Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske najbolj privlači

Kaj ženske najbolj privlači

Seveda ne želi ker verjetno tudi ona ni tak dobra in jo je strah da bo zgubla še to kar ima v zahtevi po boljšem.. in to je ključni dejavnik v ohranjanju marsikatere zveze…. strah pred ”osamljenostjo” in pred tem da je potem več noben nebo hoto, enak strah ima mnogo moških, sploh tistih ki dobijo prvo punco tam nekje v sredini 20tih ali celo proti koncu 20tih…

Torej po domače povedano se ti OBVLADUJEŠ da imaš manj kot bi potencialno lahko mel…

Nam je edino merilo konstantno izboljševanje…. jaz želim vsak dan nardit čimVEČ sklecov, jaz želim vsako leto pretečt/prekolesarit čimVEČ kilometrov jaz želim v taroku biti čimBOLJŠI

zakaj nebi enake lastnosti prenesel tudi na žensko in si želel vsako leto BOLJŠO, zakaj bi se jaz osebno izboljševal ona pa bi ostala enako lepa če ne vsako leto manj 🙂

Noben logičen človek ne more dojet ko hočeš povedat da se moramo zadovoljiti z manj…. Ti si verjetno tisti ki bi ob obeh IDENTIČNIH ponujenih službah le da bi pri eni bila plača 800€ pri drugi pa 1000€ vzel tisto prvo ker se OBVLADUJEŠ 😉

Oh saj verjemi pri meni tudi če bi bil, nebi imela šans 😉

Pa se ti ne zdi da bi MORDA lahko bil tudi odgovoren/resen moški krinka za neuspeh? Ker so bili v mladosti falirani osvajalci ženskih src ali preveč sramežljivi so si nadeli krinko resnega moškega zato da so skrili svoje neuspehe ki jih skrivajo še danes za kiklco ene punce kateri prisegajo svojo spolno zvestobo…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Noben logičen človek ne more dojet ko hočeš povedat da se moramo zadovoljiti z manj…. Ti si verjetno tisti ki bi ob obeh IDENTIČNIH ponujenih službah le da bi pri eni bila plača 800€ pri drugi pa 1000€ vzel tisto prvo ker se OBVLADUJEŠ ;)[/quote]Saj točno o tem ti pišem!
Tebi so človeški odnosi = materialne dobrine, ki ti nudijo ugodje.
Ljudi okoli sebe dojemaš enako kot stvari zato daješ tako nesmiselne primerjave….žal.

V bistvu se nimava o čem pogovarjat dokler imava tako nasprotna izhodišča…. :/
Veš Matkic&co nekatere stvari v življenji pač ne moreš kupit z denarjem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaka ženska, ki se kolikor toliko ceni, se ne bo predala kar vsakemu, dala bo tistemu, ki si to zasluži. Če pa obstaja moški, ki lahko tako podre, potem pa ta ne more bit luzer, vsaj v mojih očeh ne. Jaz bi prej za luzerja označil nekoga, ki se mu nobena ne želi nastavit. Hkrati ne bi označil za heroja nekoga, ki si je ustvaril družino, z vizualno povprečno Špelo, ki je ni vse do takrat ni ta srečal nihče povohal. Ženska mora bit kvalitetna, pa to ne mislim samo vizualno, priporočljivo je tudi, da zna še kaj zanimivega povedat in da se bom dobro počutil v njeni družbi. Npr. jaz sem raje samski celo življenje, kot da povlečem iz portala eno na pol pismeno Petro, ki se vsak dan baše s piškoti, saj ob taki ne bom nikoli srečen, piškotov pa itak ne jem, ker so ne zdravi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Noben logičen človek ne more dojet ko hočeš povedat da se moramo zadovoljiti z manj…. Ti si verjetno tisti ki bi ob obeh IDENTIČNIH ponujenih službah le da bi pri eni bila plača 800€ pri drugi pa 1000€ vzel tisto prvo ker se OBVLADUJEŠ ;)[/quote]Saj točno o tem ti pišem!
Ljudi okoli sebe dojemaš enako kot stvari zato daješ tako nesmiselne primerjave….žal.

Veš Matkic&co nekatere stvari v življenji pač ne moreš kupit z denarjem.[/quote]

Torej tebi zveza ne nudi ugodja ampak neugodje (namreč to je nasptona beseda)

Torej zakaj si v zvezi ki ti ne nudi občutka ugodja ….

