Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?
Mogoče pa so ravno zato “taki”, ker so samski. Čas je, da jih nekdo vzame v roke. Da bi potem bili drugačni? :))
Fascinira me tudi kako se edino ženske pritožujete čez moške, nam očitate nezrelost, pa kar nekaj si zmišljujete sproti. Težko kje najdeš tipa, ki bi isto govoril o vas. Pa to še ne pomeni, da ste zrele, samo moški smo bolj laid back kar se tega tiče, nas ne zmotijo taki detajli. Itak smo pa že po naravi bolj prizanesljivi, dobrega srca, predvsem do nežnejšega spola. Ženske bi pa sam komplimente poslušale, same pa kritizirale vse okoli sebe. Ko pa kdo o vas kaj slabega pove, pa prec po robčke jokcat. You can’t handle the truth in tega se moški še kako dobro zavedamo. Ste pač šibkejše od nas, deal with it.
Res je. In to obojestransko[/quote]
Zaljubiš se na podlagi dveh (ali treh) zadev
– na podlagi idealne predstave v svoji glavi (in ujemanja z njo)
– na podlagi idealizirane podobe o samem sebi, ki ti jo partner predstavi kot realno
– pa menda imajo še feromoni kaj vmes…
In moraš imeti kar srečo, da ti je izbrana oseba še vedno všeč (da ne govorimo o
tem, da moraš biti tudi ti njej) , ko se iluzije razkadijo in ostane realnost.
Prispevaš pa lahko samo tako, da vsaj sebe predstaviš čim bolj realno….[/quote]
To verjetno drži. Ampak to po drugi strani pomeni, da krivda in odgovornost za stanje v rezmerju, vključujoč vse posledice, ki iz njega izvirajo, nikoli ni samo na eni strani.
Zaljubiš se na podlagi dveh (ali treh) zadev
– na podlagi idealne predstave v svoji glavi (in ujemanja z njo)
– na podlagi idealizirane podobe o samem sebi, ki ti jo partner predstavi kot realno
– pa menda imajo še feromoni kaj vmes…
In moraš imeti kar srečo, da ti je izbrana oseba še vedno všeč (da ne govorimo o
tem, da moraš biti tudi ti njej) , ko se iluzije razkadijo in ostane realnost.
Prispevaš pa lahko samo tako, da vsaj sebe predstaviš čim bolj realno….[/quote]
To verjetno drži. Ampak to po drugi strani pomeni, da krivda in odgovornost za stanje v rezmerju, vključujoč vse posledice, ki iz njega izvirajo, nikoli ni samo na eni strani.[/quote]
To absolutno. Samo ena kvaka je…ne moreš te “krivde” uporabljati kot izgovor za varanje….
Ti bi verjetno to kar umestil med “posledice”…kar ni čist tako…
Seveda, za stanje v razmerju sta kriva oba, mož in žena. Če je on zadovoljen, ne bo varal. Če je ona zadovoljna, ne bo varala. Če je pa razmerje zanič, potem pa pride do varanja. Samo babnice se slepijo in so sveto prepričane, da so one super, da je pa ljubica podla in da je prisilila njenega moža v seks. Njen zlati možek je pa krasen in ona je tudi krasna. Samo zlobna in podla ljubica sili njena moža v seks.
To verjetno drži. Ampak to po drugi strani pomeni, da krivda in odgovornost za stanje v rezmerju, vključujoč vse posledice, ki iz njega izvirajo, nikoli ni samo na eni strani.[/quote]
To absolutno. Samo ena kvaka je…ne moreš te “krivde” uporabljati kot izgovor za varanje….
Ti bi verjetno to kar umestil med “posledice”…kar ni čist tako…[/quote]
Mislim, da so vzgibi za varanje precej različni. Pri modelih, ki jim je to šport, res ne.
Verjetno ji kaj resnega ne uspe zrihtati.
In ji zato ostane le tolažba, kot se tolažijo ljudje, da imajo vsaj službo, pa čeprav se ob praznikih počutijo kot popolni reveži.[/quote]
Ta, konkretna, je v resnici prav v redu baba. Lušna, postavna, vse. Komot bi dobila tipa. Je imela pač to smolo, da se je “ujela” na trnek poročenega in se popolnoma podredila njegovemu urniku. Saj sicer pravi, da je srečna in zadovoljna in čez teden pravzaprav vse štima. Dokler ne pride vikend. Ali pa zimske in poletne počitnice. Pa prvi maj in vsi drugi prazniki. Potem pa jok in stok in potoki njenih solz, ker je večno sama in nima s kom iti…
In ji zato ostane le tolažba, kot se tolažijo ljudje, da imajo vsaj službo, pa čeprav se ob praznikih počutijo kot popolni reveži.[/quote]
Ta, konkretna, je v resnici prav v redu baba. Lušna, postavna, vse. Komot bi dobila tipa. Je imela pač to smolo, da se je “ujela” na trnek poročenega in se popolnoma podredila njegovemu urniku. Saj sicer pravi, da je srečna in zadovoljna in čez teden pravzaprav vse štima. Dokler ne pride vikend. Ali pa zimske in poletne počitnice. Pa prvi maj in vsi drugi prazniki. Potem pa jok in stok in potoki njenih solz, ker je večno sama in nima s kom iti…[/quote]
Jaz sem pred časom urejala eno darilo – welness za dva – in sem poklicala….za termine
pa to….in je rekla tetica, da imajo najbolj zasedeno DOPOLDAN….hm hm….le zakaj?
:-))
Drgač pa….bit ljubica je hudo grenka reč….
Se strinjam. Do tu vse lepo in prav in verjamem, da so v tem primeru poročeni moški zakon. Težava nastane potem, ko ljubica ne želi biti več samo ljubica in takšne so povečini vse. V resnici je zelo malo žensk, ki bi na daljšo dobo od moškega želele samo to, da bi ji ga sem ter tja kdaj vtaknil. Vsaj kar jih jaz poznam. Pa je teh kar nekaj..
Ta, konkretna, je v resnici prav v redu baba. Lušna, postavna, vse. Komot bi dobila tipa. Je imela pač to smolo, da se je “ujela” na trnek poročenega in se popolnoma podredila njegovemu urniku. Saj sicer pravi, da je srečna in zadovoljna in čez teden pravzaprav vse štima. Dokler ne pride vikend. Ali pa zimske in poletne počitnice. Pa prvi maj in vsi drugi prazniki. Potem pa jok in stok in potoki njenih solz, ker je večno sama in nima s kom iti…[/quote]
Jaz sem pred časom urejala eno darilo – welness za dva – in sem poklicala….za termine
pa to….in je rekla tetica, da imajo najbolj zasedeno DOPOLDAN….hm hm….le zakaj?
:-))
Drgač pa….bit ljubica je hudo grenka reč….[/quote]
Imam prijatelja, ki ima hotel. Velikokrat ga vprašam kako mu gre. Kak bife, pa restavracija, pa to… Sobe, sobe, pravi. Vsi plačajo v kešu in nihče noče računa :)))
Videz ni vse. 🙂
Je sicer bistven, vendar pa ob tem ne smemo zanemariti karakterja in prepričanj zaradi katerih smo nesrečni.
Mogoče samo verjame, da ni za resno zvezo in si kaj boljšega ne zasluži.
Forum je zaprt za komentiranje.