima z njim, ne glede na to, kako “idealen” le ta je.
Včasih ima človek življenje urejeno in na videz bi rekel, da ima vse, kar je potrebno za srečo. Vendar on tega ne občuti. Nekaj manjka. Včasih je zato dovolj že to, da način življenja in vse to, kar smo dosegli, sprejmemo, sprejmemo kot našo realnost. Ne pa da ves čas hrepenimo po več, tekmujemo z drugimi in zganjamo zavist. Vse to troje dela človeka nezadovoljnega. Knjiga [psi] to lepo razloži.

prelisičit?

eh jaz vem da smo ustvarjeni drug za drugega 😉 moj penis je ustvarjen za žensko vagino, to pa ne pomeni da moram živet z njo v istem stanovanju ali hiši :P[/quote]

Jaz pa te že vidim, kako boš čez nekaj let veselo potiskal voziček…:) Jezus, mogoče bodo celo dvojčki…:)

http://www.youtube.com/watch?v=XQEMjslmr-g

To je resnica. Problem pa je v tem, da to VSE vse prevečkrat pričakujemo od drugega, medtem ko sami tega nimamo. Ampak veliko tega, če ne vse, lahko človek doseže in to je ravno s tem, da vzame odgovornost v svoje roke in preneha iskati pri drugih tega, kar mu manjka. Ker če človeku nekaj manjka, bo ves čas jamral na različne načine, kako tega ne doseže ali pa bo to iskal naokrog, le pri sebi ne. Tak človek nikoli ne bo popolnoma zadovoljen s svojim partnerjem oziroma z odnosom, ki ga ima z njim, ne glede na to, kako “idealen” le ta je.
Včasih ima človek življenje urejeno in na videz bi rekel, da ima vse, kar je potrebno za srečo. Vendar on tega ne občuti. Nekaj manjka. Včasih je zato dovolj že to, da način življenja in vse to, kar smo dosegli, sprejmemo, sprejmemo kot našo realnost. Ne pa da ves čas hrepenimo po več, tekmujemo z drugimi in zganjamo zavist. Vse to troje dela človeka nezadovoljnega. Knjiga [psi] to lepo razloži.[/quote]

Se strinjam. Na ta način se doseže tisti notranji mir, občutek zadovoljstva, ki ni odvisen od ljudi in stvari, ki nas obdajajo.

Seveda je res. Ampak res pa je, da so moški, ki bi bili čisto po pričakovanjih žensk, kot piše Fotrov sine, redki. Pravzaprav jih ni. Če se je moški nasploh vajen obnašat samozavestno, potem obstaja zelo mala verjetnost, da se bo doma do žene obnašal kot ubogljiv cucek. Večja verjetnost je, da bo samozavesten dedec samozavesten tudi doma.

Zato so ženske prisiljene v kompromis. Bodisi vzamejo moškega, ki je ubogljiv in vsestranski “šlatek”. Zaradi njegovega popuščanja na vseh koncih in krajih kmalu izgubijo spoštovanje do njega. Bodisi vzamejo samozavestneža, ki se je navajen obnašati kot provajder. V tem primeru lahko kar pozabijo, da se bo dec doma obnašal poslušno in ubogljivo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Šarmeja zanima, če bo vedno dovolj žensk, ki bodo padale na njegovo šarmerstvo ali je bolje, da si vsaj zasilno uredi neko kvazi zvezo. Morda pa bi le eno nahitro ujel, saj bi jo s svojim šarmerstvom znal prepričat, da je on tisti pravi, resni, zanesljivi, ki ga ona, ki si želi resne zveze, potrebuje. Potem pa bi že vzporedno skakal naprej za drugimi, saj je to zanj edino pomembno…

hihi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close