Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

Blondinka, daj mi povej, zakaj ve kar avtomatično mislite, da ste lepe? In, da vas bodo moški prej pogledali kot rjavolaske, črnolaske, rdečelaske? Namreč, poznam kar nekaj povprečnic, ki so si omislile blond lase in zdaj so čisto transformirane – mislijo, da bo to dovolj za moško naklonjenost. :)[/quote]
Saj veš da blond ni ravno pojem inteligence :)[/quote]

Po branju te teme ugotavljam, da nekateri v sebi nosite številne stereotipe…s tako mislečimi/prepričanimi je res težko.

Po branju te teme ugotavljam, da nekateri v sebi nosite številne stereotipe…s tako mislečimi/prepričanimi je res težko.[/quote]

To na kratko pomeni, da so omejeni:).
O kolk je lepo nam blondinkam, ki imamo tako širok in globok pogled:).

Po branju te teme ugotavljam, da nekateri v sebi nosite številne stereotipe…s tako mislečimi/prepričanimi je res težko.[/quote]
Vsaka čast izjemam 🙂

Glede na izkusnje in mojo moralo, ipd bi rekla Ne in ne in ne, skoz zid rint na dolgi rok ne gre, pretvarjanke mi ne pade na pamet niti spletkarjenje, cez sebe ne bi mogla it in take zavoham na delc in se jih ognem v velikem krogu.

In ta miselnost fant je ovira, ni pa tudi zid se mi bruuuha! ker kako je lahko clovek ponosen na to da se bori za zasedeno zensko, da mu je to v izziv?! in te vloge ljubic…. ne ne in se enkrat ne.

ce je usojeno- je.

seveda pa zaljubljeni ljudje s svojo zaslepljenostjo delajo masikatere napake v navalu strasti, zelje po nekom. Vendar za trajno razmerje, doseg ciljev je le postenost in zavedanje da je vsaka stvar za nekaj dobra pa nej se tko slabo izgleda.

ko to ugotovis je svet lepsi!!

mene ciiiist razganja 🙂

Vsaka čast izjemam :)[/quote]

lol, men komplimentov nikol ni manjkal ampk ne pomislm da moram ugajat, tut ce jih ne bi bilo bi si bila sama sebi zadost.

men je vazno da vem kdo sem in da se dobro pocutim v svoji kozi..da sm res vesela da sm jaz jaz, blond al pa rdeca 😀 lol a dejansko take zenske kot gor calypso opisuje obstajajo??

Saj je pomlad, razganjanje je nekaj normalnega 🙂

Vsaka čast izjemam :)[/quote]

lol, men komplimentov nikol ni manjkal ampk ne pomislm da moram ugajat, tut ce jih ne bi bilo bi si bila sama sebi zadost.

men je vazno da vem kdo sem in da se dobro pocutim v svoji kozi..da sm res vesela da sm jaz jaz, blond al pa rdeca 😀 lol a dejansko take zenske kot gor calypso opisuje obstajajo??[/quote]

Kaj točno sem opisala? Povzemam, da so čvekači, ki premorejo stereotipe in nič drugega……diši po nepismenosti :))))

Calypso, ker si še mlada, ti odpustim netaktnost. Čvekači smo tisti, ki se pohecamo na račun blondink? A, če se pa nekdo šali na račun Štajercev, Gorenjcev, je pa o.k.?

Antilopa, dihaj dihaj:). Kdaj si bila predzadnjič v naravi?

Jaz sem k sreči iz krajev, kjer je neokrnjene narave veliko. Je kar precej možnih lokacij za razne intimnosti. :)))

Jaz sem k sreči iz krajev, kjer je neokrnjene narave veliko. Je kar precej možnih lokacij za razne intimnosti. :)))[/quote]
In to razlagaš eni, ki misli da je njena lončnica z začimbami – narava 🙂

EnTip, ti si zadnji, ki bi lahko transparentno komentiral. Tako si željan narave.

kakšna je to ljubezen, če se moraš iti umazane igre? tu se gre samo in zgolj za kaprice in napuh posameznika-velike igre za male duhove…

Priznam. Željan narave in ne lončnice…

Jaz sem k sreči iz krajev, kjer je neokrnjene narave veliko. Je kar precej možnih lokacij za razne intimnosti. :)))[/quote]
In to razlagaš eni, ki misli da je njena lončnica z začimbami – narava :)[/quote]

Če ona Ljubljano šteje za naravo, se je precej zmotila. :)) Mi je prav smešno, ko se Ljubljančani v službi hvalijo, da so bili čez vikend na Bledu. 🙂 To je zanje posebno doživetje.

