kaj če ima majhnega
15 cm je ravno prav. Če maš 20 cm imaš same probleme, ker babe jamrajo.[/quote]
Jaz nevem kolko je ravno prav, jaz to pustim da sodiju ženske, ker v sebi ga nikol nisem mel da bi vedo kolko mi paše 😉 😉
Ti seba pa kot zgleda lahko relevantno debatiraš o tem… 😛
jaz samo vem kje je ”povprečje” in to je pri cca. 14cm, kar pomeni da je 15cm NADPOVPREČNA velikost gledano iz statističnega vidika…
To je vse!
Dolgočasno je zato, ker ne poznam nikogar, ki ne bi bil za “veliko”:). Če imaš na izbiro ali ali, potem je jasno, menda?:) Velik avto, velika hiša itd.:)).[/quote]
Ni čisto tak. Velik avto, velika hiša…Vse to je ponavadi energijsko potratno in zahteva več vzdrževanja in vložene energije. :)[/quote]
Velikaaaa pasivna hiša:). Veeeeelik energetsko učinkovit avto:). Pojma nimaš:)).
Tisti ki se tolažijo da je pomembnejša tehnika imajo ziher male…. 😉
Je pa vsekakor pomembna…. ampak če maš 8cm lulčka pol si lahko dober tehničar pa ti na koncu vseeno zmanjka 😉 ;)[/quote]
Veš kako, nisem mislila ekstreme zdaj, sam kaki pa tud misli, da je boga za jajca prijel po domače, če ima ……(vstavi poljubno) cm:-)))
Drugače pa, kako ti veš, da je vse v dolžini? Si ga dobil že kdaj?
Tisti ki se tolažijo da je pomembnejša tehnika imajo ziher male…. 😉
Je pa vsekakor pomembna…. ampak če maš 8cm lulčka pol si lahko dober tehničar pa ti na koncu vseeno zmanjka 😉 ;)[/quote]
Veš kako, nisem mislila ekstreme zdaj, sam kaki pa tud misli, da je boga za jajca prijel po domače, če ima ……(vstavi poljubno) cm:-)))
Drugače pa, kako ti veš, da je vse v dolžini? Si ga dobil že kdaj?[/quote]
Jaz nevem, ampak vem pa da če maš 5cm lulčka boš fizično gledano težko seksal 😉 😉 😉
pa tudi 7 al pa 8…..
Pa četudi boš, boš pri marsikateri pozi hudo limitiran…..
Saj ne pravim da je karkoli narobe, samo ne govorit da je pomembna LE tehnika ali pa le to postavljat previsoko!
Tehniko je lažje pridobit kot +5cm 😀 😉
Ni čisto tak. Velik avto, velika hiša…Vse to je ponavadi energijsko potratno in zahteva več vzdrževanja in vložene energije. :)[/quote]
Velikaaaa pasivna hiša:). Veeeeelik energetsko učinkovit avto:). Pojma nimaš:)).[/quote]
Bo pa ti država nabila en veeeeelik davek na veliko hišo in na velik avto. :)))
Veliko je vedno dobro:) ane, veliko denarja, velka hiša…[/quote]
Veliko problemov…. :)[/quote]
Veliko prahu. 🙂
Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje….. 🙂
Tako, da s stališča ptiča je vseeno kolikšen kljun ima, samo da je sit 😉 Ne vem od kod vam ideja, da bi si tudi vrabček želel imet kljun od štorklje?…. :))
Fiši to pride z leti ko se stvari razvlečejo? :)))))
Tako, da s stališča ptiča je vseeno kolikšen kljun ima, samo da je sit 😉 Ne vem od kod vam ideja, da bi si tudi vrabček želel imet kljun od štorklje?…. :))
Fiši to pride z leti ko se stvari razvlečejo? :)))))[/quote]
Ne razumeš štosa?:)) Kakšno je dejansko moje mnenje, ne boš zvedel:))).
Fiši to pride z leti ko se stvari razvlečejo? :)))))[/quote]
Ne razumeš štosa?:)) Kakšno je dejansko moje mnenje, ne boš zvedel:))).[/quote]Tebi se zdi, da si ga razumela? 😉 Zvedel res ne bom, vprašam pa lahko, al tud to ne? :))))
Forum je zaprt za komentiranje.