Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Ma ene ženske prav namerno lovijo vezane, ne vem v kje je fora, meni je to bolano. :/ Kot da to,da spelje ženski tipa pomeni, da je boljša od nje.. Mah.
Jst sm old school, odločno obsojam varanje in ne bi nikoli skakala drugi v zeljnik.

Kaj vas pa tako moti, če so meni poročeni fajn?
Aja, zato, ker poročeni vedno mene zapeljujejo, ne jaz njih.
Ja, tako je ženske, vaši možje pridno zapeljujejo samske ženske.

Ali si zelje, se pa utegne kdaj še pokazati.

Končno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nič me ne moti, sem že napisala, da počni kar hočeš.
Sem pa tudi napisala, zakaj MENI poročeni niso všeč.
Ker se cenim bolj kot to, da bi bila enemu sluzavemu lažnivcu za razvedrilo in kratek čas…
Sej – kaj on laže ženi, ni čist moja stvar. Ampak poslušanje laži MENI, “osvajanje” in nakladanje,
kako sem “ženska njihovega življenja” in oh in sploh….za polno mero pa še obvezna jamranja, kako
je žena zmaj in grozna in vse…. mi obračajo želodec….

Oh, skela, se vidi, da nimaš ravno veliko izkušenj.
Nikoli ne poslušam nič o njegovi ženi, ve, da me njegova žena ne zanima. NIkoli ne poslušam kako sem ženska njegovega življenja, ker nisem in ne želim biti. Njega imam za seks, ne zato, da mi laže. Meni ne laže, zakaj bi mi? Takih, ki to lažejo, kar ti pišeš, se na daleč ognem.

Sploh pa ne vem zakaj se to tako sekirate in kaj vam gre to tako v nos? Za varanje sta vedno kriva dva: to sta seveda mož in žena. V razmerju, kjer je vse tako kot je treba, ni varanja. Če je pa ona tečna, zanemarjena, bo pa on slej kot prej začel skakat čez plot. Če je on en tepček, zanemarjen, si bo ona slej kot prej našla loverja. V zvezah, kjer vse štima, ni varanja. Za stanje v vezi pa sta seveda odgovorna mož in žena.

Sej pravim….uživaj.
In imaš seveda prav…tovrstnih izkušenj imam res bolj malo….

Hvala za lepe želje :).

Varalica, ki je v bistvu le slabič, bo zato vedno našel nek razlog za varanje. Če je ženska “tečna”, je lahko tudi zato, ker se on obnaša kot otrok in zato potem gre k ljubici se potolažit, namesto, da bi probleme reševal doma.

Slabič gor ali dol. Za uspešno razmerje sta ‘zadolžena’ oba. On in ona. V kvalitetnem razmerju ne bosta varala drug drugega. To je dejstvo.

Seveda sta zadolžena oba. Le on se ne drži svojega dela zadolžitve.
Zato ga drugič spomni in to, kar sama praviš. 🙂

Jaz ga naj spomnim na njegove zadolžitve? Zakaj pa jaz? Njegove zadolžitve se pa mene ne tičejo. Ne zanima me njegova žena, ne zanimajo me njune težave. To je njuna zadeva.

Zato ga drugič spomni in to, kar sama praviš. :)[/quote]

kar še ne pomeni, da se njegova žena drži svojega dela. 🙂

Zato ga drugič spomni in to, kar sama praviš. :)[/quote]

kar še ne pomeni, da se njegova žena drži svojega dela. :-)[/quote]

Če bi se, moški ne bi varal. To je dejstvo.
Isto velja, če ona vara (in ja, ženske ravno tako pogosto skačejo čez plot kot moški), da se on ne drži svojega dela ‘obveznosti’.

kar še ne pomeni, da se njegova žena drži svojega dela. :-)[/quote]

Če bi se, moški ne bi varal. To je dejstvo.
Isto velja, če ona vara (in ja, ženske ravno tako pogosto skačejo čez plot kot moški), da se on ne drži svojega dela ‘obveznosti’.[/quote]

To pa res ne drži.
Če je nekdo nagnjen k varanju, mu ne pomaga niti poroka z bajno manekenko ali igralko,
ki je nora na njega (kor pogosto vidimo v trač novicah) …
Si pač ne more pomagat….al kaj….

Ja in kdo je odgovoren nekoga s poroko z varalico? Kdo je odgovoren, da ostaja z njim/njo? Kdo ti izbere partnerja, kdo te sili v poroko z nekom, kdo ti onemogoča ločitev? Pa smo spet tam, a ne, da sta kriva oba?

Zanima me pa predvsem zakaj se vedno tako piše kot, da so varalice vedno moški? Pol varalic so ženske.

Ja in kdo je odgovoren nekoga s poroko z varalico? Kdo je odgovoren, da ostaja z njim/njo? Kdo ti izbere partnerja, kdo te sili v poroko z nekom, kdo ti onemogoča ločitev? Pa smo spet tam, a ne, da sta kriva oba?[/quote]

Partnerja si izbereš sam …če na podlagi njegovih laži, potem si seveda kriv naivnosti.
Kar je daleč od sokrivde….

Ja in kdo je odgovoren nekoga s poroko z varalico? Kdo je odgovoren, da ostaja z njim/njo? Kdo ti izbere partnerja, kdo te sili v poroko z nekom, kdo ti onemogoča ločitev? Pa smo spet tam, a ne, da sta kriva oba?[/quote]

Partnerja si izbereš sam …če na podlagi njegovih laži, potem si seveda kriv naivnosti.
Kar je daleč od sokrivde….[/quote]

Oja, močno si sokriv za kvaliteto razmerja. Razmerje gradita oba. Naivnost ni opravičilo.

Kar je daleč od sokrivde….[/quote]

Oja, močno si sokriv za kvaliteto razmerja. Razmerje gradita oba. Naivnost ni opravičilo.[/quote]

Ja, kvaliteto ja. Varanja pa ne (nujno).
Govoriti, da sta za vsako varanje kriva oba, je bedasto.

Varanje je posledica nekvalitetnega razmerja. Za kvaliteto razmerja sta pa zadolžena oba.

To je floskula….ki zveni resnično, v reali pa ljudje varajo predvsem zato, ker imajo priložnost….

Torej, ko zaznaš, da tvoje razmerje ni kvalitetno imaš (opravičljiv) razlog za varanje?

A ne bi ti kar naslov napisala, ker sumim, da bi lahko pomagala mnogim parom v njihovih razmerjih?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je floskula….ki zveni resnično, v reali pa ljudje varajo predvsem zato, ker imajo priložnost….[/quote]A ja?
Zato si se ti odselila na konec sveta, da se izogneš priložnostim, ker drugače se nisi sposobna obvladat?….cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej, ko zaznaš, da tvoje razmerje ni kvalitetno imaš (opravičljiv) razlog za varanje?

A ne bi ti kar naslov napisala, ker sumim, da bi lahko pomagala mnogim parom v njihovih razmerjih?[/quote]

To je znameniti izgovor vseh varajočih….”kriv” je seveda partner. in to, da razmerje ni več
“kvalitetno”….pri čemer se v izboljšanje te kvalitete ne vloži popolnoma nič energije, v varanje
pa ogromno….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close