Kaj je boljše..
Imaš sranje in ga velikodušno deliš med druge?[/quote]
Tako ja. Človeku se ga je pač nabralo čez glavo, treba ga je razumeti.
Ja, odprem rit, se poserjem in vi jeste in se smejite..
Ampak resnica življenja je neizogibna, vi boste jutri, čez 10 dni, 30 dni, še evdno samo bedaki, ki si boste zastavljali ista vprašanja…Odgovore sem vam pa že zdavnaj dal..[/quote]
Ampak v dreku si ti, v tem je point. Lahko serješ, vendar le po sebi, ker drugih ne dosežeš. Ne gre ti, žal.[/quote]
Ker so med nami predolgi kabli? :))
Pa ti, kako boš kakšnega moškega prepričala, naj te vsaj nasadi, kaj šele gre v vezo s tabo, zoprna, tečna, brezvezna, brezvsebinska, kot si, internetna introvertiranka? Se to kdaj vprašaš?..
Ti, ki se od nekdaj zgražaš nad vsem, kar je normalnega, lepega, človeškega, iščeš kr naprej fajt tu gor…
Navadi se samskosti, ni druge. Đojn d klab. meni kakšna vsaj pogoltne…
Torej… jaz sem ena od tistih, ki živim s partnerjem (pazi, vstala sem, kot kak AA-jevec), imam dva otroka, ki sta bila “nagnana” v svoji sobi, zato da sva midva imela mir, nisva gledala Bineta ampak “Gravitacijo”, pa me je samo zanimalo, če je bil komu ta film všeč. Ampak, kot sem že rekla … ni pomembno. Vidim, da ste drugi v veliko večjih dilemah :)))
Še boljše je tako, ki se žge samo s teboj, čeprav bi se tudi drugi z njo radi. 😉
Zelo, še toliko bolj zato, ker je bil to moj prvi v 3D različici.[/quote]
Kako to misliš prvi v 3D različici?[/quote]
Prvi in edini, ki sem jih pogledal v 3D tehniki oziroma 3D predvajanju. Ko se vsi tisti drobci, ki se razletijo od ostankov postaje razletijo proti tebi, mimo tebe itn. Super doživetje.
Forum je zaprt za komentiranje.