Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Da nisi ti malce zaljubljen vame, a spider? Nekam obseden si z mano.

Si lahko manj domišljava, starunklja 2?

To je čvek. To je zate druženje? Vrhunec druženja?..[/quote]

Zate je domišljavo, če ti nekdo napiše svoje opažanje? Ja, ti občutljivček, ti…

[img]https://cdn3.cdnme.se/2902919/7-3/staystrong_52961f842a6b221306d2179a.jpg[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sem jih že….sej sem napisala, da je čist dovolj da sam stoji, če ga v kot postaviš…..:-)))[/quote]
Kakšen laptop mu še daj v roke, da bo res pri miru. 🙂

Sem jih že….sej sem napisala, da je čist dovolj da sam stoji, če ga v kot postaviš…..:-)))[/quote]
Kakšen laptop mu še daj v roke, da bo res pri miru. :)[/quote]

Sej to, da je čist pri miru ni fajn. Mora vsaj občasno mal pomigat…. .)

Da se le dvigne, ko mu sesaš med nogami:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tako samoponiževanje je že kriminal.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

najnižji krog pekla. tm je GF

Če torej povzamemo tole debato:

samski moški so samski zato, ker so neresni. Samske ženske so resne (itak da že v osnovi, saj so vendar ženske). So pa samske zato, ker enostavno ni resnih samskih moških. One sicer verjamejo, da takšni obstajajo, vendar se dva taka žal nikoli ne srečata.

Glede na samske monovce, je več kot očitno zakaj smo ženske obupale nad samskimi moškimi.

Tale čvek je tako poln tem, kjer samski moški pljuvajo po ženskah. Ne vem, če je kaka tema, kjer se ne pljuva po ženskah.

po ženskah.

Glede na samske monovce, je več kot očitno zakaj smo ženske obupale nad samskimi moškimi.[/quote]

ja, kaj naj rečem. Življenje ni samo MON. Življenje je cel internet.

Pred leti sem srečala par monovcev, fajn fantje. Mogoče pa še kdo od njih danes tu gor piše :).

;-)))
Mogoče bi pa naredili zbirališče resnih samskih moških (ali vsaj tistih, ki to mislijo, da so),
da bi jih ženske lažje našle?
Pa fluorescenten napis na čelo, da se jih tudi v temi najde?

Samske ostanejo samo grde, debele, lene ženske.
Če je samo lena pa je zraven lepa, z lahkoto dobi moškega. Če je grda in debela pa nima šasn. Potem pa tule gor jadikuje in nabija poste v nedogled.

a na Skypu mogoče? Še za Marka nisem prepričan, da tiste piškote ne meša s cookie-ji.

Spider, je car. Verjetno je star tam okrog 40, izobražen, z dobro službo, razgledan, verjetno postaven, dobro se oblači, umetniška dušica, kulturno razgledan (v mislih imam literaturo, gledališče). V glavnem prava terna za ženske.

a na Skypu mogoče? Še za Marka nisem prepričan, da tiste piškote ne meša s cookie-ji.[/quote]

Ne, v reali sem jih srečala. Samo verjamem, da niso več samski. Mogoče pa vseeno tu gor pišejo, človek nikoli ne ve :). Stvar je v tem, da sem v reali preverila, da so nekateri monovci čisto fajn ljudje. Res pa je, da nimam pojma ali so še tu gor ali ne.

Ma nč v reali preverjat. MoNe/ke je treba opazvat 24/7 da bomo prepričani. Obenem se pa dret zravn, da ni nič sigurno in da je treba tvegat.

Zadnjih x tem je bilo odprtih z izključno tem namenom….

Zadnjih x tem je bilo odprtih z izključno tem namenom….[/quote]

Tudi, če kdo odpre kakšno prijetno temo, temo z drugim namenom, karkoli, se spreobrne v pljuvanje po ženskah.
To sta po mojem le dve možnosti. Ti pljuvači so v resnici geji, ki pa si tega ne upajo priznati, jih je sram. Ali pa so to moški, ki so sicer hetero, ampak jih nobena ženska ne mara in zato pljuvajo po ženskah. Druge variante jaz ne vidim.
Da se hvalijo, da se objemajo raje s prijatelji, da seksa z ženskami ne rabijo.. vse jasno, ampak zakaj morajo potem na tisoče postovo naklofati, kjer žalijo ženske?

Da. Nizek nivo samopodobe večine-nekaterih tukajšnjih moških, ki jih tako kot tudi drugod v življenju

(v večini) prekašate na vseh nivojih.

Da. Nizek nivo samopodobe večine-nekaterih tukajšnjih moških, ki jih tako kot tudi drugod v življenju

(v večini) prekašate na vseh nivojih.[/quote]

Nizka samopodoba? Men se na momente zdi že mal bolezensko….
Ker met TAKO močno potrebo po žaljenju in poniževanju žensk ne more bit normalno…vsaj
jaz ker tacga še nikjer drugje nisem srečala…in to furt na furt….skoz nove teme, skoz eno in
isto…

Jaz imam nizko samopodobo, tudi samozavest ni kaj prida pri meni, moj videz mi ni všeč – amapk vseeno ne čutim potrebe, da bi vitke, postavne ženske žalila, ne čutim potrebe, da bi žalila ljudi v vezah. Čeprav sem samska in si tega ne želim, zaradi tega ne sovražim moških, ne krivih njih za vse moje težave. Mogoče pa imajo nekateri še nižjo samopodobo kot jaz.

;-)))
Mogoče bi pa naredili zbirališče resnih samskih moških (ali vsaj tistih, ki to mislijo, da so),
da bi jih ženske lažje našle?
Pa fluorescenten napis na čelo, da se jih tudi v temi najde?[/quote]

Če se bojo srečali, potem sigurno niso “tapravi” in resni. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close