Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo poročen z Azijko

Je kdo poročen z Azijko

Hvala. Povej kaj o sebi, kje se nahajaš? In sharaj sočno zgodbico. Ja imaš prav, zahodnjakinje 30+ niso zanimive. Izjema pa potrjuje pravilo.

Naslednji teden imam pavzo od fukanja. Služba ni nič posebnega, tudi ure so dost normalne, in tudi lahko bluzim. Občutek je, da je nam belcem marsikaj dopuščeno in odpuščeno. Tudi punce se tako obnašajo.

Lotil se bom Indijk. Indijska hrana, mi je všeč, rabim dekle, ki pozna, kje je dobra hrana. Nimam nobenega predsodka, ne fetiša za barvo kože.

Preseneča me kako odprte so Malezijke in Indonezijke. Nimam dobrega mnenja o muslimanih, vendar dober fuk je dober fuk. In punce niso napačne.

Vsekakor so pametnejše kot Bosanke in ostale čefurke, katere onesnažujejo slovenski svet.

Glede rasističnega komentarja o okah Azijk, bi samo dodal da je še kaj drugega ozko tudi. Uuuuuu kakšnen občutek je to, ko jih vzamem.

Čez teden napišem kak bo z 45 letnico. Sicer pa že vem, kako se bo odzvala, ko ga bo prvič vzela v roke

Srečne one, kar naj te imajo eden manj takih tukaj ( tudi verjetno zaradi podpovprečnih tvojih centimetrov otepača). Kajti samo moški s pomankljivimi centimetri se gre lahko tako ego natripano hvalit na nekem javnem forumu, kako podira Azijke tam, kjer je. Nič hudega, en primitivec v Sloveniji manj.

Tega sem zjutraj slišala na radiju in sem se spomnila te teme. Poročen je z vijetnamko izgleda srečen

https://val202.rtvslo.si/2019/08/globalna-vas-11/

Hahaha drkazije se pogovarjajo o seksu in haremu haha

Ta dva sta iste starosti, izobrazbe, … ta dva gresta skupaj in kot je slišati se je njuno razmerje razvilo naravno. To občudujem
V tej temi je pa govora o starih descih ki odhajajo v Azijo po mlade punce kot lačni volkovi. To pa preziram, novodobno ekonomsko izkoriščanje.

Saj to smo že zdavnaj ugotovili, da imajo Slovenci večinoma majhne in jim zato pašejo Azijke. Slovenke in ostale zahodnjakinje pa iščejo malce večje mrcine, Balkance, Arabce, temnopolte. 🙂

Ta dva sta iste starosti, izobrazbe, … ta dva gresta skupaj in kot je slišati se je njuno razmerje razvilo naravno. To občudujem
V tej temi je pa govora o starih descih ki odhajajo v Azijo po mlade punce kot lačni volkovi. To pa preziram, novodobno ekonomsko izkoriščanje.
[/quote]
Si pac tipicna “moderna” zahodnjakinja, ki se je nakonzumirala feministicno marksisticnega BS-a. Toliko tega si narobe predstavljas, da je edino smiselno reci, da nimas pojma o pojmu. Pa tako polna si sama sebe. Kot receno, tipicna “moderna” zahodnjakinja.

A mislis, da ste zenske edine, ki se vam “dogaja”?

Ponedeljek se bliža proti koncu. Bil je dolg dan, in misli so mi uhajale k ženskam.

Začel sem si pisati v beležnico kratke podatke o puncah, da jih ne zamenjam.

Kako se je obnesla 45 letnica? Po začetnem nesporazumu ( mislila je da sem še en naiven zahodnjak), je hitro sprejela svojo podrejeno vlogo.

Kot moški, sem v vedno dominanten v razmerju, sicer čez žensko naredim križ.

Dobila naj bi se v petek, ob 8 uri zvečer. Okoli 7 mi piše na Whatapp, da bo zamudila, in da pred 10 ne more.

Odgovoril sem ji, no worries, will met on another occasion. Dal babo na ignore, poklical vientmamko, če je slučajno lačna, da grema kaj pojesti v Hawker. Pojedla je klobaso in neizmerno uživala vsaki grižljaj.

Ob 3 popoldan v soboto sem podkuril 45letnico z videjem iz fitnesa. Če ima čas, da greva hitro na kavo, ker sem zvečer na žalost zaseden. Razumela je igro in takoj pristala. Ostalo sledi drugič.

