Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj če ima majhnega

kaj če ima majhnega

Končno en normalen :)))[/quote]
Daj no.. kaj pa je povedal? Da ženska z lepo postavo nima večjih prsi??? halooo[/quote]

Čemu halooo? Poznam ful punc s hudimi postavami, prsi pa kot da jih ni.

…je rekla profesionalka. 🙂

…je rekla profesionalka. :)[/quote]

:))) Poglej, kaj pišejo:).

Daj no.. kaj pa je povedal? Da ženska z lepo postavo nima večjih prsi??? halooo[/quote]

Čemu halooo? Poznam ful punc s hudimi postavami, prsi pa kot da jih ni.[/quote]

Potem to ni huda postava.

Jaz se pač z mojima dve najboljšima prijateljicama pogovarjam marsikarj. tdi kakšno družinsko zadevo skupaj rešimo in to res ne gre po celem mestu. Kar se me pogovarjamo ostane v našem krogu.[/quote]

Ti družinske zadeve rešuješ s prijateljicami? Matr, jaz sem res za časom. :))) EnTip, daj me uščipni, da se zbrihtam. :))[/quote]

ščip ščip… 🙂 zbudi se.. ne sanjaš res sem ob tebi 🙂

Zeh, kere teorije. Ženske z dobrimi postavami imajo torej baje vse male joške, oz. jih nimajo, solidno velike pa imajo samo nepostavne???

phahahahahaa

:))) Poglej, kaj pišejo:).[/quote]

No, ravno inteligentna tudi ne moreš biti, če nas bereš, a ? :)))

No, ravno inteligentna tudi ne moreš biti, če nas bereš, a ? :)))[/quote]

V bistvu je bolj frka, da izgubim še tisto, kar imam:))).

Čemu halooo? Poznam ful punc s hudimi postavami, prsi pa kot da jih ni.[/quote]

Potem to ni huda postava.[/quote]

If you say so :)))
ps: o okusih nima smisla razpravljati 🙂

No, ravno inteligentna tudi ne moreš biti, če nas bereš, a ? :)))[/quote]

V bistvu je bolj frka, da izgubim še tisto, kar imam:))).[/quote]

Sorry, already lost – drugače ne bi tu gor visela :)))

Potem to ni huda postava.[/quote]

ps: o okusih nima smisla razpravljati :)[/quote]

S tem se strinjam, ampak jaz raje moškim prepustim ocenjevanje drugih žensk.

S tem se strinjam, ampak jaz raje moškim prepustim ocenjevanje drugih žensk.[/quote]
Ampak kakšno hudo bejbo tudi sama rada pogledaš…

S tem se strinjam, ampak jaz raje moškim prepustim ocenjevanje drugih žensk.[/quote]

Kako da ne? Si malo prej omenila, kaj ni huda postava 😀

Saj gledam. Samo jih ne jemljem preveč resno. 🙂
Pa še vedno ne vem, kakšno je tvoje mnenje, ki verjetno ni amatersko. 🙂

Calypso, moje mnenje je, da ženska nima hude postave, če ima zelo majhno oprsje, ampak končno oceno prepustim moškim, saj bodo oni imeli z njo opravka. :)))

Pa še vedno ne vem, kakšno je tvoje mnenje, ki verjetno ni amatersko. :)[/quote]

Zdaj se je teh vprašanj, kar nabralo in ne vem kaj točno te še vedno zanima:))).

Pa še vedno ne vem, kakšno je tvoje mnenje, ki verjetno ni amatersko. :)[/quote]

Zdaj se je teh vprašanj, kar nabralo in ne vem kaj točno te še vedno zanima:))).[/quote]

GF, res mnogo preveč visiš na teh straneh :))))

Točno. Postava je celota. In prsi so del postave. Suhcene anoreksične manekenke z dolgimi nogami in malimi joški pač zame niso hude. Mogoče komu…

Zdaj se je teh vprašanj, kar nabralo in ne vem kaj točno te še vedno zanima:))).[/quote]

GF, res mnogo preveč visiš na teh straneh :))))[/quote]

Vem ja:). Ne morem si pomagat:)).

GF, res mnogo preveč visiš na teh straneh :))))[/quote]

Vem ja:). Ne morem si pomagat:)).[/quote]Mi bi ti lahko! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti meni povej kaj je ”zlo malo oprsje”

Ker za moje pojme more bit proporcialno….

Za sebe bi lahko reko da so mi v teoriji lepi med

http://www.californiabreastaugmentationinstitute.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/Perky-Breasts.jpg

in tem

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0tAernoZA69DnFxj_0jH3ZSDz0etwnhYAS46X6lHk3wBkw0WIwg

Ampak vse je odvisno od višine punce, ostale postave, itd…. tak da to je pač neka teorija.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vem ja:). Ne morem si pomagat:)).[/quote]Mi bi ti lahko! ;)[/quote]

Mhm, si kra mislim kako:))). No, pa da ne bom prehitro obsojala, kar na dan s predlogi:).

Ti meni povej kaj je ”zlo malo oprsje”

Ker za moje pojme more bit proporcialno….

Za sebe bi lahko reko da so mi v teoriji lepi med

http://www.californiabreastaugmentationinstitute.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/Perky-Breasts.jpg

in tem

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0tAernoZA69DnFxj_0jH3ZSDz0etwnhYAS46X6lHk3wBkw0WIwg

Ampak vse je odvisno od višine punce, ostale postave, itd…. tak da to je pač neka teorija.[/quote]

Po moji skromni ženski oceni je tako oprsje ravno prav veliko.

Mi bi ti lahko! ;)[/quote]

Mhm, si kra mislim kako:))). No, pa da ne bom prehitro obsojala, kar na dan s predlogi:).[/quote]Najprej bi te namočili v toplo vodo, da se malo omehčaš oz da se ti olušči skorja potem bi te pregnetli. 🙂
Bila bi kot nova! :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, to je brutalno:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close