Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj če ima majhnega

kaj če ima majhnega

Sploh ni fora tolele s postojnsko jamo, ker ženske imamo tam spodaj urejeno po enakem sistemu:). Gre za vprašanje zadostne vzburjenosti.
Lepše je tudi, če se pogled ustavi ob nečem konkretnem kot da ga iščeš pri luči:))).[/quote]

Hočeš rečt da mate vse ženske enako ”vlko” vagino? 🙂

Če morš 15cm iskat pri luči pol rabiš okulista 😛 (saj drugač razumem kaj si hotla povedat samo mroal sem to napisat 😀 )[/quote]

Podobno ja, seveda je pa odvisno od konstrukcije telesa ter “občutljivosti” ženske.

Glej, jst ne morem pomagat, če spadaš v rang pod 15:)))).

Sam al se hecate al dejansko merite? mam zgleda domačo nalogo zdaj :-)))

Kolk cm na začetku stran odbijem, da bo realno za na forum? :-)))

Saj jaz tudi ne… ampak ti že veš v keri rang spadam kajne?

Nevem…. jaz se glede tega ne lažem… 😉

Drugi pa morda se kdo bi vedel!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hočeš rečt da mate vse ženske enako ”vlko” vagino? 🙂

Če morš 15cm iskat pri luči pol rabiš okulista 😛 (saj drugač razumem kaj si hotla povedat samo mroal sem to napisat 😀 )[/quote]

Podobno ja, seveda je pa odvisno od konstrukcije telesa ter “občutljivosti” ženske.

Glej, jst ne morem pomagat, če spadaš v rang pod 15:)))).[/quote]
Dober bi bilo, da zdaj končno zopet izdaviš tisto znano. Da izhajaš pri komentiranju zgolj in samo iz lastne pi.čke. Ker najbrž nekih izkušenj kako je z drugimi nimaš… al se motim?

Konec debate

HAHAHAHAHAHA

Bravo res si Tip 😀 😀 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glej, jst ne morem pomagat, če spadaš v rang pod 15:)))).[/quote]
Dober bi bilo, da zdaj končno zopet izdaviš tisto znano. Da izhajaš pri komentiranju zgolj in samo iz lastne pi.čke. Ker najbrž nekih izkušenj kako je z drugimi nimaš… al se motim?[/quote]

Medicina me je že prehitela, to temo so obdelali veliko stoletij pred mano. Samo povzemam iz svoje splošne razgledanosti, kaj sem kje prebrala, zasledila, slišala. Če si ti bukseln in imaš plahutnice ter sprejemaš le tisto, kar sam doživiš…to ni moj problem, a ne:).

Konec debate

HAHAHAHAHAHA

Bravo res si Tip 😀 😀 :D[/quote]

Spet en, ki misli, da moramo vsi odkrivati toplo vodo. So spoznanja, ki so vsem dosegljiva, zato ne bi bilo napačno, če se malo podučiš, predno greš v prakso:).

Konec debate

HAHAHAHAHAHA

Spet en, ki misli, da moramo vsi odkrivati toplo vodo. So spoznanja, ki so vsem dosegljiva, zato ne bi bilo napačno, če se malo podučiš, predno greš v prakso:).[/quote]

Aha, kje pa potem lahko izhajamo samo iz sebe?

To določa kdo?

kaj če je raziskava zlagana? Kdo jo je potrdil? Kaj če so lobiji

Ti samo pač to verjameš ker želiš verjet 🙂

Kot mi (drugi) želimo verjet kaj drugega…

zato pa te ne obsojam…. Tipova ”kontra” pa je vseeno fenomenalna 🙂

Konec debate

HAHAHAHAHAHA

Spet en, ki misli, da moramo vsi odkrivati toplo vodo. So spoznanja, ki so vsem dosegljiva, zato ne bi bilo napačno, če se malo podučiš, predno greš v prakso:).[/quote]
Ribica, pejt si mal nazaj pogledat, kaj si bluzila noooo

Ribica, pejt si mal nazaj pogledat, kaj si bluzila noooo[/quote]

Nooooo…ne bom:). Saj je vseeno, kaj si mislim. Če te pa to vznemirja…spet ni moj problem:).

Ribica pa kaj se jim upiraš? :)))
Povej jim, da imaš rada tiste malo večje, ki jim imaš tudi kaj ponudit ni naj se tile vrabčki odpravijo čivkat kam drugam, ker tebi preprosto ne pridejo do dna….. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

haha…. kak smo ++smešni” 😀 😀 😀

Ampak naj bo ta “trgovina” poštena. Če od moških pričakuje velike, naj ima tudi ona velike balone. :)))

Ampak naj bo ta “trgovina” poštena. Če od moških pričakuje velike, naj ima tudi ona velike balone. :)))[/quote]

Saj imam, nč bat:). Ampak kljub temu, se ne grem nbene “trgovine”…saj nismo na razprodaji:)).

:))) Pika poka:).

Ampak naj bo ta “trgovina” poštena. Če od moških pričakuje velike, naj ima tudi ona velike balone. :)))[/quote]
Meni je jasno, da ne morem z nekim miniaturnim šraufcigrom odšraufati velikega šraufa. 🙂
Samo matral se bom. Pravega učinka pa ne bo. 🙂

Saj imam, nč bat:). Ampak kljub temu, se ne grem nbene “trgovine”…saj nismo na razprodaji:)).[/quote]

🙂

Saj imam, nč bat:). Ampak kljub temu, se ne grem nbene “trgovine”…saj nismo na razprodaji:)).[/quote]

E+ ???

Če ne je bolj ”žalost” vse skupaj 😉 😉

pa pol pri luči iščeš

HEHE

E+ ???

pa pol pri luči iščeš

HEHE[/quote]

Saj vem, da ti seka ljubosumje, ker sam nimaš takšne dobre ponudbe:)))).

Ribica, pejt si mal nazaj pogledat, kaj si bluzila noooo[/quote]

Nooooo…ne bom:). Saj je vseeno, kaj si mislim. Če te pa to vznemirja…spet ni moj problem:).[/quote]
To bi lahko bilo celo v tvojo prednost. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

E+ ???

pa pol pri luči iščeš

HEHE[/quote]

Saj vem, da ti seka ljubosumje, ker sam nimaš takšne dobre ponudbe:)))).[/quote]

A je fajn ko nekdo obrne tole ane?

Saj bo…. ti maš vsaj plastično operacijo da prideš do F košarice(da bo kaj za videt)…. jaz bom težko prišo čez 7cm :(((((

😀

E+ ???

pa pol pri luči iščeš

HEHE[/quote]

Saj vem, da ti seka ljubosumje, ker sam nimaš takšne dobre ponudbe:)))).[/quote]

ohoho dobra rit, neskončno lepe noge, velike prsi, raven trebuh… pa ti si mi prava barbi 🙂

ohoho dobra rit, neskončno lepe noge, velike prsi, raven trebuh… pa ti si mi prava barbi :)[/quote]

Obriši si slino in pojdi po robček za solze:).

ohoho dobra rit, neskončno lepe noge, velike prsi, raven trebuh… [/quote]

In potem se končno zbudiš s svojim prstom v riti :)))

ohoho dobra rit, neskončno lepe noge, velike prsi, raven trebuh… pa ti si mi prava barbi :)[/quote]

Obriši si slino in pojdi po robček za solze:).[/quote]
Za vso to slino ne bo dovolj ena rolca brisačk 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close