Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske najbolj privlači

Kaj ženske najbolj privlači

Sej se mi je zdelo, copatarji ste pristali v resni zvezi zaradi rednega seksa, nesposobnosti gospodinjenja in kar je še tega. Me veseli, da je en to tako odkrito priznal. Režim se ko pečen maček, ko berem, kako ste na svoje copatarstvo še ponosni. Dobiti reden seks izven zveze je za ene očitno višja matematika, mission impossible. No, obstajamo taki, ki imamo reden seks z ženskami, katerih muhe so prisiljeni prenašati drugi. Ker so z njimi v resnih zvezah, je to pravzaprav njihova dolžnost.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne samo, da je tu na javnem napisala, še v zasebni predal sem dobil sporočilo :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

pikec … tiste luknjice, ki jih ti pikaš … imajo spredaj lulčke

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Oh, kako plehko bitje je to… Sožalje.

Ne samo, da je tu na javnem napisala, še v zasebni predal sem dobil sporočilo :>[/quote]
špeckahla toplovodarska … pejt ti na M&M čveke

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:>

in kaj ti je mama rekla čigav, da si ?

Mogoče pa si ti podzavestno spoznal, da se ne želiš vezat, zato, ker imaš občutek, da te želijo ženske spreminjat. Kdo bi vedel. :)))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In mi se režimo tebi, ter tvojemu tolmačenju napisanega. Posledično smo vsi veseli. Kaj češ lepšega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa si ti podzavestno spoznal, da se ne želiš vezat, zato, ker imaš občutek, da te želijo ženske spreminjat. Kdo bi vedel. :)))[/quote]
kdo bi vedel :)))

Oh, kako plehko bitje je to… Sožalje.[/quote]Eh, samo da se rivle….
in to jim je ves smisel veze: kako dobit “seks” za čim nižjo “ceno”…..

Ja kaj češ, takle mamo…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jap, to bo. Načrtno sem šla v lov, sem imela tablico in gor napisano, kaj točno iščem.Sam ti ne povem, kaj je to bilo:))))[/quote] a lahko ugibam ☺
desc (razen DoSadni, Spider ali Matkic ) dobi delovne ročice, prijazen dom poštimano gospodinstvo, reden seks … za osemenitev ☺[/quote]

Pa še ta reden seks postane ”neredno” reden kajti za mene pač 1x na teden v postli ni ”redno” čeprav tehnično gledano je 🙂

Morda pa zato ker vem da bom čez par let hoto boljšo in lepšo… ker ženska pri 27/28 ne postane nič kaj lepša napram najbolšim 20 letnicam +/-

Je pa res da so vse mlajše vključno že z mojo generacijo vedno slabše kar se tiče drugih sposobnosti razen dajanja nog narazen….

to pa je resnično žalostno 😉

rekla mu je da zagotovo ni tvoj kajti človek ki samo drka na podstrešju ali v kleti pač ne zmore oplodit ženske drugje 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Oh, kako plehko bitje je to… Sožalje.[/quote]Eh, samo da se rivle….
in to jim je ves smisel veze: kako dobit “seks” za čim nižjo “ceno”…..

Ja kaj češ, takle mamo…. :)[/quote]
Revež ne more dati veliko, če nima. Mu lahko to zamerimo? :))

Morda pa zato ker vem da bom čez par let hoto boljšo in lepšo… ker ženska pri 27/28 ne postane nič kaj lepša napram najbolšim 20 letnicam +/-

Je pa res da so vse mlajše vključno že z mojo generacijo vedno slabše kar se tiče drugih sposobnosti razen dajanja nog narazen….[/quote]
Ja, razumljivo razmišljanje. Ampak obstaja tudi verjetnost, da boš čez par let drugače razmišljal, kot danes in se bodo tudi tvoje prioritete spremenile, na bolje. :))

Je pa res da so vse mlajše vključno že z mojo generacijo vedno slabše kar se tiče drugih sposobnosti razen dajanja nog narazen….[/quote]
Ja, razumljivo razmišljanje. Ampak obstaja tudi verjetnost, da boš čez par let drugače razmišljal, kot danes in se bodo tudi tvoje prioritete spremenile, na bolje. :))[/quote]

