Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

ne, ne, matjazko, ti iščeš eno – 10 let, ne podhlajeno, hehe. Pa, pubec, kolk si ti star? :))

Čisto majhen Matjažko, čakam da zrastem v Matjaža. Mi lahko pomagaš pri razvoju?
Občutek imam, da bi se lahko od tebe veliko naučil in bi mi lahko veliko dala? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Čisto majhen Matjažko, čakam da zrastem v Matjaža. Mi lahko pomagaš pri razvoju?
Občutek imam, da bi se lahko od tebe veliko naučil in bi mi lahko veliko dala? :)[/quote]

Lahko. Sledi mojim navodilom: zbudi se, poglej se v ogledalo, zelo široko odpri oči in pogumno sprejmi, da nisi več deček, ampak odrasel moški, pridi nazaj na mon, zamenjaj avatar in iniciacija je zaključena. Tako preprosto je to :).

Občutek imam, da bi se lahko od tebe veliko naučil in bi mi lahko veliko dala? :)[/quote]

Lahko. Sledi mojim navodilom: zbudi se, poglej se v ogledalo, zelo široko odpri oči in pogumno sprejmi, da nisi več deček, ampak odrasel moški, pridi nazaj na mon, zamenjaj avatar in iniciacija je zaključena. Tako preprosto je to :).[/quote]

Oh, kako stroga, trdosrčna in neizprosna mati bi bila. 🙁

Lahko. Sledi mojim navodilom: zbudi se, poglej se v ogledalo, zelo široko odpri oči in pogumno sprejmi, da nisi več deček, ampak odrasel moški, pridi nazaj na mon, zamenjaj avatar in iniciacija je zaključena. Tako preprosto je to :).[/quote]

Oh, kako stroga, trdosrčna in neizprosna mati bi bila. 🙁

Torej še nisi pripravljen zapustit otroštva. Kaj te zadržuje? Iniciacija nikakor ni nekaj nežnega, ker potem ne bi odšel iz maminega naročja, zunaj pa čaka svet, poln izzivov, ti pa hočeš mamo…

Lucky, se mi zdim, da si ti polna izzivov ?;)
Seba111, se tebi tudi dozdeva, da Lucky žali mojo mamo, to je nekaj nedopustnega! 😀

Lucky, se mi zdim, da si ti polna izzivov ?;)
Seba111, se tebi tudi dozdeva, da Lucky žali mojo mamo, to je nekaj nedopustnega! :D[/quote]

Si se retorično izmuznil? :))

Dragi teoretiki, idealisti in svet je crno-bel moralisti,

Pred leti je en akademik objavil rezultate raziskave, ki je pokazala da smo pri vprasanjih ljubezni ljudje vse kar forumski moralisti obsojate.
No, pa mi povejte, cemu sluzijo modrci, ki prsi navidezno povecajo? Cemu sluzijo razni stezniki? Cemu oblacila, ki povdarijo ta ali oni del telesa, skrijejo razne hibe, ipd? Vse da bi izgledali bolje.
Je posteno, da se to ali ono o sebi zamolci, kaj tudi prikroju, da bi nas druga oseba sprejela? Pa to dela prakticno vsak! Zelimo se pokazali v pozitivni luci in to je to.
Kaj vse se ne pocne….

Če Špela kaj opazi in to rešuje s spletkarjenjem, naj opazi tudi alarmantne znake, da se začne s svojim možem pogovarjat in da končno kaj naredita iz svojega odnosa, drugače bo prišla še Vanja2,3…[/quote]

Se strinjam. Ampak ena stvar je kratkoročna rešitev, drugo pa dolgoročna … In včasih te kakšna stvar v razmerju lahko tudi preseneti. Morda imaš občutek, da je vse v redu, pa ni. In to ugotoviš prepozno…

Normalno, da se želimo prikazati v pozitivni luči in biti sprejeti oz. se čutiti ljubljene.
In zato se pretvarjamo, sprenevedamo, lažemo sebi in drugim…Uporabimo vsa možna sredstva, saj je ljubezen prioriteta in naš najvišji cilj.

Po drugi strani pa ne moremo dolgo skrivati še svoje skrite plati in ostalega dela resnice.
In marsikdo je lahko razočaran, ko spozna resnico. 🙂

Če Špela kaj opazi in to rešuje s spletkarjenjem, naj opazi tudi alarmantne znake, da se začne s svojim možem pogovarjat in da končno kaj naredita iz svojega odnosa, drugače bo prišla še Vanja2,3…[/quote]

Se strinjam. Ampak ena stvar je kratkoročna rešitev, drugo pa dolgoročna … In včasih te kakšna stvar v razmerju lahko tudi preseneti. Morda imaš občutek, da je vse v redu, pa ni. In to ugotoviš prepozno…[/quote]

Je samo nujna rešitev. Vse ostalo je izguba časa in metanje energije stran, lažni občutek, da smo nekaj naredili prav. Kar je resnično v krizi, je odnos med možem in ženo, ki ga takšne situacije razkrinkajo in pokažejo, da ni v redu. Redko kdo se je pripravljen s tem soočit, zato raje išče vzroke izven odnosa, a glavno žarišče je v že-dolgo-v-redu-odnosu, za karega že dolgo nihče ne skrbi.

