Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Zakaj toliko gneva do moških, ki niso pa vašem načrtu? Saj ve tudi niste po njihovem. Zakaj se je tako težko ženskam odločit, da furajo samostojnost? Zakaj je treba vedno imeti ali lagati, da imaš nekega? Kaj ti bo? Zakaj morate vedno težit k temu, da je treba imeti tipa, da je treba imeti fanta, da je treba imeti moža, da je treba imeti ljubimca, da je treba, je treba … Kaj je vam treba? Nič ni treba! Iste ste kot fate na bližnjem vzhodu, ki mislijo, da je treba imeti feredžo, ve pa mislite, da je nujno imeti dedca. Enako ste zahojene. Treba je, treba! Nič ni treba. Nič vam ni treba imeti in prenašati moških, če jih ne marate. Zakaj vam je tako težko uveljaviti pravico do tega, da ste samske? Saj vas ne bodo na javnem trgu kamenjali zaradi tega. Kaj se stalno silite v neke zveze z moškimi, ki vas ubijajo? Kaj je tega treba? A ste fate? Ste feredže? Mislite kdaj nase? Na svoje dolgoročno zdravje, ki ga bo zakon z napačnim zagotovo spodjedel? Moški vam v življenju ni nujen! Niti potreben marsikdaj ne. Nehajte jamrat in naredite enkrat nekaj zase in za moške – ignorirajte nas!

Zakaj je treba postavljati toliko vprašanj, ki se te ne tičejo? Sploh ni treba. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Omg, kolk besa je v tebi.

Moški niso nuja, tudi potreba ne, so pa zaželjeni in je lepo, če z nekom deliš svoje veselje, misli, gradiš skupne cilje, jih uresničuješ, se smejiš in čutiš toploto pri srčku.
Vidiš kaj vse zamujaš, ker si tako preklemansko zagrenjen in v depri. Ja, takšnih ljudi se vsi izogibamo, ne glede na spol. Zaslužiš si, da si sam. Dopusti možnost, da si drugi zaslužijo lepoto, ki je tebi nedosegljiva.

Kako to misliš, da se me ne tiče? Če sem del te družbe, se me vse okoli nje še kako tiče.

Zakaj recimo ti meniš, da si zaslužiš moškega?

Franček, ne si toliko srcu jemat, če boš ostal samski. Še vedno imaš Skelo, Goldfish, mene … :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj recimo ti meniš, da si zaslužiš moškega?[/quote]
Narobe si vprašal. Moški se mora vprašati, s čim si zasluži GF. 🙂

Kako to misliš, da se me ne tiče? Če sem del te družbe, se me vse okoli nje še kako tiče.[/quote]
No vidiš. Ženske so tudi del te družbe, v kateri so moški, ki niso po njihovem okusu. Debata rešena. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker si ga, to je dejstvo in ker mi moški del populacije to tudi sporoča. Torej je obojestranski zaslužek in terna na obeh straneh.

Jaz mam moške rada. So super družba in ni ga lepšega kot se stisnit k njmu. Ampak, da lahko v tem uživam moram biti najprej samostojna – to pomeni, da znam živeti sama, da imam svoje hobije in svoje prijatelje. Ko sem zadovoljna, je v odnosu vedno ok in partner je super. Ko pa sem nezadovoljna jaz, pa je kar naekrat z vsemi nekaj narobe 😉 hm

Narobe si vprašal. Moški se mora vprašati, s čim si zasluži GF. :)[/quote]

Veš kaj se 0,5 promila dneva sprašujem…kako zdržiš ob pošasti doma?:))))

To vse lahko počneš ob ženski

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj je tako narobe, če si samska? A te skrbi, kaj bodo drugi rekli? Drugi bodo vedno o tebi govorili, kar nočeš slišat, v vsakem primeru. Ne boš jim dovolj všeč poročena, ne boš jim po volji na koruzi, ne jim šlo po grlu dol, da si v lezbičnem razmerju, v razmerju z dildotom ali zamorcem. Vedno bodo drugi kaj rekli, tako da ti je vse isto. Komot si lahko pod takimi pogoji tudi večno samska.

Sunce, seks z moškim je neprecenljivo boljši kot brez moškega :).

Mnoge se ne bi strinjale.

Mnoge se ne bi strinjale.[/quote]

Zanimivo, da jih ti poznaš mnogo, jaz pa nobene.

Le s teboj ne a ne? :))

Tako polne same sebe, kako vse zmorejo brez dedca, pa še evdno jih je polna tipkovnica, kakšni bi morali biti dedci po njihovi podobi. Kot da koga te njihove fantazije zanimajo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zakaj pa (še) bereš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti, cinik črnogledi ne boš nikoli razumel, da jaz dedca ne rabim, ne njegove bajte, ne njegovega
denarja, ne njegovega menjanja gum in žarnic…..je pa LUŠTNO, če je kakšen pri hiši.
Čist uživaško, hedonistično, ljubiteljjsko…ne iz potrebe, ampak iz želje. Čist ajnfah za se fajn met.
A zastopiš ta koncept?

Ti, cinik črnogledi ne boš nikoli razumel, da jaz dedca ne rabim, ne njegove bajte, ne njegovega
denarja, ne njegovega menjanja gum in žarnic…..je pa LUŠTNO, če je kakšen pri hiši.
Čist uživaško, hedonistično, ljubiteljjsko…ne iz potrebe, ampak iz želje. Čist ajnfah za se fajn met.
A zastopiš ta koncept?[/quote]

Tudi psa ni nujno imeti, je pa fajn :).

Ja, seveda.

Tudi motorko je fajn imeti pr hiši, za vsak slučaj pač.

In kako to, da nobenega nimaš pr hiši, če te baje to interesira?

Ja, seveda.

Tudi motorko je fajn imeti pr hiši, za vsak slučaj pač.

In kako to, da nobenega nimaš pr hiši, če te baje to interesira?[/quote]

To je pa čist moja stvar, se ti ne zdi?

Ja je.

Ampak očitno tako fajn zoper ni gledat vsak dan istega dedca v bajti..

Ti že veš :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close