Kaj ženske najbolj privlači
V prvem primeru se gre za moške, ki si želijo resne veze. Za resno vezo pa je res skoraj nujno, da si finančno neodvisen, odgovoren in priden, da lahko ustvariš nek dom in s tem občutek varnosti, ki je pri ženskah pogoj, da z nekom sploh gredo v vezo.
V drugem primeru pa se gre le za zabavne tipe in avanturiste, ki jim za šablone niti ni mar, ker jim povzročajo le težave.
Ona že mogoče izbira bolj pametno..ampak šarmer, zanimivež, po tvoje pa “nakladač”, pa brez večjega problema dobi drugo in to je z njegovega stališča edino pomembno..
Pridni, mirni in zanesljivi tipi pa morajo delat salte, da se jih ena usmili in potem se te edine držijo kot pijanec plota..in to, da so bili celo življenje z eno, prikazujejo kot nekakšno kvaliteto…pozabijo pa povedati, da kaj prida izbire niso imeli..
Bom kar naravnost vprašal. A “pridni in urejeni” upate priznati, da ste večino mladosti predrkali, medtem ko so se vaše vrstnice podile za bolj zanimivimi tipi?
Ne ne Robi..sploh ni res..ne razumeš mojih izvajanj tukaj..To so merila, ki jih žennske postavljajo le vam, mirnim, pridnim in resnim, ali kakšne nazive si že dajete. Taki tipi so/ste zanimivi ženskam šele, ko imajo/imate, kar naštevaš.
S šarmerjem pa bo ženska šla v zvezo tudi, če svega tega nima…Edino če šarmer zveze sploh ne bo želel, ali bo zveza ktratkotrajna, takrat pride scenarij B…pridni, resni, odgovorni..
Ona že mogoče izbira bolj pametno..ampak šarmer, zanimivež, po tvoje pa “nakladač”, pa brez večjega problema dobi drugo in to je z njegovega stališča edino pomembno..
Pridni, mirni in zanesljivi tipi pa morajo delat salte, da se jih ena usmili in potem se te edine držijo kot pijanec plota..in to, da so bili celo življenje z eno, prikazujejo kot nekakšno kvaliteto…pozabijo pa povedati, da kaj prida izbire niso imeli..
Bom kar naravnost vprašal. A “pridni in urejeni” upate priznati, da ste večino mladosti predrkali, medtem ko so se vaše vrstnice podile za bolj zanimivimi tipi?[/quote]To niso pridni, mirni in zanesljivi tipi…to so komedianti, ki glumijo frajerje in “kokoške”, ki padajo na ta stil jim včasih celo nasedejo, a ne za dolgo 😉
Spider saj se kar strinjava v tek izhodiščih: šarmer, zanimivež, po tvoje pa “nakladač”, pa brez večjega problema dobi drugo in to je z njegovega stališča edino pomembno….. le da zame to v življenju ni pomembno. To so v bistvu suhe veje evolucije, žrtve lastne narcisoidnosti (?), plehki užitkarji, kažejo smer v katero plove družba, ko poveličuje le lastno ugodje za vsako ceno… :/
Kaj pa vem, redki so tisi, ki so se ga dotaknili le ko so šli lulat in ga niso po končanem dejanju preveč otresali v strahu, da se ne bi že igrali z njim….
Nikoli mi ni manjkalo ženske družbe od kar vem zase…. 😉
Sicer ne vem koliko sem jim bil takrat “zanimiv tip”, če boš katero od njih srečal in vprašal zame, me imajo še vedno v (lepem?) spominu, kolikor vem 😉
Zdaj razumem. 🙂
Torej nešarmantni moramo imeti druge atribute, da smo zanimivi za ženske. Tisti s šarmom, pa ne rabijo, ker je že šarm sam po sebi dovolj dober in zanimiv atribut.
Mogoče ta teorija res velja bolj za mlade ali pa neresne ženske, ki si ne želijo resne veze. Za starejšo žensko pa ni dovolj, če imaš šarm, ker s šarmom ne boš sposoben skrbeti za otroke in plačati položnic. 🙂
Ravno zato so/ste takoimenovani šarmerji večinoma raje samski.
Zdaj razumem. 🙂
Torej nešarmantni moramo imeti druge atribute, da smo zanimivi za ženske. Tisti s šarmom, pa ne rabijo, ker je že šarm sam po sebi dovolj dober in zanimiv atribut.
