Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?
Oprosti ampak tega ne mislijo samo blondinke….. 😉
Imam občutek, da to sploh ni v povezavi z barvo las 🙂 saj dokler se nekdo “zanima zanjo” ona ima ta občutek in po Ruglju: Ženska propade, ko se nihče več (noben moški) ne zanima zanjo….[/quote]
Hvala On_, tudi sama razmišljam, da barva las nima nobene povezave s karakterjem, miselnostjo določene osebe. Blondinke, črnolaske, rdečelaske…whatever…vse je enako, dokler ne odpre ust:)).[/quote]Ich liebe dich, dokler si tih? :))
Roko na srce…ker ti nisi blond, imaš neke hude zamere do blondink:)). Meni je vseeno, kakšno barvo las ima kdo in mi ne pride na misel, da bi človeka že predhodno okarakterizirala zgolj po barvi las.[/quote]
Ah, kot da je blond težko postati. Madonca, to je težje od pridobiti doktorat. :)))))
Vem, da bi me imel enTip raje, če bi bila blondinka, ampak…žal….se bo moral sprijaznit s to barvo las. :))
A zato ene pajkovke potem njega požro…. 🙂 res tako ji je bil všeč da ga je kar popapcala[/quote]
Tudi marsikaterega moškega je ženska že stala življenja. Jo je skupil, če je varala svojega moža. Ne vem, zakaj prevarani vedno obračunavajo s tekmecem, obračunavati bi morali z varalico.[/quote]
Če bi ti nekdo ukradel denarnico, bi najbrž tudi ti obeačunala s tatom in ne z denarnico. :-))))
Roko na srce…ker ti nisi blond, imaš neke hude zamere do blondink:)). Meni je vseeno, kakšno barvo las ima kdo in mi ne pride na misel, da bi človeka že predhodno okarakterizirala zgolj po barvi las.[/quote]
Ah, kot da je blond težko postati. Madonca, to je težje od pridobiti doktorat. :)))))
Vem, da bi me imel enTip raje, če bi bila blondinka, ampak…žal….se bo moral sprijaznit s to barvo las. :))[/quote]
Itak ni težko, ampak ti ne bi bi bila blond, je tako?:) Imaš predsodek do te barve las, ker si takoj narišeš določen tip ženske. Ne vem sicer zakaj. Jst sem do sedaj imela že vse mogoče odtenke, res pa da nikoli prav temne ali črnih las, ker mi to ne ustreza in se ne bi počutila udobno. Ampak to nima veze s tem, kakšno je moje mnenje o črnolaskah:)). Kot sem rekla so zame vsi enaki, dokler ne spregovorijo:).
Vem, da bi me imel enTip raje, če bi bila blondinka, ampak…žal….se bo moral sprijaznit s to barvo las. :))[/quote]
Blond ali rjava ne igra vloge, samo da je naravno. Ker če mi je kaj hudo je razlika v barvi med zgornjo in spodnjo frizurco 🙂
Tak da brez strahu Antilopca 🙂
Blond ali rjava ne igra vloge, samo da je naravno. Ker če mi je kaj hudo je razlika v barvi med zgornjo in spodnjo frizurco 🙂
Tak da brez strahu Antilopca :)[/quote]
Vidim, da “tipčka” spet daje pomlad in sončno vreme. :)))
Prej izcuzala do kosti, ker je karieristka. Vprašanje zakaj nima za avatarja karo dame? A ima kaj proti karanju?[/quote]
Morda ker je ohranila srce, karieri navkljub?[/quote]
No, poglej mojega “srčnega fanta”, kako me brani. :))
Sicer pa sploh ne gre za “srčno damo”, ampak za “srčev as”, ki katerega pa “kuka” dama. Tisti “A” na karti pomeni “as” ali “antilopa”, lahko pa tudi kakšno moško ime na “A”. Nikoli se ne ve…:))
Nesmiselno prerekanje, 70% žensk najmanj zgleda dovolj dobro, da so moškim vizualno zanimive.
Težje je najti eno, ki ti je po razmišljanju blizu, pa da imata kaj skupnega, kot pa kakšno lepo. Lepe so skor vse. Vsaj mlade.
Je pa stvar taka, da moški prvo opazijo blodinke in črnolaske.
Ženska samo z lepoto ne more obdržati moškega…Tudi samo s seksom ne..Lepoto in seks ti lahko da skoraj vsaka…Kaj drugega pa…redko katera.
Morda ker je ohranila srce, karieri navkljub?[/quote]
No, poglej mojega “srčnega fanta”, kako me brani. :))
Sicer pa sploh ne gre za “srčno damo”, ampak za “srčev as”, ki katerega pa “kuka” dama. Tisti “A” na karti pomeni “as” ali “antilopa”, lahko pa tudi kakšno moško ime na “A”. Nikoli se ne ve…:))[/quote]
Pa res! Mater, tako očitna stvar pa je nisem opazil. Tista dama čist pobere pogled. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.