Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

zate k maš (rožnata) očala gor…. :D[/quote]

Nop…mižim, ker se bojim, da jih dobim po nosu:).[/quote]A je tako dolg al tako poštrerfen? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nop…mižim, ker se bojim, da jih dobim po nosu:).[/quote]A je tako dolg al tako poštrerfen? :)))[/quote]

Tako lep, da ga je škoda:)).

Hočeš reči, da naj prenehamo s to virtualno ohcetjo, da ne bo kdo “nastradal”?[/quote]
Kaj iščeš izgovore. Končat je treba kar se začne!

Hočeš reči, da naj prenehamo s to virtualno ohcetjo, da ne bo kdo “nastradal”?[/quote]
Kaj iščeš izgovore. Končat je treba kar se začne![/quote]

Če pa NaN nekaj “grozi” tu gor. Da bo oči iztaknil in podobno. 🙂

A je tako dolg al tako poštrerfen? :)))[/quote]

Tako lep, da ga je škoda:)).[/quote]Lepota je precej relativen pojem.
Žabcu je njegova krastača najlepša stvar na tem svetu. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj iščeš izgovore. Končat je treba kar se začne![/quote]

Če pa NaN nekaj “grozi” tu gor. Da bo oči iztaknil in podobno. :)[/quote]
Nič bat, saj veš da te bom branil 🙂

Žabcu je njegova krastača najlepša stvar na tem svetu. ;)[/quote]
🙂

Kdo pa smo mi, da bi sodili, da je krastača grda? No, dobro, meni so recimo pajki grdi, verjamem pa, da je pajkovka ali pajkovica njenemu pajku všeč. :))

Lepota je precej relativen pojem.

Kdo pa smo mi, da bi sodili, da je krastača grda? No, dobro, meni so recimo pajki grdi, verjamem pa, da je pajkovka ali pajkovica njenemu pajku všeč. :))[/quote]
A zato ene pajkovke potem njega požro…. 🙂 res tako ji je bil všeč da ga je kar popapcala

Kdo pa smo mi, da bi sodili, da je krastača grda? No, dobro, meni so recimo pajki grdi, verjamem pa, da je pajkovka ali pajkovica njenemu pajku všeč. :))[/quote]
A zato ene pajkovke potem njega požro…. 🙂 res tako ji je bil všeč da ga je kar popapcala[/quote]

Tudi marsikaterega moškega je ženska že stala življenja. Jo je skupil, če je varala svojega moža. Ne vem, zakaj prevarani vedno obračunavajo s tekmecem, obračunavati bi morali z varalico.

A zato ene pajkovke potem njega požro…. 🙂 res tako ji je bil všeč da ga je kar popapcala[/quote]

Tudi marsikaterega moškega je ženska že stala življenja. Jo je skupil, če je varala svojega moža. Ne vem, zakaj prevarani vedno obračunavajo s tekmecem, obračunavati bi morali z varalico.[/quote]
Ja to je dobro vprašanje. Najbrž se jim zdi, da je on izkoristil trenutek njene slabosti ali pa jo osvajal ali kakor koli podobnega, čeprav naj bi veljalo, da je to prepovedan sadež. Gledaj gledaj al ne diraj…
Ne vem, to vprašanje je zanimivo

Res je. In kaj si želel s tem povedati?:))

Tudi marsikaterega moškega je ženska že stala življenja. Jo je skupil, če je varala svojega moža. Ne vem, zakaj prevarani vedno obračunavajo s tekmecem, obračunavati bi morali z varalico.[/quote]
Ja to je dobro vprašanje. Najbrž se jim zdi, da je on izkoristil trenutek njene slabosti ali pa jo osvajal ali kakor koli podobnega, čeprav naj bi veljalo, da je to prepovedan sadež. Gledaj gledaj al ne diraj…
Ne vem, to vprašanje je zanimivo[/quote]

Jaz pa vem, kako do tega pride. Čeprav drži tudi to, kar si ti napisal. Ko si v vezi, si zatrjuješ, da je ta oseba na nek način “tvoja”, postaneš malo posesiven. Potem pa ti to nekdo ukrade (čeprav je ta oseba sama želela biti ukradena) in imaš občutek, da moraš obračunati s tatom. Sploh ne gre več toliko za to, da bi ukradeno stvar nazaj, ampak gre za maščevanje lopovu – zob za zob, oko za oko.

Ne vem, to vprašanje je zanimivo[/quote]

Jaz pa vem, kako do tega pride. Čeprav drži tudi to, kar si ti napisal. Ko si v vezi, si zatrjuješ, da je ta oseba na nek način “tvoja”, postaneš malo posesiven. Potem pa ti to nekdo ukrade (čeprav je ta oseba sama želela biti ukradena) in imaš občutek, da moraš obračunati s tatom. Sploh ne gre več toliko za to, da bi ukradeno stvar nazaj, ampak gre za maščevanje lopovu – zob za zob, oko za oko.[/quote]
Ja tudi to ima smisel. Najbrž veljata obe možnosti pač odvisno od primera.

Jaz pa vem, kako do tega pride. Čeprav drži tudi to, kar si ti napisal. Ko si v vezi, si zatrjuješ, da je ta oseba na nek način “tvoja”, postaneš malo posesiven. Potem pa ti to nekdo ukrade (čeprav je ta oseba sama želela biti ukradena) in imaš občutek, da moraš obračunati s tatom. Sploh ne gre več toliko za to, da bi ukradeno stvar nazaj, ampak gre za maščevanje lopovu – zob za zob, oko za oko.[/quote]
Ja tudi to ima smisel. Najbrž veljata obe možnosti pač odvisno od primera.[/quote]

Glej, če je moški čisto iskren do sebe, bo redko želel “izgubljeno” žensko (varalico) nazaj. Praviloma se zato odločijo, ker imajo otroke, ne znajo biti sami oziroma se bojijo, da ne bodo več spoznali primerne osebe.

