Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jani in Teja

Jani in Teja

Imaš prav Melitka-bibitka !!!
Kako boš debatiral o kvaliteti mehiških nadaljevank, če jih pa nikoli nisi gledal?
Zmedena, morasš vsaj enkrat gledat tole gostilno, potem boš lahko kakšno rekla, tako pa……

Težka bo, ne gledam tv-ja, sem pa prebrala nekaj komentarjev te teme in nisem ravno navdušena, s čim se folk ubada, na kak banalen način nekateri zapravljajo svoj čas & energijo in se sekirajo okrog nekih neznancev…koji k… je to vredno?

No, dosledne argumente na plano, prosim. Hvala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Antilopa

Resničnostni šovi so poučni?. Zakaj ne dajo Big brotherse na šole potemtakem? :))
To je komerciala – glavni cilj je višja gledanost, ki pomeni višji denarni iztržek. Vredno preučevanja je mogoče to za ekonomista ali podjetnika, mogoče za psihologa ali sociologa…. Če lahko govorimo o kakšni vrednosti, je to izključno zabavna za določene ljudi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Resničnostni šovi so poučni?. Zakaj ne dajo Big brotherse na šole potemtakem? :))
To je komerciala – glavni cilj je višja gledanost, ki pomeni višji denarni iztržek. Vredno preučevanja je mogoče to za ekonomista ali podjetnika, mogoče za psihologa ali sociologa…. Če lahko govorimo o kakšni vrednosti, je to izključno zabavna za določene ljudi.[/quote]

Matjažko, na koliko načinov znaš pripraviti jajčka? :))))

To je komerciala – glavni cilj je višja gledanost, ki pomeni višji denarni iztržek. Vredno preučevanja je mogoče to za ekonomista ali podjetnika, mogoče za psihologa ali sociologa…. Če lahko govorimo o kakšni vrednosti, je to izključno zabavna za določene ljudi.[/quote]

Matjažko, na koliko načinov znaš pripraviti jajčka? :))))[/quote]

v palačinkah, v safarašu, z gobicami, na oko, kuhana?? a?? Impresioniral? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, na koliko načinov znaš pripraviti jajčka? :))))[/quote]

v palačinkah, v safarašu, z gobicami, na oko, kuhana?? a?? Impresioniral? :D[/quote]

Ma razturaš, le katera ženska te ne bi. :))

Kaj se lahko naučiš v tem šovu? Recimo, kako naj bi vizualno izgledala hrana na krožniku, da je lepo za pogledat in ne samo okusno za pojest. Ta ljubezenska razmerja znotraj šova so mi pa brezveze, jaz se osredotočam na kuhinjo kot tako.

res je, da so tile šovi brez veze…
Vse kar je brez veze, kar je pocukrano, rumeno, vijolično….gleda,posluša največ ljudi.
Npr tele šove gleda ogromno ljudi,Heleno Blagajne posluša največ ljudi,mehiške nadaljevanke gleda največ ljudi,govejo musko,trač revije,hočem rečt-rumene revije…..gleda,bere,posluša največ ljudi.
Pri teh zadevah ti ni treba nič-NIČ mislit, daš možgane na pašo, tisti ki pri teh zadevah preveč mislijo, jim seveda to škoduje.
Zelo malo pa je ljudi, ki hodijo v gledališče, opero, balet, filharmonijo, obiskujejo muzeje, likovne razstave……to enostavno tako je.
Če masa ljudi kdaj gre v gledališče, potem (če že) gredo v špas teater, ali pa če đuro kje kaj naredi in njegova tAnja !
Eh, kdo bi razumel ta svet !!!
Zmedena, a sem ti malo na dušo pihnil, vsaj malo?

Ker je tam treba bolj mislit? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zelo sem vesel da sta šla naprej Andrej in Julijana !
B R A V O ! ! ! !
BRAVO-BRAVO-BRAVO-BRAVO !!
Čudno da Jani ni že prej izpadel, ker je bil ves čas hinavski, škodoželjan, kopiral-kradel drugim ideje, kar se je sam spomnil pa je naredil le na polovico.
Še na koncu so mu celi menu popravili šefi.
Kako je zadnji dan ko je kuhal s šefi sprejel vse tri šefe-sploh jih ni sprejel, ignoriral jih je ko da so prišli pomivalci posode !
Andrej bi seveda pomivalcem posode ravno tako dal roko, jih pozdravil, jim razložil to in ono, jim ponudil kavo, ker kavo se kao vedno popije med LJUDMI !
Mislim, totalen primitivec tali Jani in aberveznik.
Še enkrat BRAVO za Julijano In ANDREJA !!!!!

Mene pa zelo fascinirajo odnosi, prilagajanje in psihofizične sposobnosti udeležencev.

Prav zanima me kaj bo sedaj z Janijem in Tejo.

Čestitam Andreju za super nastop. Tudi Julijani čestitam za čudovito prikazan karakter.

Obema iskrene čestitke. Zelo sta navduševala gledalce.

Mene pa zelo fascinirajo odnosi, prilagajanje in psihofizične sposobnosti udeležencev.

Čestitam Andreju za super nastop. Tudi Julijani čestitam za čudovito prikazan karakter.

