Kaj ženske najbolj privlači
šit … a si preživel odgovor … lahko bi bil vsaj malo konstruktiven pa doživel majčkeno kap[/quote]
ah no, ob pomajkanju romatike pa bodiva midva mal romatična…vsak večer je smrt v malem, včasih tud ko možganska kap)) drgač a kaj sušiš?[/quote]
ni treba … mi dnevno dostavljaš posušene možganožerje.
ah no, ob pomajkanju romatike pa bodiva midva mal romatična…vsak večer je smrt v malem, včasih tud ko možganska kap)) drgač a kaj sušiš?[/quote]
ni treba … mi dnevno dostavljaš posušene možganožerje.[/quote]
že dolgo nič eč, zadnji so pri tebi crknili od lakote..ni bilo več futra pri tebi, nič, tema, vakuuuum))) velika praznina….nič modrine))
Dej raje reč, da te privlači denar na njem…. saj ni treba, da si spet tako samokritična :)))[/quote]
Kaj ti veš o meni pa o mojih potrebah? WTF?? Bom pa že vedela, kaj me pritegne in kaj odbija! Če dam nekaj nase, še ne pomeni da se lepim na denar.
se pravi ker sama nimaš inteligence ti je najbolj privlačana inteligenca? zanimivo))) a joške imaš ok?))[/quote][/quote]Hočeš povedat, da jih imaš ti viška (joške mislim)?….ccccc[/quote
ne ne mislim tega povedat, če nima inteligence, ima verjetno vsaj joške ok, ker drugače verjetno ni nekega razloga da je z njo…je zadosti razumljivo zate?
Dej raje reč, da te privlači denar na njem…. saj ni treba, da si spet tako samokritična :)))[/quote]
Kaj ti veš o meni pa o mojih potrebah? WTF?? Bom pa že vedela, kaj me pritegne in kaj odbija! Če dam nekaj nase, še ne pomeni da se lepim na denar.[/quote]Ajde kam si sedaj splezala? :/
Ena taka otroška igrica je, ko se otroci sprašujejo kaj bi kdo vzel, če bi kdo ponujal denar ali pamet in praviloma vsi izberejo pamet.
In potem sledi komentar, da vsak vzame tisto kar mu manjka……
Samička potemtakem imaš denarja dovolj? 😉
Sploh pa ne dvomim, da ne bi vedela kaj te pritegne.
ps
mi je že žal, da sem se oglasil v temi za punce…. :/
Kaj ti veš o meni pa o mojih potrebah? WTF?? Bom pa že vedela, kaj me pritegne in kaj odbija! Če dam nekaj nase, še ne pomeni da se lepim na denar.[/quote]Ajde kam si sedaj splezala? :/
Ena taka otroška igrica je, ko se otroci sprašujejo kaj bi kdo vzel, če bi kdo ponujal denar ali pamet in praviloma vsi izberejo pamet.
ps
mi je že žal, da sem se oglasil v temi za punce…. :/[/quote]
tebi naj bo žal raje za kaj drugega kot pa za tapkanje neumnosti v tej temi))
Ja, samo da če pa bi bil zanesljiv in odgovoren ne pa seksi in zabaven bi vzela tega drugega, ker pri prvem bi potem se tačela dolgočasit in ga varat ali bi končala zvezo…
Zanesljivih in odgovornih je na ducate če ne kar TONE moških, jaz osebno jih poznam malo morje, ampak ženske pa se odločijo za nas ali tiste ki s(m)o manj odgovorni pa bolj divji in izžarevamo samozavest in energijo ter smo komunikativni..
Če rabiš zanesljivega in dogvornega si kupi robota in dildota ter en kup baterij… (pa še enega za rezervo da bo zanesljivo)[/quote]
Jaz sem napisala zanesljivega. Antilopca pa zanesljivega in odgovornega.
In zanesljiv ne pomeni vedno dolgočasen… Imaš milijon dolgočasnih tipov, ki niso zanesljivi… Pomeni zgolj to, da lahko z neko osnovno mero gotovosti načrtuješ kakšno stvar za več kot do naslednjega žura in piva…. Zanesljiv človek je lahko ravno tako samozavesten in izžareva energijo. občutek zanesljivosti ti posreduje skozi komunikacijo, zato je de facto komunikativen.
Zakaj nekdo, ki je zanesljiv, ne more biti tudi seksi in zabaven … mi res ni jasno. Moje izkušnje so ravno nasprotne 😛
Ženske se za “zabavo” odločajo tudi za tipe, ki so samovšečni, mislijo o sebi oh in sploh, imajo velik gobec in so središče vsake zabave, niso pa prav nič zanesljivi. Morda si mislil na te? :DDDDD[/quote]
Maš prav ne pomeni VEDNO dolgočasen pomeni velikokrat ali VEČINOMA dolgočasen …. nobena oseba ni VEDNO dolgočasna…
Najbolj zabavni, polni humorja, dobre volje, energije, samozavesti smo načeloma tisti ki v očeh ženske izpademo kot ”nezanesljivi” no mogoče to niti ni prava beseda, dejansko smo mi ZELO zanesljivi v tem da nismo zanesljivi bi Marko reko v svojem relativiziranju
Se pa strinjam da ženske tudi dostikrat gledate drugač na to kaj je zabavna družba in kaj ne ampak ok v dostih točkah smo podobni pri nekaterih pa ne
ni treba … mi dnevno dostavljaš posušene možganožerje.[/quote]
že dolgo nič eč, zadnji so pri tebi crknili od lakote..ni bilo več futra pri tebi, nič, tema, vakuuuum))) velika praznina….nič modrine))[/quote]
a zlogiko in IQ si tudi samo na polovici številke enega dojenčkovega čevlja … hja – narava že ve zakaj si, meni pa tega ni treba.