Obstaja pa tudi verjetnost da nebom,

Obstaja pa tudi verjetnost da nebom več živ

Obstaja pa tudi verjetnost da se bom boril v vojski

Obstaja pa verjetnost da……………..

brezveze je gledat v prihodnost in si zastavljat takšna dejstva, prihodnost lahko načrtuješ le na podlagi trenutnih prepričanj in ciljev ne pa na podlagi VERJETNEGA…

kajti potem bi vsako prihodnost končali

”zakaj bi nekaj delal če obstaja VERJETNOST da me jutri povozi avto ali zadane herz infarkt itd itd…”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A res? Zakaj pa potem recimo ne skočiš s stoplnice brez padala? Nimaš rad adrenalina ali se bojiš posledic? :))

rekla mu je da zagotovo ni tvoj kajti človek ki samo drka na podstrešju ali v kleti pač ne zmore oplodit ženske drugje ;)[/quote]

wau … torej je tebe posilila za očetovstvo ☺

A res? Zakaj pa potem recimo ne skočiš s stoplnice brez padala? Nimaš rad adrenalina ali se bojiš posledic? :))[/quote]

Zato ker nočem umret?

butasta primerjava 😉

Ni butasta, ker si pač napisal, da je brezveze gledat v prihodnost, sem ti pokazal, da to ni res.

brez mnogo več marsičesa tudi denarja nebi imeli.
Vsaj “prodajati” nič in mešati meglo (tudi čiščenje praha za letali) znajo … uspešni. Celo tako uspešno, da so plačani. In to dobro. Ker so dobri.
Res pa je, da ne visijo po forumih ☺ … mogoče zato niso “tapravi”[/quote]

Boldano je vsebina, kar sem napisala. Torej si razumel.
Ostalo pa; niso vsi z denarjem podrepne muhe in prazni nakladači, ki pobirajo slabemu gospodarju, kot je država. Nekateri tudi kaj ustvarijo in tudi svoje znanje vnovčijo. Nekateri dajejo celo delovna mesta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

brez mnogo več marsičesa tudi denarja nebi imeli.
Vsaj “prodajati” nič in mešati meglo (tudi čiščenje praha za letali) znajo … uspešni. Celo tako uspešno, da so plačani. In to dobro. Ker so dobri.
Res pa je, da ne visijo po forumih ☺ … mogoče zato niso “tapravi”[/quote]

Ostalo pa; niso vsi z denarjem podrepne muhe in prazni nakladači, ki pobirajo slabemu gospodarju, kot je država. Nekateri tudi kaj ustvarijo in tudi svoje znanje vnovčijo. Nekateri dajejo celo delovna mesta.[/quote]
Plačilo ni vedno samo denar … je tudi “priznanje”, dosežena stopnja “avtoritete”, izvolitev kam, … in svet je večji kot SVN.
Tako da — tudi jaz imam vtis, da se razumeva ♥

Ostalo pa; niso vsi z denarjem podrepne muhe in prazni nakladači, ki pobirajo slabemu gospodarju, kot je država. Nekateri tudi kaj ustvarijo in tudi svoje znanje vnovčijo. Nekateri dajejo celo delovna mesta.[/quote]
Plačilo ni vedno samo denar … je tudi “priznanje”, dosežena stopnja “avtoritete”, izvolitev kam, … in svet je večji kot SVN.
Tako da — tudi jaz imam vtis, da se razumeva ♥[/quote]

No potem pa ti delaj za vtis in priznanje jaz pa bom vzel tvoj keš 😉

No potem pa ti delaj za vtis in priznanje jaz pa bom vzel tvoj keš ;)[/quote]
zmenjeno. Trenutno si mi dolžan 3.000,00€/mesečno.

zmenjeno. Trenutno si mi dolžan 3.000,00€/mesečno.[/quote]

misliš rečt da si ti MENI dolžen 3.000,00 €/mesečno jaz pa bom tebi naprintal priznanje…

NM-3w ——– itak. To je čist posebna ljubezen. 😉

Jaooo Matkic, kako ti površno bereš. Daj preberi še enkrat. Poleg denarja je pomembno še kaj… Ampak ok, ga moraš imeti, da lahko razmišljaš o teh stvareh. Pol ti je oproščeno. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close