Mogoče ta teorija res velja bolj za mlade ali pa neresne ženske, ki si ne želijo resne veze. Za starejšo žensko pa ni dovolj, če imaš šarm, ker s šarmom ne boš sposoben skrbeti za otroke in plačati položnic. 🙂
Ravno zato so/ste takoimenovani šarmerji večinoma raje samski.[/quote]
Zato pa potem beremo v nezvestobah in varanjih zgodbe kako je 35+ letna ženska prevarala z mladim ”šarmerjem” in nakladačem 🙂
Za starejšo žensko šarm ni dovolj, ampak tudi če imaš ti vse na koncu ona želi nekaj divjega, nekaj testosterona,
Vsaki ženski po določenih leti začne primanjkovat tisto nekaj več kar načeloma dobi od takih kot smo mi, spontanost, zajebancijo… Če ne prej v krizi srednjih let.. ko se spet želi počutit mlada kot nekoč pri 21tih ne pa ujeta v ritmu služba-kuhanje-pospravljanje-otroci-tv-spanje in seks vsak teden večer v postli ob izklopljeni lučki ali medli svetlobi…
To je ravno tisto ironično, da potem ti ki so baje SREČNI tukaj gor pridejo in razlagajo kako je to neka kvaliteta moškega, verjetno pa če gremo danes na ulice med 20-30 letne punce ne dobijo več kot kake napačne cifre ali facebook accounta kjer bo ona VEČNO ”offline” na njegovem chatu
Mam prijatla ki se je v 3 letih kar ima punco dal 7x (SEDEMKRAT) dol z njo…. in ko mu rečem da si naj najde kaj drugega, mi odgovori da ženska ni samo za seks… smešno, da ne omenim da je punca npobrala njega in da je to njegova prva punca… tip je luzer na kvadrat… tip je fukal 1x na pol leta…
jaz žensko odslovim po 1 mescu 😉 (da bi se dala dol pol pa 1 mesec nič ADIJO ne rabim te več) pa še to sem radodarno napisal…
[/quote]
Saj tudi gayem ne primanjkuje ženske družbe, pa kaj potem ? Pa praviš, v lepem spominu, v oklepaju, torej še sam nisi prepričan, če je to res, iz tega pa lahko sklepam, da danes še vejo ne da obstajaš, kaj šele, da bi te kdaj poklicale in te povabile na pijačo…
Saj tudi gayem ne primanjkuje ženske družbe, pa kaj potem ? Pa praviš, v lepem spominu, v oklepaju, torej še sam nisi prepričan, če je to res, iz tega pa lahko sklepam, da danes še vejo ne da obstajaš, kaj šele, da bi te kdaj poklicale in te povabile na pijačo…[/quote]Tisto sem dal v oklepaj, da tebe ne bi preveč prizadel…..ni se mi posrečilo 😀
Zdaj ne vem, a ti mene načrtno vedno narobe razumeš?
Salte nisem mislil dobesedno, ampak v prenesenem pomenu. Ja, en tak pridkan, miren, zvest in kaj je še teh visokih pridevnikov, mora prvo imeti službo in ostalo, da ga kakšna povoha.
Pa še to pogosto ni dovolj.
Imaš tem na med.over.net-u, kolk hočeš. V stilu: priden, urejen, lepo počesan, s službo, zanesljiv…išče žensko..pa ne najde..
Eh, On_
Spider ne ve in na to ne pomisli oz. se mu ne dozdeva (očitno),
meni pa se (dozdeva), da si ti (v mladosti) moral biti kar velik “šarmer”. Nisi pa bil samo šarmer. Očitno.[/quote]
A zdaj je pa že star?[/quote]Niti slučajno! :))))
Ona je mislila s tistim “v mladosti” na tisto kar je bilo pred vstopom v OŠ…… 😀 😀
Salte nisem mislil dobesedno, ampak v prenesenem pomenu. Ja, en tak pridkan, miren, zvest in kaj je še teh visokih pridevnikov, mora prvo imeti službo in ostalo, da ga kakšna povoha.
Imaš tem na med.over.net-u, kolk hočeš. V stilu: priden, urejen, lepo počesan, s službo, zanesljiv…išče žensko..pa ne najde..[/quote]Ženske vedno izberejo “najboljšega” kar srečajo, spoznajo in to “najboljše” se z leti spreminja…. 😉
S tem se strinjam. Le da gre v tem primeru za zveze, ko dva preprosto ne znata hraniti odnosa na tako visokem nivoju, da jih tretja oseba nikoli ne bi zanimala. Saj to, da je nekdo v resni zvezi, še ne pomeni, da je odgovorna oseba. Zelo daleč od tega. Ljudje pač poskušajo, večinoma pa na napačne načine. Večinoma so to ravno takšni, ki razmišljajo podobno kot ti, le da so svojega življenja in “tekanja” naokoli naveličali in se “želijo” zresnit. In jim seveda ne uspe, s temi prepričanji nikoli. 🙂
Moder dec se ne sprašuje preveč, kaj ženske privlači, ker je to bolj dilema podložnikov oziroma služabnikov ženskim muham, ki so po nekem slučaju ali zaradi cinizma narave rodijo moškega spola, ampak če že debatiramo o tem, bi morali najprej razjasnit nek osnovni nesporazum glede interpretacij. Recimo glede splošnih in neizvirnih pričakovanj žensk do moških kot so: iskrenost in poštenje, zanesljivost, delavnost, samozavest, odgovornost, da je zaupanja vreden, kakšna pričakuje celo za današnji čas nekam staromodno skromnost…no, da ne naštevam dalje. Problem je, da moški razumejo te pojme drugače kot ženske. Moški (razen kurbirjev) si te zahteve predstavljajo največkrat zelo togo, absolutno,bukvalno, da ne rečem svetopisemsko. Ženski možgani pa imajo bolj fleksibilen in “pragmatičen” pristop k stvari.