Jaz sem pa mislil da ljudje grejo v zvezo zaradi občutka večjega ugodja kot prej ko so bli samski…

vsak dan se kaj novega človek nauči o teh vezah hehehehe

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo pa tebe prepričuje, če se ne sam? So tisti ta zeleni? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo pa tebe prepričuje, če se ne sam? So tisti ta zeleni? :))[/quote]

Markec jaz se sploh ne prepričujem v nič razen v to da sem lahko še boljši 😉

Matkic in podobni, vi ko je treba pokazati nekaj truda v zvezi zamenjate objekt zanimanja, s svojim stremljenjem po čimveč, čimboljš, ostali, mislim nas v resnih zvezah, se pa vržemo v delo na odnosu s partnerjem.

Matkič, jaz tebe povsem razumem. Vsak leto iščeš boljšo samo zato, ker še nisi našel PRAVE. Ampak pri tem ne smeš ignorirati tega, da pritegneš takšne, kot si sam, torej ni odvisno samo od nje, ampak tudi od tega, kakšen boš sam, koliko boš sam prispeval v to, da se bo ona počutila prava zate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič, ne govoriva o krinkah in kiklah. Govoriva o večnih nergačih, ki imajo vedno pripravljen izgovor za svoj neuspeh.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kdo pa tebe prepričuje, če se ne sam? So tisti ta zeleni? :))[/quote]

Markec jaz se sploh ne prepričujem v nič razen v to da sem lahko še boljši ;)[/quote]
S tem se pa strinjam. Lahko si še veliko boljši. 🙂

Matkič, jaz tebe povsem razumem. Vsak leto iščeš boljšo samo zato, ker še nisi našel PRAVE. Ampak pri tem ne smeš ignorirati tega, da pritegneš takšne, kot si sam, torej ni odvisno samo od nje, ampak tudi od tega, kakšen boš sam, koliko boš sam prispeval v to, da se bo ona počutila prava zate.[/quote]

Če moram jaz prispevat da se ona POČUTI prava za mene potem že ni prava 😉 to mora ona UVIDET ko vidi mene in moje življenske nazore

jaz ne pritegujem ničesar, morda nezavedno ampak me prav malo briga za ženske ko grem po ulici in svetu nasploh….

Hehe vi dečki se kar tolažite, da tisti, ki imajo denar, imajo samo denar in nič drugega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zdej si me pa nasmejala neznanka. Še včeraj si mi priznala, da si se v svoji mladosti ( do 30 let ) tudi sama obnašala tako, kasneje pa ne več, ko si kao začela razmišljat “zrelo”. No potem pa si se popravila, da si to počela ne zato, ker so ti takrat bili všeč pozerji, ampak predvsem zato, ker si si takrat to lahko privoščila danes pa si ne moreš več :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj točno o tem ti pišem!

Veš Matkic&co nekatere stvari v življenji pač ne moreš kupit z denarjem.[/quote]

Torej tebi zveza ne nudi ugodja ampak neugodje (namreč to je nasptona beseda)

Torej zakaj si v zvezi ki ti ne nudi občutka ugodja ….

Jaz sem pa mislil da ljudje grejo v zvezo zaradi občutka večjega ugodja kot prej ko so bli samski…

vsak dan se kaj novega človek nauči o teh vezah hehehehe[/quote]Ne ni samo ugodje, a me bi strah tistega drugega…. zato ker sem najboljši….. 😉

Podret sploh ni noben problem, vprašanje s katerim se vi ne ubadate je zakaj pade…. 😉

Zdej si me pa nasmejala neznanka. Še včeraj si mi priznala, da si se v svoji mladosti ( do 30 let ) tudi sama obnašala tako, kasneje pa ne več, ko si kao začela razmišljat “zrelo”. No potem pa si se popravila, da si to počela ne zato, ker so ti takrat bili všeč pozerji, ampak predvsem zato, ker si si takrat to lahko privoščila danes pa si ne moreš več :>[/quote]

Glej nisem jaz omenjala let, kdaj sem odrasla, ko sem čutila, da je čas za umiriti se, sem se, mogoče sem pa srečala takega, ki se mi je dotaknil srčka, prej so bili verjetno bolj fič firič veze. Je pa bilo to še kar pred tridesetko, veš.
No, ne sprejmem izziva, da si nič ne bi mogla več privoščiti. Mogoče si narobe razumel zapisano, ne ker si ne bi mogla, temveč ker spoštujem moža in partnerstvo, katerega furava.

