kaj če ima majhnega
No, mogoče pa se motiš. Mogoče pa kakšnega moškega moti, če ženska nima oprsja. Pač ga taka ženska ne privlači in ne vzburi. Deluje mu kot fantek.
Če bi bilo tako vseeno, kako veliko oprsje ženska ima, potem se ženske ne bi odločale za plastične operacije.[/quote]
Točno. Tako kot imate ženske rade, da nekaj začutite, tudi moški radi kaj primemo…
Antilopa nisi dobro prebrala, rekla sem da je to stvar videza, pač majhni joški ne zgledajo lepo – eni to sprejmejo in jim je ok, enim pač in všeč in niso s to punco. Pri malem tiču pa je drugače, tebi je lahko tip ful všeč te fizično privlači, samo te ne more spolno zadovoljiti – kako te naj, če pa ga ne čutiš? Saj verjetno neko bodobje še gre, malo z oralo, pa te stvari , samo na dolgi roka pa vsaka hoče, da se jo pošteno …
Prvič, malo mi je nenavadno, da se prijateljice “tako natančno” o tem pogovarjajo. Jaz svoji prijateljici nikoli ne bi razlagala, kakšnega ima moj tip. Če se ne bi ujela, bi se pač razšla. Ne pa, da potem celo mesto govori o tem, kakšnega ima. Mislim pa, da je ta tvoja prijateljica rahlo pretiravala. In mene občutek redko vara. :))
Morda nisi razumela Antilope…
Hoče ti rečt da je odvisno od posameznika. Moški ki ima rad malo večje ali pa vsaj da je kaj prsi pri ženski, se ne more nekak zadovoljit/vzburit če ženska le teh nima.
In ženske tudi niste vse enake. Enim je dovolj že prstek in dobro čutijo, druge pač z roko niso čist zadovoljne 🙂
Hoče ti rečt da je odvisno od posameznika. Moški ki ima rad malo večje ali pa vsaj da je kaj prsi pri ženski, se ne more nekak zadovoljit/vzburit če ženska le teh nima.
In ženske tudi niste vse enake. Enim je dovolj že prstek in dobro čutijo, druge pač z roko niso čist zadovoljne 🙂[/quote]
Haha, to je pa svetovni štos.
In ženske tudi niste vse enake. Enim je dovolj že prstek in dobro čutijo, druge pač z roko niso čist zadovoljne 🙂[/quote]
Haha, to je pa svetovni štos.[/quote]
Štos? Kaj pa je bilo smešnega?
No, mogoče pa se motiš. Mogoče pa kakšnega moškega moti, če ženska nima oprsja. Pač ga taka ženska ne privlači in ne vzburi. Deluje mu kot fantek.
Če bi bilo tako vseeno, kako veliko oprsje ženska ima, potem se ženske ne bi odločale za plastične operacije.[/quote]
No ja vsega ženska pač ne more imeti. Ženske, ki imajo lepo postavo imajo ponavadi manjše prsi in obratno. Jaz si ne predstavljam, da mi katera ne bi bila všeč samo zaradi tega, ker bi imela majhne. Mene majhne ne motijo. Ima pa kaj drugega.
Prvič, malo mi je nenavadno, da se prijateljice “tako natančno” o tem pogovarjajo. Jaz svoji prijateljici nikoli ne bi razlagala, kakšnega ima moj tip. Če se ne bi ujela, bi se pač razšla. Ne pa, da potem celo mesto govori o tem, kakšnega ima. Mislim pa, da je ta tvoja prijateljica rahlo pretiravala. In mene občutek redko vara. :))[/quote]
O pa še kako se pogovarjajo in to v prav vse podrobnosti. Vse poze in položaje.
No ja vsega ženska pač ne more imeti. Ženske, ki imajo lepo postavo imajo ponavadi manjše prsi in obratno. Jaz si ne predstavljam, da mi katera ne bi bila všeč samo zaradi tega, ker bi imela majhne. Mene majhne ne motijo. Ima pa kaj drugega.[/quote]
Končno en normalen :)))
Prvič, malo mi je nenavadno, da se prijateljice “tako natančno” o tem pogovarjajo. Jaz svoji prijateljici nikoli ne bi razlagala, kakšnega ima moj tip. Če se ne bi ujela, bi se pač razšla. Ne pa, da potem celo mesto govori o tem, kakšnega ima. Mislim pa, da je ta tvoja prijateljica rahlo pretiravala. In mene občutek redko vara. :))[/quote]
O pa še kako se pogovarjajo in to v prav vse podrobnosti. Vse poze in položaje.[/quote]
To pa verjamem. Ampak te ženske so bolj ustvarjalne z jezikom kot v postelji. :))))
Jaz se pač z mojima dve najboljšima prijateljicama pogovarjam marsikarj. tdi kakšno družinsko zadevo skupaj rešimo in to res ne gre po celem mestu. Kar se me pogovarjamo ostane v našem krogu.
Jaz se pač z mojima dve najboljšima prijateljicama pogovarjam marsikarj. tdi kakšno družinsko zadevo skupaj rešimo in to res ne gre po celem mestu. Kar se me pogovarjamo ostane v našem krogu.[/quote]
Ti družinske zadeve rešuješ s prijateljicami? Matr, jaz sem res za časom. :))) EnTip, daj me uščipni, da se zbrihtam. :))
Ja kje si pa to pobral.:)))
Garantiram ti, da ima tudi prekleto postavna punca lahko zelo lepe solidno velike naravne joške.[/quote]
Nikoli še nisem videl suhe ženske z velikimi.[/quote]
Odvisno kaj so za tebe vlki joški…..
Za mene je D že o moj bog prevlko 😛
Tam konkretni B so najbolši al pa ”mali” C
Dobro pa tudi A gre skozi če je punca nižje rasti…. ne more 155 punca z 48kg met C joške 😀 ne znese skup 😛
No ja vsega ženska pač ne more imeti. Ženske, ki imajo lepo postavo imajo ponavadi manjše prsi in obratno. Jaz si ne predstavljam, da mi katera ne bi bila všeč samo zaradi tega, ker bi imela majhne. Mene majhne ne motijo. Ima pa kaj drugega.[/quote]
Končno en normalen :)))[/quote]
Daj no.. kaj pa je povedal? Da ženska z lepo postavo nima večjih prsi??? halooo
Jaz se pač z mojima dve najboljšima prijateljicama pogovarjam marsikarj. tdi kakšno družinsko zadevo skupaj rešimo in to res ne gre po celem mestu. Kar se me pogovarjamo ostane v našem krogu.[/quote]
Ti družinske zadeve rešuješ s prijateljicami? Matr, jaz sem res za časom. :))) EnTip, daj me uščipni, da se zbrihtam. :))[/quote]
Tu mi pa res ni jasno kaj je čudnega? Pa saj ja se ženske o vsem pogovorite s prijateljicami in predebatirate zadevo. Saj moški se tudi o marsičem pogovorimo.
Forum je zaprt za komentiranje.