Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

kar še ne pomeni, da se njegova žena drži svojega dela. :-)[/quote]

Če bi se, moški ne bi varal. To je dejstvo.
Isto velja, če ona vara (in ja, ženske ravno tako pogosto skačejo čez plot kot moški), da se on ne drži svojega dela ‘obveznosti’.[/quote]
To je neumnost in le izgovor.
Podobno, kot bo lopov vedno našel izgovor za krast, pa čeprav ni materialno ogrožen.

Ob tem je treba vedeti, da ljubica ni nič boljša od njega, če ve, da se gre za poročenega.
V zameno za lastne užitke, mu nudi potuho in opravičuje njegovo nemoralno dejanje. Gre se za neke vrste prikrito maščevanje, saj ljubica to še vedno odobrava, pa čeprav ve, da moški laže ženi in je ne spoštuje. Všeč ji je tisti občutek večvrednosti, kjer se ta večvrednost gradi na neki žrtvi in poniževanju. Ker je to verjetno edini način, da si prikrije svojo nizko samozavest. Podobno kot tisti, ki so nagnjeni k poniževanju in nenehnemu obtoževanju drugih, si tako umetno dvigujejo svojo bedno samozavest.

To je floskula….ki zveni resnično, v reali pa ljudje varajo predvsem zato, ker imajo priložnost….[/quote]A ja?
Zato si se ti odselila na konec sveta, da se izogneš priložnostim, ker drugače se nisi sposobna obvladat?….cccccc[/quote]

Tebe mal osnove dajejo…..za varanje moraš biti v razmerju. Do sem ti gre?
Koga bi pa lahko varala, če sem samska?
Tc tc tc….

A ja?
Zato si se ti odselila na konec sveta, da se izogneš priložnostim, ker drugače se nisi sposobna obvladat?….cccccc[/quote]

Tc tc tc….[/quote]
No saj…. 🙂
Torej si odšla, da se ne bi nalezla razmerja 😉 Si svobodna kot čebelca… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tc tc tc….[/quote]
No saj…. 🙂
Torej si odšla, da se ne bi nalezla razmerja 😉 Si svobodna kot čebelca… :)))[/quote]

Dej rajš nehej ugibat….bo boljš za oba…

Jaz nikogar ne varam, sem samska. V razmerja drugih se pa ne vtikam. Ne zanima me kaj moški laže ženi ali kaj ona njemu laže. To je njun problem.
Ste pa nekam hudo obremenjeni z varanjem? Zakaj pa to? Če je v vaših razmerjih vse tipi topi, ne bo varanja.

Lepo.
Sam zdej pa res že mal utrujaš s tem…..

Zakaj misliš, da ljubica? Veš, da ljubčki tudi obstajajo? Mogoče ima tvoja žena ljubčka. Ne pozabi, da pol varalic je ženskega spola. NIso samo moški varalice. Je kar pol pol.

Lepo.
Sam zdej pa res že mal utrujaš s tem…..[/quote]

Zakaj pa komentiraš, se te nihče ne sili v to?

Na portalih za iskanje veze so pretežno poročeni f.fehtarji. Verjetno na MONu ni kaj drugače.

Lepo.
Sam zdej pa res že mal utrujaš s tem…..[/quote]

Zakaj pa komentiraš, se te nihče ne sili v to?[/quote]ž

oh, mogoče zato, ker se mi zdi hecno, da naš zmerjaš za obsedene, sama pa štepaš
post za postom …enakih, podobnih, istih….variacije na isto temo v nedogled….

Po mojem se moraš vprašati zakaj te ta tema tako moti? Varala, bila prevarana? Ni treba odgovoriti, samo pri sebi razmisli.

Nič me ne moti in ne, niti eno, niti drugo.
Moti me v bistvu ponavljanje istega v nedogled….ti premisli, zakaj čutiš to potrebo…po
tem, da ponavljaš tolikokrat eno in isto….eni tvoji posti so skoraj copy-paste….pa ne
po enkrat…če ma kdo tukej probleme….to nisem jaz

Opa, s tem se pa ne strinjam povsem. Tudi ti nosiš del krivde. Recimo, da se ropar odloči oropati banko, ti kot varnostnik pa mu to omogočiš, tako da ga ne zatožiš ali kako drugače tega preprečiš, si sokriva.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poglejmo tale primer, ki je kar pogost.
On vara, ona ve,da on vara. Ona ostaja, ker mož prinese visoko plačo, ker ji nudi finančno udobje. On ostaja pri ženi, ker mu ona fajn pere, kuha, vse počisti.
Ljubica dobi seks, ni je treba delat, likat. Je tudi zadovoljna.
Vsi trije zadovoljni: žena finačno zadovoljena, mož opran, sit, dobi tudi seks, ljubica dobi seks in to je to. Vsi trije zadovoljni, ker vsak dobi svoje.