Ja tudi to ima smisel. Najbrž veljata obe možnosti pač odvisno od primera.[/quote]

Glej, če je moški čisto iskren do sebe, bo redko želel “izgubljeno” žensko (varalico) nazaj. Praviloma se zato odločijo, ker imajo otroke, ne znajo biti sami oziroma se bojijo, da ne bodo več spoznali primerne osebe.[/quote]
Ja. Načeloma imaš prav. Ampak čisto se ne morem strinjat. Res da lahko govorim samo zase ampak je za tale najin pogovor čist dovolj. Ne vem za druge, zase pa lahko rečem da ni tako 🙂

Lepota je precej relativen pojem.

Res je. In kaj si želel s tem povedati?:))[/quote]Ammmm… kaj že? 🙂
Aja, dokler “strokovna žirija” ne oceni tvoj nos…. se lahko sama hvališ kolikor hočeš :)))

Res je. In kaj si želel s tem povedati?:))[/quote]Ammmm… kaj že? 🙂
Aja, dokler “strokovna žirija” ne oceni tvoj nos…. se lahko sama hvališ kolikor hočeš :)))[/quote]

Hohohoho:). Misliš, da me še nihče ni videl?:) Ti mi kar verjemi, sem že nekaj časa na svetu in sem šla čez marsikatero komisijo:). Saj se ne hvalim, drugi me:)))).

Ammmm… kaj že? 🙂
Aja, dokler “strokovna žirija” ne oceni tvoj nos…. se lahko sama hvališ kolikor hočeš :)))[/quote]

Hohohoho:). Misliš, da me še nihče ni videl?:) Ti mi kar verjemi, sem že nekaj časa na svetu in sem šla čez marsikatero komisijo:). Saj se ne hvalim, drugi me:)))).[/quote]

Blondinka, daj mi povej, zakaj ve kar avtomatično mislite, da ste lepe? In, da vas bodo moški prej pogledali kot rjavolaske, črnolaske, rdečelaske? Namreč, poznam kar nekaj povprečnic, ki so si omislile blond lase in zdaj so čisto transformirane – mislijo, da bo to dovolj za moško naklonjenost. 🙂

Hohohoho:). Misliš, da me še nihče ni videl?:) Ti mi kar verjemi, sem že nekaj časa na svetu in sem šla čez marsikatero komisijo:). Saj se ne hvalim, drugi me:)))).[/quote]

Blondinka, daj mi povej, zakaj ve kar avtomatično mislite, da ste lepe? In, da vas bodo moški prej pogledali kot rjavolaske, črnolaske, rdečelaske? Namreč, poznam kar nekaj povprečnic, ki so si omislile blond lase in zdaj so čisto transformirane – mislijo, da bo to dovolj za moško naklonjenost. :)[/quote]
Saj veš da blond ni ravno pojem inteligence 🙂

Blondinka, daj mi povej, zakaj ve kar avtomatično mislite, da ste lepe? In, da vas bodo moški prej pogledali kot rjavolaske, črnolaske, rdečelaske? Namreč, poznam kar nekaj povprečnic, ki so si omislile blond lase in zdaj so čisto transformirane – mislijo, da bo to dovolj za moško naklonjenost. :)[/quote]

Oh Antilopa:). Sploh si ničesar ne domišljam, mi je pa v izredno veselje, kako si prijela za vabo:))). A ne vidiš, kako sem sarkastično samopašna:)). Dejva reči tako…dokler me ne vidiš, ne obstajam (kar se vizualno tiče), torej jemlji moje mnenje z rezervo:).

Blondinka, daj mi povej, zakaj ve kar avtomatično mislite, da ste lepe? In, da vas bodo moški prej pogledali kot rjavolaske, črnolaske, rdečelaske? Namreč, poznam kar nekaj povprečnic, ki so si omislile blond lase in zdaj so čisto transformirane – mislijo, da bo to dovolj za moško naklonjenost. :)[/quote]Oprosti ampak tega ne mislijo samo blondinke….. 😉
Imam občutek, da to sploh ni v povezavi z barvo las 🙂 saj dokler se nekdo “zanima zanjo” ona ima ta občutek in po Ruglju: Ženska propade, ko se nihče več (noben moški) ne zanima zanjo….

Ribica, saj jaz nič ne trdim glede tvojega izgleda, ker te ne poznam. Morda si res lepotica. Jaz samo pravim, da ima precej blondink izjemno visoko mnenje o svojem izgledu. Čeprav, roko na srce, pravih blond “mačk” ni veliko.

Blondinka, daj mi povej, zakaj ve kar avtomatično mislite, da ste lepe? In, da vas bodo moški prej pogledali kot rjavolaske, črnolaske, rdečelaske? Namreč, poznam kar nekaj povprečnic, ki so si omislile blond lase in zdaj so čisto transformirane – mislijo, da bo to dovolj za moško naklonjenost. :)[/quote]Oprosti ampak tega ne mislijo samo blondinke….. 😉
Imam občutek, da to sploh ni v povezavi z barvo las 🙂 saj dokler se nekdo “zanima zanjo” ona ima ta občutek in po Ruglju: Ženska propade, ko se nihče več (noben moški) ne zanima zanjo….[/quote]

Hvala On_, tudi sama razmišljam, da barva las nima nobene povezave s karakterjem, miselnostjo določene osebe. Blondinke, črnolaske, rdečelaske…whatever…vse je enako, dokler ne odpre ust:)).

Kaj pa pomeni prava blond “mačka”? 🙂
To je tista, ki je blond v izložbi in v skladišču? :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close