Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je boljše..

Kaj je boljše..

Človek je grozdje pa tega sploh ne ve. To lahko samo tebi rata. Kako mu ga tako naskrivaj uturiš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Človek je grozdje pa tega sploh ne ve. To lahko samo tebi rata. Kako mu ga tako naskrivaj uturiš. :))[/quote]

Vem, kaj nekateri potrebujejo:). Imam občutek:))).

Sorry, ampak, a si ti mau motena ? Sama se siliš v pogovor z nami, ko dobiš nazaj porcijo, začneš pa tulit naj se poberemo. WTF ???

Sorry, ampak, a si ti mau motena ? Sama se siliš v pogovor z nami, ko dobiš nazaj porcijo, začneš pa tulit naj se poberemo. WTF ???[/quote]

Te zdaj to skrbi?:)) Delam, kar mi paše. Bi te morala vprašati?:)) Idi…še po en grozd, ki sem ga vrgla tja daleč.

Kira butthurt pi*ka, haha, to ne moreš verjet 😀

A še ti bi rad zobal?:))) Na, ti dam dva grozda, da te za 5 minut utišam.

Kurbarije, raznih poetičnih zgodbic, ki nastanejo v domišljiji pod vplivom alkota in drugih psihoaktivnih snovi, res nimamo za deliti z drugimi. 🙂
Ostalo pa je za vas samske eno samo sranje in dolgčas. 🙂

TI moraš bit pod vplivom alkohola, pa še takrat vprašanje, če zbereš dovolj poguma. Mi lahko to počnemo tudi povsem trezni.

For more info. Zadnji per, ki sem ga spil, je bilo za novo leto. Beat that dedi.

Alko, psihoaktivne snovi? Rofl…

Robi the strokovnjak za prehrano

Najbrž tisti joint, za katerega si napisal, da ti kdaj pa kdaj zapaše…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja mi. Parkrat na leto. In?

POvečaj dozo ali pogostnost. Takrat je človek čist drugo, milo, prijazno, ljubeče bitje. :)))

Posledice so že vidne. 2x letno in recimo 35 let = 70 odmerkov. Prvih 7 let lajfa nisem štela. Upam, da te oče ob redkih obiskih ni zalagal s koktejli, ker potem bi ta številka še narasla. Ne izključujem pa tudi te možnosti.

Kako to misliš prvi v 3D različici?[/quote]
Prvi in edini, ki sem jih pogledal v 3D tehniki oziroma 3D predvajanju. Ko se vsi tisti drobci, ki se razletijo od ostankov postaje razletijo proti tebi, mimo tebe itn. Super doživetje.[/quote]

Spomni me, da te odpeljem na 4D :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj če bi se ti za svoj lajf brigala….

Ejga, imam vse pod nadzorom, Saj to ni briga, samo analiziranje, izmenjava mnenj…saj veš, to kar ti počneš ves čas. A prou? Itak, da je.

Punca, ti si bolana. Žalostno je, da se svoje bolezni niti ne zavedaš…Jaz napišem, da skadim mogoče 2 jointa letno, ti začneš nekaj računat, kot da sem začel kadit, še preden sem se rodil.

Tebi v glavi nekaj ne štima. Mi je žal, da sem s enorčeval s tebe, z bolanih s ene norčuje. Ti spadaš na zaprt oddelek, mislim resno. tako zblojene osebe ni na kugli zemalskoj..

O hudooooo:)))). Tako si zavrt, da smrdiš. Obnašaš se kot 90 letnik, ki je že 20 let v demenci. Nimaš nobenega občutka, kaj je zdravo in kaj bolno, zato pa si tak kot si.

Jutri zjutraj ob 8:00 h je naročen zanjo prevoz v zaprti oddelek v Vojniku.

Veš kje bom jutri ob 8h zjutraj:)). Tam, kjer ti ne boš nikoli v lajfu, ker so to previsoke sanje.

Na kapiji te bodo čakali in če bos divja, boš že v jopicu.

Zeh. Povej to pod svojim nickom.

Nič, nič, samo dodatna razlaga… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jutri zjutraj ob 8:00 h je naročen zanjo prevoz v zaprti oddelek v Vojniku.[/quote]

Vso kri jim bo popila :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close