Ta teden nič jebanja, razen če se odpre priložnost z Indijko. Že poznane punce sem dal na stran.

Življenje je prekratko, da bi vedno iste podiral. Se strinjate ?

Na vzhodu nič novega. Rade me imajo, jaz pa njih. Službeno sem preživel teden v Vietnamu, pa teden v Indoneziji. Muslimanke so posebej pokvarjene. V dobrem pomenu besede. Vsem želim lepe praznike in se javim drugo leto z Vietnama (ki bo moj novi dom. )

Rusinje so hudičeve narave. V naših krajih, pa po Italiji, ne le da oskubejo topoumne žrtve, marsikje jih spravijo celo na pokopališče. Včasih žrtev kap, včasih dobi šus v glavo od mafijske združbe teh češpelj, včasih naredijo samomor, oskubeni do konca.

zadnji primer, poštena družina, redila rusko babo s froci od prej, živela kot kraljična v lepem stanovanju, vozili jo okrog kot taksisti, obleke, izleti, ona cel dan spala. Še en otrok, čez noč ugrabila tudi njihovega otroka, policijo na vrat, revico so baje nasilno ustrahovali.

Ljudje obupani, enormne cifre za odvetnike, češplja laže veselo naprej in živi na račun davkoplačevalcev. Vsi ji pomagajo, od policije, socialne, ti ubogi ljudje na robu in v solzah.

ne nasedajte, Slovenci! Bodite previdni! sex, kondom, pa letite proč, kot vas noge nesejo!

:::)))) Kot, da je pri nas kaj drugače…

Good morning VIeTnaaaam 😉

Ja, covid mi je nekoliko pokvaril leto. Kot vsem. Punce so bol sramljezljive in marsikatera se boji zaradi vseh ukrepov in moznosti deportacije.

Singapore je v veliki meri policijska drzava in zato sem zamenjal stanovanje, ki je zdaj bolj privat.

Imam 4 kolegice s katerimi se videvam. Ena je zarocena, druga je 42 letnica – locenka (Katy) meni dalec najljubsa, pa dve mladi filipinki, ki sta glupi kot noc.

Katy mi je pri srcu, najina kemija je neverjetna. V pojstelji in izven. Pri teh letih je brez sexualnih predsodkov in od mene pricakuje predvsem dober kavs.

Sicer se pa clovek navadi in razvadi zivljenja v Aziji. Imam obcutek kot da sem tu ze vrsto let. Vcasih se sprasujem, ce so tako ziveli nasi dedje. Preden je prisel feminizem.

Opazam pa, da imajo tu, tudi belci v poznih 50tih pestro zivljenje.

Pred mano so moja najboljsa leta

Kaj če je pa zanosila? A ne bi vsakega normalnega to zanimalo/skrbelo?
Ko berem ta forum imam včasih občutek da so nekateri ljudje še bolj nagonsko obnašajo kot živali. Se opravičujem če sem koga s tem ožalil, ampak imam res tak občutek. Z neznancem imaš nezaščiten spolni odnos. Lahko dobiš bolezen ali pa si naredil otroka za katerega sploh ne veš. Odgovorni ljudje tega ne počnejo.

Vsakič, ko slišim fantaziranje o azijkah pomislim, da če bo imel z njo sina bo vsaka, ki ga sreča mislila, da ima minija.

V čem je problem? Si jo pripelješ domov. Očitno niso samo ženske preračunljivke 😊
Ja, lažje je kritizirati domače kot si upati vezati se z Azijko.
Je treba imeti realna pričakovanja. Toliko bolj, če je druga oseba iz nam tujega okolja. Potrpljenje, prilagodljivost, svetovljanske nazore.
Ni modro ravnati se po ostalih mešanih parih/ zakonih. Ljudje smo si različni, okoliščine tudi.

Dokler gre za lizanje medu in ko imata dva čas samo zase, še gre. Ko pa se življenje preseli za domač šporhet, pralni stroj in ko pridejo otroci in vzgoja, je treba videt ali je vse tako krasno.
Konec koncev je iz nekega razloga odšlo tudi veliko naših punc v tujino, če ti to kaj pove.
Če ne poizkusiš, ne moreš vedet. Garancije tukaj ni. Ne s tujo, ne domačo.