že dolgo nič eč, zadnji so pri tebi crknili od lakote..ni bilo več futra pri tebi, nič, tema, vakuuuum))) velika praznina….nič modrine))[/quote]
a zlogiko in IQ si tudi samo na polovici številke enega dojenčkovega čevlja … hja – narava že ve zakaj si, meni pa tega ni treba.[/quote]
kaj je to logika? kaj za posušit?)) aj ku pa pomen? daj mi demosntriraj aj qu na svojem primeru, da si vbijem v betico?)) kaj pa narava ve? narava gre po liniji najmanjšega odpora , kot dojenčkova nogica))
Hočeš povedat, da jih imaš ti viška (joške mislim)?….ccccc[/quote]
ne ne mislim tega povedat, če nima inteligence, ima verjetno vsaj joške ok, ker drugače verjetno ni nekega razloga da je z njo…je zadosti razumljivo zate?[/quote]Ne, to mi je še bolj nerazumljivo…. :/
Če bi tvoja po neki bolezni (bog ne daj) izgubila prsi bi jo zamenjal?…… :/
“IQ” razumeš poanto ?
ps
mi je že žal, da sem se oglasil v temi za punce…. :/[/quote]
Samoumevno je, da mora imeti denar – vzdrževati ne namervam nikogar razen sebe! No, pa če bi imela npr psa bi bila zanj pripravljena 100% poskrbeti.
ne ne mislim tega povedat, če nima inteligence, ima verjetno vsaj joške ok, ker drugače verjetno ni nekega razloga da je z njo…je zadosti razumljivo zate?[/quote]Ne, to mi je še bolj nerazumljivo…. :/
“IQ” razumeš poanto ?[/quote]
tebi itak marsikaj ni jasno, me tvoje nerazumevanje ne preseneča…..če bi jaz mojo zamenjal če bi zgubila joške? kje pa bi jih zgubila, v gostilni?))
Razlagaj si kot ti paše, boli me đoko za tvoj pripombo :P[/quote]
razlagam si lahko kot je napisano:) in vem da te boli kingđorđž zame)) no meni ni vseeno zate:)[/quote]
Hinavec, tebi je samo mar za velikost košar(ice).
razlagam si lahko kot je napisano:) in vem da te boli kingđorđž zame)) no meni ni vseeno zate:)[/quote]
Hinavec, tebi je samo mar za velikost košar(ice).[/quote]
ja in z novimi davki se bo košara pošteno skrčila))
lej taki smo, pa naj te prerpičuje kdor hoče, moški prvo ženSKO pogleda v joške, znastveno dokazano, še preden ženska odpre uste se naredi check na joških, šele potem pride VSE OSTALO))
Ne, to mi je še bolj nerazumljivo…. :/
“IQ” razumeš poanto ?[/quote]
tebi itak marsikaj ni jasno, me tvoje nerazumevanje ne preseneča…..če bi jaz mojo zamenjal če bi zgubila joške? kje pa bi jih zgubila, v gostilni?))[/quote]
še rostfraj zaradi neuporabe, negovanja … zarjavi … ženski pa se prsi posušijo, jih napade rak (pravočasno odkrivanje je z otipavanjem) … [sup]ehhh … več se mi pa ne da, pa tako lepo bi se natipkalo[/sup]
Hinavec, tebi je samo mar za velikost košar(ice).[/quote]
lej taki smo, pa naj te prerpičuje kdor hoče, moški prvo ženSKO pogleda v joške, znastveno dokazano, še preden ženska odpre uste se naredi check na joških, šele potem pride VSE OSTALO))[/quote]
Ne posplošuj! Večina sodelavcev mi je povedala, da najraje pogledajo rit, nato obraz, šele nato vse ostalo – nisem še dobila informacije, da so prsi prioritetne 😛
lej taki smo, pa naj te prerpičuje kdor hoče, moški prvo ženSKO pogleda v joške, znastveno dokazano, še preden ženska odpre uste se naredi check na joških, šele potem pride VSE OSTALO))[/quote]
Ne posplošuj! Večina sodelavcev mi je povedala, da najraje pogledajo rit, nato obraz, šele nato vse ostalo – nisem še dobila informacije, da so prsi prioritetne :P[/quote]
nikar jim ne verjemi, poleg tega, kao najprej pogledajo v rit? zalezujejo od zadaj?)) ne ne, vrstni red je tak, prvo joške, potem obraz, ko greš naprej pa če so bile joške ok, obrat pa še pogled na rit…))
Forum je zaprt za komentiranje.