Samo res te obremenjeni, tema vam gre na živce, komentirate jo v nedogled. Seks ni kazniv, kraja pa je. Samo enim to ni jasno.

Ti, a sem potem tudi kriva, če vem, da soseda vara svojega moža, ker je ne zatožim? Torej sem sokriva za njeno varanje? Kaj misliš, da sem totalna trapa, da ji bom skušala preprečiti njene skoke čez plot?

Tudi poročene so zakon. Ni boljšega za seks kot poročene ženske. Naveličane so svojih copatarjev in iščejo popestritev. Samske postavljajo ne vem kake zahteve, poročene pa zahtevajo le molk o seksu.

Ti, a sem potem tudi kriva, če vem, da soseda vara svojega moža, ker je ne zatožim? Torej sem sokriva za njeno varanje? Kaj misliš, da sem totalna trapa, da ji bom skušala preprečiti njene skoke čez plot?[/quote]
Ne, to pa ni enako. Če veš, da soseda vara, se je varanje že zgodilo in le tega ne moreš več preprečit, razen če imaš časovni stroj. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, Marko, če je enkrat varala, naj še 50x vara. Ker je že tako ali tako postala kriminalka.
Jaz pa sokriva, ker ji nisem preprečila varanja, ker nisem šla tožarit in okrog razlagat kaj ona počne.

No saj…. 🙂
Torej si odšla, da se ne bi nalezla razmerja 😉 Si svobodna kot čebelca… :)))[/quote]

Dej rajš nehej ugibat….bo boljš za oba…[/quote]A ti si spet samo mene videla ugibat? 🙂
Sama si pa napisala absolutno pravilno trditev:
v reali pa ljudje varajo predvsem zato, ker imajo priložnost.

Tvoja zvestoba, ko/če si bila/boš v razmerju bo odvisna od priložnosti, ki jih boš (ne)imela?
Po tej logiki je najbolje, da se par preseli na samotni otok….
A tebe mal posesivnost daje? 😉 (samo ugibam) :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je floskula….ki zveni resnično, v reali pa ljudje varajo predvsem zato, ker imajo priložnost….[/quote]

Večina tistih, ki živijo v zadovoljujočem razmerju, bo z veseljem takšno priložnost zamudila. Če prvi pogoj ni izpolnjen pa je zelo veliko vprašanje. Seveda je treba tudi vedeti, da ni čisto vsaka priložnost tudi tista ta prava.

Točno to. Poročene so zakon.

Dej rajš nehej ugibat….bo boljš za oba…[/quote]A ti si spet samo mene videla ugibat? 🙂
Sama si pa napisala absolutno pravilno trditev:
v reali pa ljudje varajo predvsem zato, ker imajo priložnost.

Tvoja zvestoba, ko/če si bila/boš v razmerju bo odvisna od priložnosti, ki jih boš (ne)imela?
Po tej logiki je najbolje, da se par preseli na samotni otok….
A tebe mal posesivnost daje? 😉 (samo ugibam) :)))[/quote]

Najprej sem šla na deželo, da “se izognem priložnostim”
Pol sem odšla, da se ne bi “nalezla razmerja” (karkoli bi že to lahko bilo)
Pol sem svobodna kot čebelica.
Pol se bom preselila na samotni otok.
Pol me daje posesivnost (!?!?!)

Dej še kej napiš, se bom res velik naučila o sebi….not.

Glej, drugega ne moreš prepričat, naj ne vara, ker to ni v tvoji moči, niti ni tvoja dolžnost. Sebe pa lahko. Glej, mene ne moti, varaj. Pravim le, da si sokriva pri vajinem početju. Nekriva bi bila le, če bi te ta poročen posilil. Onadva sta ti pripravila teren, ti si pa skočila nanj.

Poročene ženske ne težijo z resno vezo. Poseksata se in gresta vsak na svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close