Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?
Ti, cinik črnogledi ne boš nikoli razumel, da jaz dedca ne rabim, ne njegove bajte, ne njegovega
denarja, ne njegovega menjanja gum in žarnic…..je pa LUŠTNO, če je kakšen pri hiši.
Čist uživaško, hedonistično, ljubiteljjsko…ne iz potrebe, ampak iz želje. Čist ajnfah za se fajn met.
A zastopiš ta koncept?[/quote]
Ne zastopi, ker njemu je vsaka taka družba odveč. Najraje je sam s sabo, pa še to težko.
To ti zase piši. V družbi sem več, kot boš ti kadarkoli. Zato pa ne silim k neki babi pod nujno. Ampak itak ne boš nikoli razumel.[/quote]
Po moje se ti giblješ v nekih čudnih krogih, da se ti za vsako zdi, da bi moralo biti pod nujno. Glede na to, da vsi, ki jih poznaš, tudi varajo, bi bil že čas za malo menjat tole družbo. Oziroma malo preveč se z njimi družiš. Daj se raje malo več z nami, da ti povemo še druge, lepše plati življenja v dvoje.
To ti zase piši. V družbi sem več, kot boš ti kadarkoli. Zato pa ne silim k neki babi pod nujno. Ampak itak ne boš nikoli razumel.[/quote]
Po moje se ti giblješ v nekih čudnih krogih, da se ti za vsako zdi, da bi moralo biti pod nujno. Glede na to, da vsi, ki jih poznaš, tudi varajo, bi bil že čas za malo menjat tole družbo. Oziroma malo preveč se z njimi družiš. Daj se raje malo več z nami, da ti povemo še druge, lepše plati življenja v dvoje.[/quote]
Povej mi s kom se družiš (z monovci) in ti povem kdo si (tak kot monovci, zato sem tu).
Zasmehujem? To je tvoj način pisanja, ne moj. Jaz ne čutim potrebe ne po kimanju, ne po zasmehovanju. Jaz preprosto povem svoje mnenje. Načeloma sta mi Robi in Marko fajna, se pa v marsičem tudi ne strinjam z njima, ampak ne čutim pa potrebe, da bi ju zasmehovala. Tako na podnu tudi jaz nisem, da bi hodila sem gor in zasmehovala, žalila.
Forum je zaprt za komentiranje.