No, pa smo ga le dočakali “šefa”… čeprav nekega posebnega veselja pa ni bilo videti.:)

Mogoče zaradi obveznosti, ki ga čakajo in se mu je milo storilo, da ne bo mogel (vsaj ne veliko) letati od cveta na cvet :))) Saj baje takšna gostilna zahteva celega človeka 24 ur na dan.:))

Jaz se takšnega šefa ne bi šla, vsaj zaenkrat ne, tudi Andrejček se mi zdi še premlad, bi mogel še uživati… in kaj bo po 5 letih, saj ta gostilna je samo v najemu :)))

p.s.
Drugače pa sedaj imamo priložnost vesoljni Sloveniji pokazati svoje talente….:)))

Bibitka, saj je pravi zmagal, pa še z Julijano bosta skupaj delala. Julijana ga bo malo bremzala. :)) Andrej pa je v resnici veliko bolj žilav, kot deluje na prvi pogled. Če sem prav izračunala, ima v numerologiji število življenjske poti 8, ti ljudje imajo vodstvene in organizacijske sposobnosti. Mislim pa, da je Savina A. malo pretiravala, ko je rekla, da bo imel veliko žensk v življenju. On ima veliko oboževalk, dvomim pa, da bo letal za kiklami.

Bibitka, saj je pravi zmagal, pa še z Julijano bosta skupaj delala. Julijana ga bo malo bremzala. :)) Andrej pa je v resnici veliko bolj žilav, kot deluje na prvi pogled. Če sem prav izračunala, ima v numerologiji število življenjske poti 8, ti ljudje imajo vodstvene in organizacijske sposobnosti. Mislim pa, da je Savina A. malo pretiravala, ko je rekla, da bo imel veliko žensk v življenju. On ima veliko oboževalk, dvomim pa, da bo letal za kiklami.[/quote]

Ja, pa rekla je tudi Savina, da bosta Andrej in Julijana samo poslovno skupaj, privat pa ne.:) Pa saj tudi ne pašeta skupaj.

Mi je pa bila Lili včeraj fenomenalna, pa tudi Angelca je bila šikana 🙂

Bibitka, saj je pravi zmagal, pa še z Julijano bosta skupaj delala. Julijana ga bo malo bremzala. :)) Andrej pa je v resnici veliko bolj žilav, kot deluje na prvi pogled. Če sem prav izračunala, ima v numerologiji število življenjske poti 8, ti ljudje imajo vodstvene in organizacijske sposobnosti. Mislim pa, da je Savina A. malo pretiravala, ko je rekla, da bo imel veliko žensk v življenju. On ima veliko oboževalk, dvomim pa, da bo letal za kiklami.[/quote]

Ja, pa rekla je tudi Savina, da bosta Andrej in Julijana samo poslovno skupaj, privat pa ne.:) Pa saj tudi ne pašeta skupaj.

Mi je pa bila Lili včeraj fenomenalna, pa tudi Angelca je bila šikana :)[/quote]

In ti verjameš tistemu, kar reče Savina? 🙂 Malo iz firbca, zakaj misliš, da Julijana in Andrej ne pašeta skupaj? Jaz sem v življenju videla že kar precej nesimpatičnih, čudaških parov. Misliš, da je problem, ker je ona starejša od njega?

Sem mislila že sama prej napisat, da to, kar je Savina rekla, bi lahko tudi jaz…:) pač mi nekako ne pašeta skupaj, ne zaradi let, ampak po fizionomiji in energiji, sta mi (vsaj delujeta) popolnoma različna.:)

Je pa res, kot praviš, da je videti veliko takšnih parov, in seveda drugačnih…. :)) Bomo videli, mogoče se pa res kaj izcimi iz vse te kuharije. 🙂

No, meni se predvsem zdi, da med njima ni kemije. Dva, ki sta si všeč, se povsem drugače gledata. :)) Glede energije pa je potrebno biti previden. Dva, ki sta temperamentna, lahko nekaj časa delujeta zelo zanimivo, ampak med njima hitro lahko pride do kratkega stika, zato je boljša kombinacija temperamentne in nekoliko bolj umirjene osebe. Vprašala pa sem te samo zato, ker sem že videla precej parov, za katere res ne vem, kako sta se našla. 🙂

Meni bi skupaj pasala Julijana in Rok, je pa res, da je on kar nekaj let mlajši, ampak vizualno ne delujeta, da je tolikšna razlika v letih med njima. Pa še ves čas sem imela občutek, da se Rok Julijani zelo dopade. 🙂 Julijana ob sebi potrebuje takega čvrstega, močnega tipa. 🙂

Kot zvesto gledalko resničnostnih šovov me seveda zanima, kako se bo ta zveza razpletla.

Me pa še vedno zanima, kaj je z Matejem Drečnikom in njegovo kmetijo.

Mene taki šovi praviloma ne zanimajo, ta je bil izjema. Meni je najbolj žal Janijevega sina. Koliko punc, partneric od svojega očeta bo še spoznal? Če se ne motim je bil najprej z njegovo materjo, kasneje z neko drugo žensko, zdaj s Tejo.

Ne bom rekla, da je Jani slab oče, daleč od tega, ampak mislim, da tudi ni potrebno, da otroku takoj predstavi svojo novo punco. Prav tako mi ni jasno, zakaj se je Teji tako mudilo spoznati njegovega otroka. Take turbo ljubezni se navadno ne končajo dobro. Preveč se jima mudi.

Mogoče se je mudilo samo Pop-tv ju, onadva pa se nista preveč ozirala na posledice? Ali pa tudi ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjetno se je res mudilo Pop-tv zaradi večje gledanosti. Ampak, a ni res, takole otroku predstavljati vsako žensko…vsaj kak mesec bi lahko počakala. Če bo še otrokova mati predstavljala otroku vse svoje fante, potem bo res veselo. Ah, verjetno sem preveč staromodna. 🙂

Teja je baje že noseča…ker nismo nič videli, je verjetno brezmadežno, hehehihihi

Ja to pa ni res. Nobena mis ni bila 😂😂😂😂. Se manj pa mis striptis wtf?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close