Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Kaj je tako groznega, če ostaneš samska?

Pohvalno, da moški obvaldate te zadeve. Pa preveč sladkarij tudi škodi.

Tamponi sami po sebi ne, dvomim, da imajo oni glivice/spore na sebi. 😉
Težava je (pretirana/neustrezna) higiena in način prehranjevanja zaradi česar pride do porušenega Ph ravnovesja in posledično do razvoja glivic, ki so tam itak skoz prisotne in samo čakajo na njim ustrezne pogoje, da se razbohotijo.[/quote]

Nihče ni omenil zraven genetike (nagnjenost k določenim boleznim, imunski sistem) še psiholoških dejavnikov, kot je stres, ki imajo lahko vpliv na naše telo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

to je že boom povedal. a si papagaj?

Ne, ne, si smešen, želim si, da se mi posveča še več mladih simpatičnih MONovk, tako kot je Margo npr. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja sej, ker se ti v živo nobena ne posveča, pa potem na MONu, z bednimi komentarji, fehtaš za pozornost 😉

Naprimer, ja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja sam ti že cuzaš tiča tok da pazi mal.

Ej, a bi ti že enkrat povedal kaj bi rad. Mislim … ne zameri, ampak res se mi ne da ugibat.

Da mi pokažeš kako cuzaš tiča a ni dost očitno.

Em, ne. Nikoli nisva imela želje, da bi naju kdo opazoval pri tem. Poskusi kje drugje.

Zrelo sramežljiva oseba 🙂

NIČ NI NAROBE ČE SI SAMSKA SAM PUSTI POROČENE MOŠKE PRI MIRU

Kaj čem, samska sem, poročeni moški seveda vedno osvajajo. Poročeni so najbolj zaganni za osvaojanje. Meni pa se lušta seksa in se vsem osvajalcem preprosto ne upiram. Zakaj bi se, če pa je fajn uživat?

Ja, poročeni moški se pa res ponujajo.

Men so bedni….še najbolj mi gre na jetra njihovo jamranje in smiljenje samim sebi….kok so
revčki, pa kok zanič žene imajo….same zmaje….
Lažejo, kot namazani…in to me pri odraslem človeku blazno odbija…..

A se kdo čudi, da takole žensko kot je tale ll z xxxl mož vara? Mene niti malo ne čudi. Čudi me le to, da je taka ženska sploh kdaj dobila moškega. Verjetno ga je izkoristila, da jo je oplodil, potem pa nogice skupaj držala, ker ona seksa le zaradi oploditve potem pa ne več. Potem pa zmerja, prostaško kvanta, seksat pa noče, verjetno se je tudi zelo zredila, moški si pa zato najde kulturno, vljudno ljubico.
Se komu smili taka prostaška prevaranka? Meni niti malo.

Men so bedni….še najbolj mi gre na jetra njihovo jamranje in smiljenje samim sebi….kok so
Lažejo, kot namazani…in to me pri odraslem človeku blazno odbija…..[/quote]

Čudno je tole. Jaz sem pa vedno mislil, da si ženske izberejo za moža zrelega, poštenega in resnega moškega.

Meni je sicer vseeno kako kdo živi in s kom se zapleta, samo roko na srce, jaz še nisem spoznala dolgoročno srečne ljubice. Določeno obdobje laufa, ne rečem. Zatakne se pa po navadi med prazniki, ko se samski počutijo najbolj osamljene. Verjetno je vse skupaj še slabše, če veš, da imaš nekoga, vendar pa ta tebi ljuba oseba ne more biti s tabo, ker “kuri” v domačem kaminu. Tudi mi imamo eno takšno v sorodstvu, ki iz leta v leto s svojimi krokodiljimi solzami pokvari vso praznično vzdušje in je ne spravi v dobro voljo niti kopica antidepresivov, kaj šele miza, ki se šibi pod težo vseh dobrot. Ampak ja, če jo vprašaš danes, je ful srečna, ker je lahko ljubica…

Verjetno ji kaj resnega ne uspe zrihtati.
In ji zato ostane le tolažba, kot se tolažijo ljudje, da imajo vsaj službo, pa čeprav se ob praznikih počutijo kot popolni reveži.

Lažejo, kot namazani…in to me pri odraslem človeku blazno odbija…..[/quote]

Čudno je tole. Jaz sem pa vedno mislil, da si ženske izberejo za moža zrelega, poštenega in resnega moškega.[/quote]
Saj mislijo tako, da so ga izbrale.
Resnica se pokaže šele čez čas.

Čudno je tole. Jaz sem pa vedno mislil, da si ženske izberejo za moža zrelega, poštenega in resnega moškega.[/quote]
Resnica se pokaže šele čez čas.[/quote]

Res je. In to obojestransko

Resnica se pokaže šele čez čas.[/quote]

Res je. In to obojestransko[/quote]

Zaljubiš se na podlagi dveh (ali treh) zadev
– na podlagi idealne predstave v svoji glavi (in ujemanja z njo)
– na podlagi idealizirane podobe o samem sebi, ki ti jo partner predstavi kot realno
– pa menda imajo še feromoni kaj vmes…

In moraš imeti kar srečo, da ti je izbrana oseba še vedno všeč (da ne govorimo o
tem, da moraš biti tudi ti njej) , ko se iluzije razkadijo in ostane realnost.
Prispevaš pa lahko samo tako, da vsaj sebe predstaviš čim bolj realno….

Kaj je bolje? Biti nuna ali imeti poročenega loverja? Lover je vsaj občasno prisoten, nuna je vedno sama. Ne samo ob praznikih. Pa kaj je bolje imeti poročenega loverja ali moža varalico? Vsekakor loverja.
Hja, ženska bere MON, vidi kakšni so samski tu gor in ji je takoj jasno, da je bolje poročen lover kot se ukvarjati s samskimi monovci. Kar ti samski monovci, živijo v reali.

Aja? A sam to dvoje imam na izbiro?
A neporočenega loverja se pa ne da imet?
Hm.

Skela, čitaj samske moške tu gor. Bi imela takega tipa? Jaz ne. Nuna pa tudi nočem biti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close