Kaj če je pa zanosila? A ne bi vsakega normalnega to zanimalo/skrbelo?
Ko berem ta forum imam včasih občutek da so nekateri ljudje še bolj nagonsko obnašajo kot živali. Se opravičujem če sem koga s tem ožalil, ampak imam res tak občutek. Z neznancem imaš nezaščiten spolni odnos. Lahko dobiš bolezen ali pa si naredil otroka za katerega sploh ne veš. Odgovorni ljudje tega ne počnejo.
[/quote]

Stara tema, vedno aktualna.
Ženske tam so lepe, vitke, polne denarja. Nočejo sem, ker se tu hitro živi, tam gre vse bolj počasi, piše prej nekdo.
Dragi moj, če bi našim ženskam dali enake okoliščine, bi tudi bile vedno nasmejane, prijazne, imele moči za masiranje ipd.
Pa ni vedno rako, a ne? Šiht, špecerija, otroci, gospodinjska opravila so še vedno večinoma na ženskih ramenih. So tudi moški, ki se znajo dobro obrniti in kapo dol.
Povsod imaš dobre in slabe. Še to, avtor se pritožuje kako se mora z našimi trudit CEL MESEC predno pride do akcije. Zresni se, drugače bi rekel, da je radodajka.
Za Kitajke niste napisali, da jih nihovi nočejo več, enkrat ko so bile z belci, v ene lokale sploh ne smejo pripeljati belcev.
Pa un, ki piše, da nima njene številke. Valjda, ker ni hotel obveze. Prej bi mislil, če bi bil iskren. Taki kar izvolite v Azijo, vso srečo vam želim. Ne rabite nas prepričevat kako so punce tam dobre, dovolj bo, če boste vi verjeli.

Družba kako smo?

Nahajam se zelo blizu Slovenije, preden se vrnem, se razvajam na Dunaju, ki poleg Mozartovih kroglic, sloni še po dobrih… (kdo ugane? )

V soboto ima nečak krst, in se veselim vseh luštnih deklet v poletnih kiklcah. Mogoče pa poskoči kakšna iskrca ampak ujame me nobena

Odgovor na objavo uporabnika
Not ji je spustu, 11.06.2019 ob 09:53

Hahaha! Not si ji spustu!
In to je zate nesmrtna ljubezen?!
Fak ste desci primitivni!

Ja tako moški potrdi ljubezen da notr spusti ;)) OMG hahaha kriza ste deci res. Kitajke bi še marsikaj not spustile :))))))

Samecnalovu, 05.06.2021 ob 01:27

Družba kako smo?

Nahajam se zelo blizu Slovenije, preden se vrnem, se razvajam na Dunaju, ki poleg Mozartovih kroglic, sloni še po dobrih… (kdo ugane? )

V soboto ima nečak krst, in se veselim vseh luštnih deklet v poletnih kiklcah. Mogoče pa poskoči kakšna iskrca ampak ujame me nobena

Če me kdo kdaj vpraša, zakaj sem samska, mu bom tole temo pokazala. Model, ne brukaj se s svojo primitivnostjo, kakšne pišeš, fak!

Ne vem, če sem kdaj videla človeka z manj osebnosti.

Prazen, kot Gandhijev hladilnik.

To moram frendom pokazat. Hahahaha!

Aha, 05.06.2021 ob 02:54

Če me kdo kdaj vpraša, zakaj sem samska, mu bom tole temo pokazala. Model, ne brukaj se s svojo primitivnostjo, kakšne pišeš, fak!

Ne vem, če sem kdaj videla človeka z manj osebnosti.

Prazen, kot Gandhijev hladilnik.

To moram frendom pokazat. Hahahaha!

Pri teh letih, ko si že davno odcvetela in težko najdeš vsaj enega frenda je zgodba zaključena;se ti ne zdi? ??

Rusinje in Ukrajinke, 11.06.2019 ob 11:50

Imaš prav res so razvajene do konca. In pa lene. Zelo lene. Ne samo mlade, tudi stare 45 +, ki so se primožile v Slovenijo.
Ni mi jsano, zakaj so tako zelo lene?
A ti veš?

poznam par, katastrofalno lene, rekli bi, da so gnile. Izkoriščevalske do konca, nobena ne bo delala, parazitke. ne bi bila s to cigansko bando en dan, a moški so glupi in baje so dobre v postelji

Jaz takoj pridem, 05.06.2021 ob 05:14

Pri teh letih, ko si že davno odcvetela in težko najdeš vsaj enega frenda je zgodba zaključena;se ti ne zdi? ??

Kaj imajo pa frendi veze z leti?

Kako pa veš, koliko sem stara?

Ok, tukaj ste vsi prizadeti inceli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close