Zdej si me pa nasmejala neznanka. Še včeraj si mi priznala, da si se v svoji mladosti ( do 30 let ) tudi sama obnašala tako, kasneje pa ne več, ko si kao začela razmišljat “zrelo”. No potem pa si se popravila, da si to počela ne zato, ker so ti takrat bili všeč pozerji, ampak predvsem zato, ker si si takrat to lahko privoščila danes pa si ne moreš več :>[/quote]

Tega neznanka ni nikoli rekla, to si ti malce priredil.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot raztura 🙂

Glej nisem jaz omenjala let, kdaj sem odrasla, ko sem čutila, da je čas za umiriti se, sem se, mogoče sem pa srečala takega, ki se mi je dotaknil srčka, prej so bili verjetno bolj fič firič veze. Je pa bilo to še kar pred tridesetko, veš.
No, ne sprejmem izziva, da si nič ne bi mogla več privoščiti. Mogoče si narobe razumel zapisano, ne ker si ne bi mogla, temveč ker spoštujem moža in partnerstvo, katerega furava.[/quote]

mogoče pa si ti spoznala da verjetno želiš otroke in podzavestno družbeno siljenje ženske v zakon oz partnerstvo in si zato sklenila da rabiš tipa in si pač 1. 2. ali 3. pobrala takrat ko pač si zdaj pa nazaj misliš pa si praviš da je bil čas da si se umirila in si tak čutila…

Tega neznanka ni nikoli rekla, to si ti malce priredil.[/quote]

Se mi ni dalo brati za nazaj:)))

Zakaj pa nas to briga ali bi nas sploh MORALO brigat

nas zanima če da al ne…. če da je ok če pa ne da pa nas briga zakaj ne…

saj, če bi mogli bi zamenjali sami sebe … pa so tudi za to prekomot, da bi vsaj lastni vonj požrli, če že ne “ponosa”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bla bla. Ženske kao kontrirate Matkiču in Sadnemu, posredno pa potrjujete njune zapise. Fičfirič zveze gor ali dol, tisti tipi iz mladosti so našli pot med vaše hlačke. Ko ste se v že malo pozni mladosti pod vplivom biološke ure odločile za “resnost”, pa ste vzele koga iz nabora tipov, ki se jih pri 20 ne bi dotaknile niti s palico.

Če bom kdaj imel sina, ga bom vzgajal v nespoštljivega podiralca punc. Prijaznim mladostnikom je zapisana usoda drkađij, dokler jih ena ne “pobere”, tam, v poznih 20-ih, če vztrajajo pri receptih, ki so jim jih privzgojile mamice. Še sreča, da eni forumski copatarji tega stila življenja ne jemljejo tragično, pravzaprav so na svoj dosežek, da so bili od ene pobrani, celo ponosni.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

brez mnogo več marsičesa tudi denarja nebi imeli.
Vsaj “prodajati” nič in mešati meglo (tudi čiščenje praha za letali) znajo … uspešni. Celo tako uspešno, da so plačani. In to dobro. Ker so dobri.
Res pa je, da ne visijo po forumih ☺ … mogoče zato niso “tapravi”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, ne sprejmem izziva, da si nič ne bi mogla več privoščiti. Mogoče si narobe razumel zapisano, ne ker si ne bi mogla, temveč ker spoštujem moža in partnerstvo, katerega furava.[/quote]

mogoče pa si ti spoznala da verjetno želiš otroke in podzavestno družbeno siljenje ženske v zakon oz partnerstvo in si zato sklenila da rabiš tipa in si pač 1. 2. ali 3. pobrala takrat ko pač si zdaj pa nazaj misliš pa si praviš da je bil čas da si se umirila in si tak čutila…[/quote]

Jap, to bo. Načrtno sem šla v lov, sem imela tablico in gor napisano, kaj točno iščem.Sam ti ne povem, kaj je to bilo:))))

Jap, to bo. Načrtno sem šla v lov, sem imela tablico in gor napisano, kaj točno iščem.Sam ti ne povem, kaj je to bilo:))))[/quote] a lahko ugibam ☺
desc (razen DoSadni, Spider ali Matkic ) dobi delovne ročice, prijazen dom poštimano gospodinstvo, reden seks … za osemenitev ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close