kaj če ima majhnega
Naj te nekaj vprašam, pa tvojo GF frendico tud.
Če ti jaz (torej tebi ali pa GF) porinem prst v ritko. Kdo od naju ima prst v ritki?[/quote]
Mišljeno je bilo, da se ti zbudiš s svojim prstom v svoji riti :)[/quote]
:))) Ni zakapiral, ker mu en prsti ni več dovolj:))). Calypso, naslednjič mu napiši, da se zbudi z dvema prstoma v riti:)).
Ti meni povej kaj je ”zlo malo oprsje”
Ker za moje pojme more bit proporcialno….
Za sebe bi lahko reko da so mi v teoriji lepi med
in tem
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0tAernoZA69DnFxj_0jH3ZSDz0etwnhYAS46X6lHk3wBkw0WIwg
Ampak vse je odvisno od višine punce, ostale postave, itd…. tak da to je pač neka teorija.[/quote]
Odlične fotke Matkič. Zelo lepe ženske tudi meni so obe in vse 4 njihove zelo všeč.
Ženske pa se morate sprijazniti, da ima vsaj 70 – 80% moških raje suhe ženske in manjše prsi kot močnejše ženske in velike prsi. Za to trditev sem pripravljen tudi zastaviti svoj MON ugled.
Prvič, malo mi je nenavadno, da se prijateljice “tako natančno” o tem pogovarjajo. Jaz svoji prijateljici nikoli ne bi razlagala, kakšnega ima moj tip. Če se ne bi ujela, bi se pač razšla. Ne pa, da potem celo mesto govori o tem, kakšnega ima. Mislim pa, da je ta tvoja prijateljica rahlo pretiravala. In mene občutek redko vara. :))[/quote]
Prizadel jo je, zapustil verjetno on njo in ne ona njega, pa ga je očrnila, da ima “majhnega”. 🙂
Gazela pa je samo pobrala njeno zgodbico. 😉 Ekstremi so redki. Na dolžine so bolj moški fiksirani, ki imajo razne komplekse. 😀
Mene recimo ženske z malimi nikoli niso privlačile do te mere, da bi me zanimala spolnost z njimi.[/quote]
Če te samo joški pritegnejo na ženski, potem imaš lahko resen problem, ja, kakor vzameš.:)
Mene pa ženska, ki mi ni karakterno všeč, ni pritegnila nobena z velikimi ali majhnimi. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.