Ko ženska govori o “iskrenosti in poštenju”, ki ju pričakuje od “moškega”, misli predvsem, da naj bo pošten in iskren do nje, ne nujno do okolice. Nje nič ne moti, če je izven njunega razmerja prevarantska svinja, ki nateguje vsevprek in vsakogar, če to prinaša otipljive koristi, ki jih je seveda tudi sama deležna.
Delavnost. Mišljeno je predvsem, da opravi tisto, kar mu partnerka naloži. Če redno prihaja na njen naslov denar iz rente, fotrovega tošlja ali podplačanih zaposlenih, ki se lomijo na šihtu, da njenemu privatniku zaslužijo izdatne profite, je ne bo preveč motilo, tudi če cele dneve poležava na kavču. No, njene ukaze mora nemudoma realizirat. Šele potem lahko gre ležat.
Samozavest je zaželjena v odnosih do zunanjega sveta. Da ima druge pod kontrolo. Doma pred njo ima da je pohleven in ponižen. Doma mu ne bo greben rastel, ker to potem več ni samozavest ampak ošabnost. To pa ni seksi. Razen če je ošaben do drugih, ko se postavlja pred njo. Takrat je pa taprav dec.
Odgovornost. Da njej odgovarja na vsa vprašanja, ko se to zahteva. Če je naprimer predsednik uprave kakega podjetja, ki je zašlo v nesolventnost, bo zahtevala od njega, da negira svojo odgovornost, čeprav je za to prejemal plačo in privilegije, da vse prevali na podrejene, ker s tem ščiti svojo pozicijo in posredno njene interese, ki se tičejo sadov njegove donosne službe. Podpirala ga bo v njegovih zanikanjih in sprenevedanju.
Zaupanja vreden je, če je iskren, pošten in odgovoren po kriterijih, ki so že opisani.
Skromnost… Ja, predvsem skromen v svojih zahtevah do nje. V pridobitniškem smislu za dviganje materialnega stanja familije in financiranju njenega razkošja so nadvse zaželjene povsem nasprotne “kvalitete.” Pohlep je dober in pripomore k kvaliteti razmerja, če je usmerjen v izkoriščanje, goljufanje in izčrpavanje drugih…
Imaš tem na med.over.net-u, kolk hočeš. V stilu: priden, urejen, lepo počesan, s službo, zanesljiv…išče žensko..pa ne najde..[/quote]
Kaj bo ena odrasla in resna ženska, ki ima točno zarisane cilje, kaj si želi in pričakuje od moškega ter sploh v življenju, s frajerjem?Takšna išče stabilnost, gotovost v zvezi, da je moški sposoben poskrbeti za družino, da se lahko vsestransko zanese na njega, da je stanoviten (ga ne premami vsaka kikla) in družinsko usmerjen. Dolgoročna investicija v “jebivetra” ali gizdalinčka je za žensko polom, ker bo sama skrbela za otroke.
Tudi jaz plačujem položnice, ampak zase. Razlika med mano in tabo je, da bi jaz lahko bil na tvojem mestu, ampak nočem, ti pa na mojem ne moreš biti, ker ne verjameš v srečno samsko življenje.[/quote]
Verjamem, da nočeš. Saj zakaj bi, če te to ne zadovoljuje.
In ne pravim, da bi moral…
Sem bil samski, vendar mi je nekaj manjkalo, da sem se raje odločil za vezo.
Imaš tem na med.over.net-u, kolk hočeš. V stilu: priden, urejen, lepo počesan, s službo, zanesljiv…išče žensko..pa ne najde..[/quote]Ženske vedno izberejo “najboljšega” kar srečajo, spoznajo in to “najboljše” se z leti spreminja…. ;)[/quote]
Maš prav ampak potemtakem v tvoji logiki nekaj ne štima… če je tebe tvoja vzela ZIHER še je en objektivno boljši torej ali
a) hočeš rečt da si ti najbolši (velik LOL)
b) hočeš rečt da se ko enkrat vzame več to ne MORE spremenit (velik LOL)
c) hočeš rečt da je ne pustiš nikamor da nebi našla oz srečala in VZELA boljšega
d) te vara z boljšim ti pa sanjaš tule in ne razumeš da si si zdaj pljunil v skledo
Potemtakem sploh monogamija (tvoja teza zgoraj) ne obstaja.
ker VEDNO AMPAK RES VEDNO obstaja ena boljša od te ki jo vzameš (boljše telo, boljše kuha, boljše seksa itd)
Forum je zaprt za komentiranje.