Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj če ima majhnega

kaj če ima majhnega

vsak(a) ima takega kot si ga zasluži.

ohoho dobra rit, neskončno lepe noge, velike prsi, raven trebuh… [/quote]

In potem se končno zbudiš s svojim prstom v riti :)))[/quote]
Naj te nekaj vprašam, pa tvojo GF frendico tud.
Če ti jaz (torej tebi ali pa GF) porinem prst v ritko. Kdo od naju ima prst v ritki?

In potem se končno zbudiš s svojim prstom v riti :)))[/quote]
Če ti jaz (torej tebi ali pa GF) porinem prst v ritko. Kdo od naju ima prst v ritki?[/quote]

Mišljeno je bilo, da se ti zbudiš s svojim prstom v svoji riti 🙂

Če ti jaz (torej tebi ali pa GF) porinem prst v ritko. Kdo od naju ima prst v ritki?[/quote]

Mišljeno je bilo, da se ti zbudiš s svojim prstom v svoji riti :)[/quote]

:))) Ni zakapiral, ker mu en prsti ni več dovolj:))). Calypso, naslednjič mu napiši, da se zbudi z dvema prstoma v riti:)).

Mišljeno je bilo, da se ti zbudiš s svojim prstom v svoji riti :)[/quote]

:))) Ni zakapiral, ker mu en prsti ni več dovolj:))). Calypso, naslednjič mu napiši, da se zbudi z dvema prstoma v riti:)).[/quote]

Ne bodi tako skromna – s celo pestjo 🙂

:))) Ni zakapiral, ker mu en prsti ni več dovolj:))). Calypso, naslednjič mu napiši, da se zbudi z dvema prstoma v riti:)).[/quote]

Ne bodi tako skromna – s celo pestjo :)[/quote]

Čaki, ti bi ga rada spravila na urgenco?:)) No morda je že vešč vseh oblik in velikosti:))).

Čaki, ti bi ga rada spravila na urgenco?:)) No morda je že vešč vseh oblik in velikosti:))).[/quote]

Zakaj pa ne? Bi ga šle skupaj obiskat in nest bonbonierco s šopkom 😀

Čaki, ti bi ga rada spravila na urgenco?:)) No morda je že vešč vseh oblik in velikosti:))).[/quote]
Ste si vedve privoščile? Ste zdaj zadovoljene? 🙂 srečne?

Zakaj pa ne? Bi ga šle skupaj obiskat in nest bonbonierco s šopkom :D[/quote]

In še glasbeno željo, a ne:)). Jst ne bom nkamor hodila:). Ti pa mu izroči koš poljubčkov od mene haha.

Zakaj pa ne? Bi ga šle skupaj obiskat in nest bonbonierco s šopkom :D[/quote]

In še glasbeno željo, a ne:)). Jst ne bom nkamor hodila:). Ti pa mu izroči koš poljubčkov od mene haha.[/quote]
Da ne bi niti pomislila. Še od takih posrednih se človk lahko zastrupi… bljak 🙂

Ammm, saj to je bil štos…aloooooo.

Pri tebi človk nikoli ne ve… 🙂

Pri tebi človk nikoli ne ve… :)[/quote]

Ne obremenjuj se še s tem:).

Ti meni povej kaj je ”zlo malo oprsje”

Ker za moje pojme more bit proporcialno….

Za sebe bi lahko reko da so mi v teoriji lepi med

http://www.californiabreastaugmentationinstitute.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/Perky-Breasts.jpg

in tem

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0tAernoZA69DnFxj_0jH3ZSDz0etwnhYAS46X6lHk3wBkw0WIwg

Ampak vse je odvisno od višine punce, ostale postave, itd…. tak da to je pač neka teorija.[/quote]

Odlične fotke Matkič. Zelo lepe ženske tudi meni so obe in vse 4 njihove zelo všeč.

Ženske pa se morate sprijazniti, da ima vsaj 70 – 80% moških raje suhe ženske in manjše prsi kot močnejše ženske in velike prsi. Za to trditev sem pripravljen tudi zastaviti svoj MON ugled.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Prvič, malo mi je nenavadno, da se prijateljice “tako natančno” o tem pogovarjajo. Jaz svoji prijateljici nikoli ne bi razlagala, kakšnega ima moj tip. Če se ne bi ujela, bi se pač razšla. Ne pa, da potem celo mesto govori o tem, kakšnega ima. Mislim pa, da je ta tvoja prijateljica rahlo pretiravala. In mene občutek redko vara. :))[/quote]

Prizadel jo je, zapustil verjetno on njo in ne ona njega, pa ga je očrnila, da ima “majhnega”. 🙂
Gazela pa je samo pobrala njeno zgodbico. 😉 Ekstremi so redki. Na dolžine so bolj moški fiksirani, ki imajo razne komplekse. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mene recimo ženske z malimi nikoli niso privlačile do te mere, da bi me zanimala spolnost z njimi.[/quote]

Če te samo joški pritegnejo na ženski, potem imaš lahko resen problem, ja, kakor vzameš.:)
Mene pa ženska, ki mi ni karakterno všeč, ni pritegnila nobena z velikimi ali majhnimi. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Daj ti bedak nehaj že enkrat brezveze provocirat, get a lajf. Kje sem napisal, da me pri ženski zanimajo samo joški? Mislim kr nekaj podtikaš forumašem, znova in znova, ali ne znaš brati, ali si res neumen, ali kaj je narobe s tabo?

Ali pa se samo malo heca. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ali pa se samo malo heca. :)[/quote]

Zlati časi, kam hitite, ko hitite mimo nas…?
Tole so bili lepi, zlati časi. Za primerjavo poglej mon v letu 2017.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close