Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je boljše..

Kaj je boljše..

…da imaš z babo dva tečna froca, prenašaš njeno tečno mater, zoprnega fotra, hodiš na neumne piknike, se doma skregaš z žensko vedno, ko kaj ni po njeno, gledaš njeno tečno surlo, ko kaj ni po njeno, si prisiljen prenašat njene neumne prijateljice, si prisiljen gledati Bineta kako kuha, ker baba to gleda, si prisiljen gledati risanke z otroki, moraš hodit na govorilne ure..

ali

…da te ena pokliče, pa reče, da je njen na službenem potovanju, pa če lahko malo skočiš na pomoč..

Izbral si dve točno izbrani situaciji, se pravi z namenom. O družinskem lajfu imaš najslabšo predstavo, ker ti starši niso znali pokazati, da je mogoče tudi drugače.
Drugi primer…sex na eks. Nič posebnega. Po tem je človek običajno še bolj prazen (v vseh pogledih).
Kaj spet provociraš, furaj kot ti paše.

Če nimaš rad otrok – da v njih vidiš tečne froce, jih pač ne imej, ker boš izjemno slab starš,
če vidiš vse bližnje in širšo sorodstvo od partnerke kot ljudi, ki jih ne moreš prenašati, bi se moral vprašati, kako potem lahko samega sebe prenašaš,
če se vrstijo prepiri s partnerko, nisi s pravo žensko oz. je eden ali sta celo oba od vaju težavna, nepopustljiva, trmasta, ki se ne znata o ničemer dogovoriti, vedeti kdaj popustiti, čeprav živita pod isti streho – izbira je še vedno tvoja oz. vajina za dano situacijo, mogoče ti je spoštovanje do partnerja povsem tuje, če si bil do sedaj le z ženskami, ki izvajajo felacijo v javnih wc-jih, kot si se pohvalil v prejšnji temi, kar naj bi bil vrhunec tvojih življenjskih dogodivščin… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dve posrani zgodbi za posraneža. To si zasluži in nič več.

prvo z drugo ☺♥

Pa dobro, interentniki, zakaj nam ničesar ne poveste o teh vaših zvezah. Zakaj klub svoji vnemi promoviranja monogamije tako ljubosumno skrivate podrobnosti?

Vam bom jaz povedal, zakaj. Zato, ker vi nimate ničesar za deliti. To je pa usrana resnica vaših življenj. Zoprno, ne? Vem. Ampak v taki situaciji se nahajate samo zato, ker se raje z mano ukvarjate, kot pa da bi zasledovali lastne sanje…

Mogoče se nekateri, predvsem tisti bolj pametni, ne želijo z vsakim trotlom prek interneta pogovarjati o sebi? 😀

Odvisno, kaj če pride predčasno domov in je psihopat. No, a je?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdor živi svoje sanje, ne potrebuje občinstva, da mu daje potrditve.

Slab izgovor. Sej je forum anonimen.

Jap, grenka resnica je, da vi lajfa NIMATE…Tudi posranega ni. Ničesar. Nula. Nada…

Zakaj? Jaz sem ti že povedal, ti pa še kar trablješ svoje in te sploh ne zanima, kaj ti ima kdo za povedat. No, zato.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdor živi svoje sanje, ne visi na ženskem čveku, prav gotovo ne…

Kdor živi svoje sanje, ne visi na ženskem čveku, prav gotovo ne…[/quote]

Uspe mi, zmorem več. Živim. Tvoje vpitje o nesreči seže v deveto vas, v tem si nepremagljiv.

Živiš ti jaz, 24 ur na dan z miško v roki..

Ti ne živiš, samo živa si, kot moja dementna ostarela babica.

Lahko noč…

Slab izgovor. Sej je forum anonimen.

Jap, grenka resnica je, da vi lajfa NIMATE…Tudi posranega ni. Ničesar. Nula. Nada…[/quote]

aja, pardon, se popravljam: z vsakim ANONIMNIM trotlom preko interneta 🙂

Končno se boš pobral. Jst sem dons že premikala gore, o katerih ti lahko le sanjaš. Zate bo to vedno nedosegljivo.

Imaš sranje in ga velikodušno deliš med druge?

Z jezikom? 😀 haha

se držim principa, da kdor mi sam od sebe ne da iniciativa da ga/jo omenjam na netu — ga/je ne omenjam.

simpl. Tukaj je nick, so bitki … in to je to.
kaj in kako se grem v reali, je pa za tiste v reali ☺

Imaš sranje in ga velikodušno deliš med druge?[/quote]

Ja, odprem rit, se poserjem in vi jeste in se smejite..

Ampak resnica življenja je neizogibna, vi boste jutri, čez 10 dni, 30 dni, še evdno samo bedaki, ki si boste zastavljali ista vprašanja…Odgovore sem vam pa že zdavnaj dal..

Z jezikom? 😀 haha[/quote]

Tudi ja. To je eno izmed mojih močnih orožij, v tem sem dobra:). Pa saj to sam veš:). Takoj si na hrbtu, nemočno se giblješ, osupel si…vsakič znova in znova in znova.

Ampak resnica življenja je neizogibna, vi boste jutri, čez 10 dni, 30 dni, še evdno samo bedaki, ki si boste zastavljali ista vprašanja…Odgovore sem vam pa že zdavnaj dal..[/quote]

Ampak v dreku si ti, v tem je point. Lahko serješ, vendar le po sebi, ker drugih ne dosežeš. Ne gre ti, žal.

Ampak resnica življenja je neizogibna, vi boste jutri, čez 10 dni, 30 dni, še evdno samo bedaki, ki si boste zastavljali ista vprašanja…Odgovore sem vam pa že zdavnaj dal..[/quote]
da nisi ti obvisel v 1970_ih .. takrat so partijski sekretarji noreli povsod in tulili: “daj te me kaj vprašat .. jaz imam vse odgovore” ☺

Z jezikom? 😀 haha[/quote]

Tudi ja. To je eno izmed mojih močnih orožij, v tem sem dobra:). Pa saj to sam veš:). Takoj si na hrbtu, nemočno se giblješ, osupel si…vsakič znova in znova in znova.[/quote]

Ko želvica z razširjenimi rokami in nogami, čakam, da me ena mlada požgečka. Poznaš kakšno? 😀

Se boš načakal, ker privlačiš le svojo mamico in babico. Ka ti jst morem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close