Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je boljše..

Kaj je boljše..

Deca hitro rastejo? Kot gobe menda, sploh letos, ko je bilo toliko dežja. Upam, da je tvoja po očetu. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Deca hitro rastejo? Kot gobe menda, sploh letos, ko je bilo toliko dežja. Upam, da je tvoja po očetu. :D[/quote]

Pri tebi je zastoj v rasti, to se ne bo nikoli spremenilo.

Imaš sranje in ga velikodušno deliš med druge?[/quote]
Tako ja. Človeku se ga je pač nabralo čez glavo, treba ga je razumeti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, odprem rit, se poserjem in vi jeste in se smejite..

Ampak resnica življenja je neizogibna, vi boste jutri, čez 10 dni, 30 dni, še evdno samo bedaki, ki si boste zastavljali ista vprašanja…Odgovore sem vam pa že zdavnaj dal..[/quote]

Ampak v dreku si ti, v tem je point. Lahko serješ, vendar le po sebi, ker drugih ne dosežeš. Ne gre ti, žal.[/quote]
Ker so med nami predolgi kabli? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nabralo se mi je čez glavo vašega brezveznega čvekanja in pritlehnih provokacij.

Če je kdo brezveznik si ti. Lajna brez konca. Kaj te zadržuje, da si tukaj? Zakaj se vračaš? Idi in se ne obračaj.

Jaz bom odšel, vi boste pa ostali sami v svoji bedi…

Koga boste potem pljuvali in krivili za svoje bedno malomeščansko življenje?…

Poiskala te bom v reali:)))). Ne skrbi za druge, s sabo imaš preveč dela, če bi že včeraj začel, si skoraj prepozen.

LAŽEŠ!! … pol bi kozlal ne pa tipkal

Pa ti, kako boš kakšnega moškega prepričala, naj te vsaj nasadi, kaj šele gre v vezo s tabo, zoprna, tečna, brezvezna, brezvsebinska, kot si, internetna introvertiranka? Se to kdaj vprašaš?..

Ti, ki se od nekdaj zgražaš nad vsem, kar je normalnega, lepega, človeškega, iščeš kr naprej fajt tu gor…

Navadi se samskosti, ni druge. Đojn d klab. meni kakšna vsaj pogoltne…

Tvoje mnenje in nič več drugega. Ja, iščem in najdem fajt tu gor, kandidatov je malo morje:). Ti se pa izpoveduješ, hrepeniš, umiraš na obroke…nismo vsi takšni, zato se ne morem pridružiti tvojemu puhlemu klubu.

Ojoj! Kaj se je pa tukaj zgodilo?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dobrodošla v areni. Katera bo tvoja točka?:) Lahko začneš:)).

V bistvu sem hotela samo nekaj vprašat. Ampak vidim, da ni primeren trenutek :))

Ej ej, trenutek je več kot primeren:). Na dan z besedo.

Nič novega, ugotavljamo kaj je bolje izbrati, slabo ali slabše. 🙂

najboljše je drugemu babo žgat…

Ker do svoje ne prideš. Kako ogabno, ko ližeš za drugimi. Nikoli nisi prvi.

Torej… jaz sem ena od tistih, ki živim s partnerjem (pazi, vstala sem, kot kak AA-jevec), imam dva otroka, ki sta bila “nagnana” v svoji sobi, zato da sva midva imela mir, nisva gledala Bineta ampak “Gravitacijo”, pa me je samo zanimalo, če je bil komu ta film všeč. Ampak, kot sem že rekla … ni pomembno. Vidim, da ste drugi v veliko večjih dilemah :)))

Še boljše je tako, ki se žge samo s teboj, čeprav bi se tudi drugi z njo radi. 😉

Gravitacijo sem gledala s pomočjo gumba hitri posnetek. Pa še to mi je bilo predolgo:). Zelo razvlečeno, tisti efekti me pa niso ganili. Skratka en velik rompompom za nič.

Zelo, še toliko bolj zato, ker je bil to moj prvi v 3D različici.

Zelo, še toliko bolj zato, ker je bil to moj prvi v 3D različici.[/quote]

Kako to misliš prvi v 3D različici?

Zelo, še toliko bolj zato, ker je bil to moj prvi v 3D različici.[/quote]

Kako to misliš prvi v 3D različici?[/quote]
Prvi in edini, ki sem jih pogledal v 3D tehniki oziroma 3D predvajanju. Ko se vsi tisti drobci, ki se razletijo od ostankov postaje razletijo proti tebi, mimo tebe itn. Super doživetje.

Zakaj se it ali / ali varianto, če imaš lahko oboje. Potem je tudi ženo in njeno žlahto lažje prenašat. Mogoče bo celo manj zoprna in zatežena, če bo slutila konkurenco 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close