V vlogi Špele bi še enkrat zanosila, tokrat z dvojčki….. 🙂

/[/quote]

Ne vem, odkod nekaterim ženskam predstava, da si z otrokom zagarantiraš dedca 🙂 precej se mi zdi to recept za dizaster :/

A ima smisel, četudi ti uspe? S kom potem živiš dalje? Z nekom, ki si ga z bolj ali manj prikrito zvijačo spravil nazaj na star tir in potem sta srečna do konca svojih dni.….? :/[/quote]

Si kupiš nekaj časa, da lahko delaš na odnosu in stvari poštimaš…
Teorija, da če je v odnosu vse v redu, se to ne bi zgodilo, se je meni zdela vedno precej luknjasta. V nobenem odnosu ni vedno vse 100 %, Včasih je odlično, včasih pa tudi kje zaškripa…

Se strinjam. Ampak ena stvar je kratkoročna rešitev, drugo pa dolgoročna … In včasih te kakšna stvar v razmerju lahko tudi preseneti. Morda imaš občutek, da je vse v redu, pa ni. In to ugotoviš prepozno…[/quote]

Je samo nujna rešitev. Vse ostalo je izguba časa in metanje energije stran, lažni občutek, da smo nekaj naredili prav. Kar je resnično v krizi, je odnos med možem in ženo, ki ga takšne situacije razkrinkajo in pokažejo, da ni v redu. Redko kdo se je pripravljen s tem soočit, zato raje išče vzroke izven odnosa, a glavno žarišče je v že-dolgo-v-redu-odnosu, za karega že dolgo nihče ne skrbi.[/quote]

Se ponavljam: Teorija, da če je v odnosu vse v redu, se to ne bi zgodilo, se je meni zdela vedno precej luknjasta. V nobenem odnosu ni vedno vse 100 %, Včasih je odlično, včasih pa tudi kje zaškripa… In kako je že rekel trener v Seabuiscuitu: You don’t throw a whole life away, because it’s a little banged up.

Je samo nujna rešitev. Vse ostalo je izguba časa in metanje energije stran, lažni občutek, da smo nekaj naredili prav. Kar je resnično v krizi, je odnos med možem in ženo, ki ga takšne situacije razkrinkajo in pokažejo, da ni v redu. Redko kdo se je pripravljen s tem soočit, zato raje išče vzroke izven odnosa, a glavno žarišče je v že-dolgo-v-redu-odnosu, za karega že dolgo nihče ne skrbi.[/quote]

Se ponavljam: Teorija, da če je v odnosu vse v redu, se to ne bi zgodilo, se je meni zdela vedno precej luknjasta. V nobenem odnosu ni vedno vse 100 %, Včasih je odlično, včasih pa tudi kje zaškripa… In kako je že rekel trener v Seabuiscuitu: You don’t throw a whole life away, because it’s a little banged up.[/quote]

Problem je, ker morajo MON-ovke biti v odnosu nekaj let, da bi imele stvarnejše poglede na zvezo, odnose, moške in v končni fazi nase, ki se seveda razlikujejo od disney.com variant. :)) Nekatera dekleta tu razmišljajo, kot da so 16. 😀 Če ni izkušenj iz prakse z neznano vrsto (MOŠKIMI! 🙂 ), ni razvoja v tem čustveno-odnosnem smislu.

Ja, odlična poanta.[/quote]

Odgovora itak ne bom dobila…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne, ni.

Nope. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa če se še Špela zaljubi v Vanjo? In zaradi tega potem Miha nazaj spet v Vanjo?

Pssst, o tem se pa ne govori. Niti o homoseksualnosti niti o trojčku! Saj veš, lahko koga še fršlok. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vprašanje se nanaša na koncept ljubezni, torej naj bi obstajala že podlaga, kjer se razvija ta pojem. V postu je omenjeno začetno spoznavanje, nastavljanje svojih lovk ipd. …kar je še daleč od ljubezni. Meni do zdaj niti na misel ni prišlo, da bi se za komerkoli kdajkoli metala, ker bi mislila, da je top, srečka, ki zadane. Ok, obdobje najstništva je bilo metanje, bolj oči kot česa drugega:))).

Meni bi pa bil všeč ta scenarij, da ga obe brcneta v rit, se zaljubita in se gre ena umetno oplodit- on pa se zapije in se preseli nazaj k mamici….

Svašta.

Svašta.[/quote]

🙂

Svašta.[/quote]

:)[/quote]

Jah, meni pač ni smešno, če si nekdo za nekoga tretjega želi, da bi se zapil, ampak … jaz itak nimam smisla za humor, baje.

Normalno, da se želimo prikazati v pozitivni luči in biti sprejeti oz. se čutiti ljubljene.
In zato se pretvarjamo, sprenevedamo, lažemo sebi in drugim…Uporabimo vsa možna sredstva, saj je ljubezen prioriteta in naš najvišji cilj.

Po drugi strani pa ne moremo dolgo skrivati še svoje skrite plati in ostalega dela resnice.
In marsikdo je lahko razočaran, ko spozna resnico. :)[/quote]
Skratka, za ljubezen vsi mi pocnemo marsikaj. In vse to moraliziranje ni nic drugega kot le se en poskus manipuliranja z “javnostjo”, da bi se neimenovani posameznik(i) pokazali v cim boljsi luci. Ker, kot pravim, vse kar se dogaja v poslu je mala malica proti “ljubezni”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close