In to razlagaš eni, ki misli da je njena lončnica z začimbami – narava :)[/quote]

Če ona Ljubljano šteje za naravo, se je precej zmotila. :)) Mi je prav smešno, ko se Ljubljančani v službi hvalijo, da so bili čez vikend na Bledu. 🙂 To je zanje posebno doživetje.[/quote]

Ne vem od kje vam, da sem iz Ljubljane:). V bistvu sem prava kmetica:))). Spet stereotipi in kazanje s prstom. Očitno veste več od mene:). Zdaj imam dilemo, kam naj se odpeljem po službi, na kateri konec, da bo prav:).

Če ona Ljubljano šteje za naravo, se je precej zmotila. :)) Mi je prav smešno, ko se Ljubljančani v službi hvalijo, da so bili čez vikend na Bledu. 🙂 To je zanje posebno doživetje.[/quote]
OK Bled še nekak razumem, ampak sprehod po Tivoliju ali “vzpon” na Rožnik.. to je zanje biti v naravi. Ok saj načeloma drži…

Čvekač – oseba, ki sodeluje na ŽM čveku 🙂
Vici so vici, stereotipi pa so vzorci (in nimajo veze z vici) 🙂

Vici so vici, stereotipi pa so vzorci (in nimajo veze z vici) :)[/quote]
Če govorimo o blondinkah in njih inteligenci je to povzeto iz vicev, pa če obračaš kakor hočeš.

Vici so vici, stereotipi pa so vzorci (in nimajo veze z vici) :)[/quote]
Če govorimo o blondinkah in njih inteligenci je to povzeto iz vicev, pa če obračaš kakor hočeš.[/quote]

Morda imaš izkušnje z blondinkami, ki ravno niso bile inteligentne; v tem kontekstu je vic le priročen izgovor za tvoje avtentično stališče :)))

Če govorimo o blondinkah in njih inteligenci je to povzeto iz vicev, pa če obračaš kakor hočeš.[/quote]

Morda imaš izkušnje z blondinkami, ki ravno niso bile inteligentne; v tem kontekstu je vic le priročen izgovor za tvoje avtentično stališče :)))[/quote]
Pacient se pritožuje uglednemu psihiatru:
• Doktor, moje življenje nima več smisla. Žena me je zapustila, tašča in tast mi več ne hodita na obiske …
Psihiater ga prekine:
• A ti to mene zajebavaš … kako ti je pa to uspelo?

Torej tole je stereotip na… kaj?

Morda imaš izkušnje z blondinkami, ki ravno niso bile inteligentne; v tem kontekstu je vic le priročen izgovor za tvoje avtentično stališče :)))[/quote]
• Doktor, moje življenje nima več smisla. Žena me je zapustila, tašča in tast mi več ne hodita na obiske …
Psihiater ga prekine:

Torej tole je stereotip na… kaj?[/quote]

Ne vem, razsvetli me 🙂

Psihiater ga prekine:

Torej tole je stereotip na… kaj?[/quote]

Ne vem, razsvetli me :)[/quote]
Najbrž bi naj bil stereotip na zakonsko življenje. Torej da je v zakonu težko, še posebej če se vanj vtikata tast in tašča…

Ne vem, razsvetli me :)[/quote]
Najbrž bi naj bil stereotip na zakonsko življenje. Torej da je v zakonu težko, še posebej če se vanj vtikata tast in tašča…[/quote]

A-ha. Nimam izkušenj z zakonskim življenjem, tudi na stereotipe ne dam nič 🙂
Hvala za luč 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close