Kaj je boljše..
Jutri zjutraj ob 8:00 h je naročen zanjo prevoz v zaprti oddelek v Vojniku.[/quote]
Vso kri jim bo popila :)))[/quote]
Jim bo pa sigurno grozdja dala. 🙂
resnicoljub nevem kok si star ampak če si tako kot jaz 36 ali tam nekje 10 let gor dol, ki že 10 let nisem sexsal, pa valda ne boš šel kar z eno srat, a misliš, da se boš kaj bolje počutil. Počutil se boš porazno, še bojl samski kot si lahko(če si) . To da si mislil morda da bi varal svojo, je itak brezveze. Kaj boš potem svoji, ko eno spoznaš, govoril, ves iskren, kako si eno dol dal. Jaz raj povem eni, da že 10 let nisem, ne bom sicer rekel da sem svetnik, kot pa da ji razlagam kako sem imel zenske, samo za kavs. Sicer pojdi če te katere poklice za pomoč, samo ne kavsat z njo.
pa fak, jaz nočem, sploh pa ne na take jebache sanjaške scene, ki jih imas ti. Že tvoj post je lahko od človeka, ki ni fukal celo življenje. Ti pa bi, pa ne gre… in zdaj sem jaz obupan, ker ne fukam in nočem, ti pa bi, pa ne gre.. Sama polna jaca tukaj na forumu, ki se ne morejo spraznit. Kaj misliš če boš porinil jajca enkrat ne leto eni kokoši, da boš doživel neko jebacko zadovoljstvo.
V odgovor avtorju.
Gre za posploševanje. Sam nebi nikoli funkcioniral v družini z otroki in ženo, ker tak pač sem, pa se zaradi tega ne smatram za slabega neuporabnega človeka za družbo ali pa da mi kaj manjka, ravno nasprotno, našel sem svoj način življenja, v katerem dobro funkcioniram in sem srečen, kadar dobro delam tisto, kar pač delam. Prav tako ne podcenjujem tistih, ki imajo družino (poznam jih kar precej) in verjamem, da so tudi oni srečni, predvsem pa tisti, ki jim gre to dobro od rok.
Obstaja nekaj na temu forumu, kar nikoli ne bom razumel. Posploševanje in potem poskusi argumentiranja in upravičevanja stanja, v katerem se sami nahajamo. Ogromno polemik na temo samskosti. Vsak bo zagovarjal svoje stanje in to na najbolj provokativen, nesramen in umazan način, nihče pa se ne zaveda, da ne odkrivate tople vode. Vedno je bilo tako, da so bili tudi samski in to, če niso imeli otrok, še ni pomenilo, da niso ničesar pustili za sabo ali pa da so sami sebi namen. Po drugi strani je bilo in je še vedno recimo na svetu malo morje revežev, ki rojevajo še večje reveže od sebe, ki nikoli nič ne ustvarijo, razen blata in potomcev. Zakaj se samski počuti ogrožen in rabi na forumu iskati potrditev za svoje stanje na ta način, da pljuva po tistih, ki so vezani in/ali imajo otroke? Ne vem no, jaz te potrebe ne čutim. Če kdo dvomi v “upravičenost” ali pa v smisel obstoja samskih ljudi ali pa recimo tistih ubogih parov, ki si želijo otroka, pa ga ne morejo spočeti, potem dvomijo v naravo samo in celo v lasten obstoj. Vsaka stvar ima svoj smisel, o tem sem se kot naravoslovec že večkrat prepričal, čeprav se mi na začetku niso izšli vsi računi. Če delaš v življenju tisto, kar te notranje izpolnjuje, potem ne rabiš za to nobenih opravičil in nobenih tolažb, še manj pa pljuvati po drugačnih.
Meni nobeden od teh scenarijev ni všeč. Ne vem, v čem je fora in posebna sreča, če si neki ženski samo ljubimec. Pri tem ne pomisliš, da si samo eden od mnogih? Rad deluješ po sistemu “uporabi in zavrzi” oz. samo za enkratno uporabo? Če nisi sposoben dobiti ženske, ki je samska, potem se ne hvali s poročeno oz. vezano. Ali raje voziš svoj avto, ali pa si raje izposojaš avto od drugega in čakaš na svoj trenutek “vožnje”?
In, še enkrat…pazi, da se mož ne vrne predčasno s službenega potovanja. V zadnjem času je bilo kar nekaj tragedij – streljanja. Je vredno življenje izgubiti zaradi ene “fufle”?
Najbolj smešno je, da nek tipček odpre tako temo. Ta tipček je tule gor leta in leta jokal in stokal kako ubog je, ker ga je zapustila ‘punca’. Ok, človek bi še razumel, če bi šlo za neko žensko s katero sta skupaj živela 50 let, da je zato tako obupan. AMpak ne, tipček te ženske sploh ni nikoli srečal. Samo preko neta sta se menila. Pa je bil tak jok in stok tu gor, ker ga je virtualna ljubezen zapustila.
Da ne govorimo, da je ta isti tipček razlagal kako velikega pitona ima, da nikjer ne najde dovolj velikega kondoma zanj.
V bistvu od takega tipa človek res ne more pričakovati kake druge teme kot je tale.
Frocev imaš točno toliko kot jih narediš in nobenega več. Razen, če posvojih kakšnega, ampak to je spet tvoja odločitev.
Drugače pa deluješ kot totalna copata. Iz tvojega zapisa je videti kot, da te je baba prisilila, da narediš otroke. Da ti ona diktira s kom se moraš družiti. Da ti ona diktira na katere piknike in s kom moraš iti. Kaj nisi odrasel, da ti mora vse ona povedat kaj počni?
A na tem forumu je popularna beseda “prenašanje”? Kako potem zgleda seks pri uskočitvi, pa potem ti vso tečnobo, ki se ti je nabrala ob vseh teh tečnih meniš, da bo celo dober, ker bo tista druga poslušala vse te tvoje tečnobe, če res ne boš le nahitrco uskočil?
Najbolje, da sploh nisi v nikakršnem odnosu, ker si očitno sam tečen. Pa so zato res vsi drugi krivi, ker ti nek črv pri tebi ne da miru. Ki ni zrasel včeraj ali v nekem zakonu.
Če ne zmoreš več funkcionirati v nekem odnosu, je bolje, če narediš ločnico svojega “poslovanja” Ker žena celo meni, da si morda res moški njenih sanj, pa da zaradi vse poštrikanosti celo ne bo našel ljubice, ki bo rešila njegov, ne ženin in celo njeno žlahto, s tvojimi lastnimi otroki, problem.
Če boš imel ljubico, glej da ne boš rekel potem tudi, da je ona tečna, ker jo nisi dobro nabrisal zaradi vse tečnobe, ki se ti dogaja.
Forum je zaprt za komentiranje.