Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jani in Teja

Jani in Teja

Zanimivo je to, da imamo med gledalci vedno taktizerje, pa tudi teoretike zarote. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jani je priden in učljiv kuhar, kot se vidi v šovu je najboljši. Prekaša ga mogoče Rok, ki pa tudi motovili po kuhinji brez estetskega in olikanega ter omikanega vedenja, saj preklinja še bolj kot Jani in tudi kaže gol hrbet, kar se v kuhinji ne spodobi.
Seveda se strinjam, da je dober organizator, dober vodja, dober kuhar, mu pa veliko manjka pri izražanju in obnašanju do Šefa gostilne.
Jni pa je zelo prilagodljiv skupini vendar ga je Teja preveč omrežila, kar se zelo vidi v šovu.

Jani, da je olikan? – zaraščen in potetoviran in še grdo preklinja povrhu. Največ piskov na TV je ravno takrat, ko on govori. :))

Zato, ker je poraščen in tetoviran, še ne pomeni, da je neolikan.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker je poraščen in tetoviran, še ne pomeni, da je neolikan.[/quote]

Neolikanost se je nanašala na njegovo preklinjanje. To, da je zaraščen in tetoviran pa je vizualni manjko zaradi katerega meni ni privlačen. Ni narobe, če ima moški brado, ampak ta mora biti urejena.

Tvoj odgovor se je nanašal na vprašanje, če je Jani neolikan, zato sem sklepal, da po njegovem videzu sodiš o njegovi olikanosti. Vidiš, da Tei je pa všeč z neurejeno brado. Mogoče se ti zdi neolikan samo zato, ker ti je neprivlačen?

Marko, a ti to mene skozi labirint pelješ, da ne bom znala nazaj? :))) A bom morala sproti kake drobtinice kruha metat, da se bom znala vrniti? 🙂 O okusih se ne razpravlja.

Seveda je labirint. Jaz nikoli ne vodim nikogar za rokico skozi. Nekaj iznajdljivosti mora vedno vsak sam pokazat in samostojnosti, da ne rečem odgovornosti. Lahko uporabiš tudi drobtinice. Da ti jih le kak vrabec nekje vmes ne pozoba. 🙂

No, če bi morala izbirati po simpatičnosti v šovu, bi izbrala Andreja. Če me pa vprašaš, kdo bi bil primeren za šefa gostilne, je pa to Rok. Neolikan tip je avtomatično tudi neprivlačen, vsaj pri meni. Ni pa nujno, da je neprivlačen tip tudi neolikan. :))

Si prepričana, da je pri tebi tako, ker najprej si omenila zunanje, fizične lastnosti, šele potem si nekje v ozadju omenila preklinjanje? 🙂 Ti nikoli ne preklinjaš?

Jani je zelo neokusen in neotesan, to vidimo vsi.En CHEF-šef si ne bi smel privoščiti take usrane (drugače ne znam povedat) brade, pravzaprav to sploh ni brada, brado ima npr. Rok, ki je urejena, čeprav je simbolična.Jani pa ima kr neki-to imajo v glavnem lenuhi.In pridružujem se nekomu, ki je že napisal da je Jani lenuh, tudi sam sem opazil to njegovo zgrbano držo in težko veliko železno kuglo pod popokom, kot da bi imel napihnjeno črevo in seveda oaziš res lahko njegov zelo cinični nasmeh.
O kuhanju,kuhinji pa nima pojma, pojma nima, res ne.
Ravno včeraj smo sedali ob pivu in je nekdo dejal, da ga pozna in da še nikoli ni delal v kakšni dobri kuhinji in da povsod (če že kje dela) dela zelo kratki čas.Kaj vam to pove?
Lenuh, ki bi živel na tuj račun !

Meni Jani tudi ni simpatičen.

Pa me zanima, kakšno povezavo imata kugla pop popkom in lenoba?

O kateri kugli je govora? O njegovem trebuhu al je tam še kaka druga kugla? 🙂

Jani se je izkazal za pridnega, delavnega in sposobnega delavca v kuhinji. Pa kaj, če je tetoviran, saj je tudi Bine (tudi jaz mislim, da tako barvanje ne sodi v kuhinjo).
Tudi vizualno je privlačen, vse mu nekam paše tako kot je.
Prišel bi visoko, le ženske mu mešajo pojme-tokrat prav očitno Teja.
Najbrž pa je tudi sicer pravi mačo.

Seveda se tudi najda kakšna, ki se je zdi mačo. Takšne potem velikokrat pridejo na forum spraševat razna vprašanja. 🙂

Jani pa mačo hihihihihihihihihi…………………………..
a kakšne veze ima kugla in lenost?
Seveda jo ima, lej Janiju se ne ljubi niti stati v kuhinji, kaj šele da bi delal tako kot je treba.Ker se mu ne ljubi stati (ampak pač mora) je telo z glavo povesil naprej, zvil hrbtenico v ledvenem delu in na vratu (povešena glava) spodaj pa je dobil kuglo, ker je črevesje vkleščil med prepono in medenico, evo.In črevesje (ki ga je en cel kup) se tišči pri Janiju naprej v nemogočih razmerah.Če ne bi bil lenuh, bi malo telovadil in imel trebušne mišice-radiatorje in se ta kugla ne bi tako poznala, ker pa je vsesplošni lenuh, pa tudi telovadi ne, ker je lepše kje poležavat in rezultat je shuljena drža in trebušna kugla.Ja pa a tega ne vidite, al kaj?
Tudi jaz se strinjam, tako kot je že nekdo napisal, da ženske izbirate tudi po fizisu (najprej) in če opazite takega tipa ki ima tako shuljeno držo, potem neka samica z njim ne bo šla češnje zobat, saj to ni nek tip s katerim si želite otroke.Oče mora biti svojim otrokom zgled.A nima tale Jani otrok, kaj morajo ti otroci doživljat, ko gledajo takega očeta, no.

se strinjam z zgoraj napisanim, dodal bi samo to: škoda je na je šel NIK ven, ven bi moral Jani-že zdavnaj !

Da bi ti bila bolj zadovoljna ali je za tem kaj več?

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/ljubljanski-kriminalisti-preiskujejo-sum-zanemarjanja-otrok.html

Kot je videti iz tega prispevka, sta še vedno skupaj… 🙂

Ampak Jani ima res čudno držo v kuhinji, meni je že smešno. Preseneča me, da sončna očala ne nosi tudi v kuhinji, ker je tak frajer. :))))

Sicer navijam za rdečo skupino, ampak upam da bodo čim prej ostali samo Rok, Julijana in Andrej, ker se Branko res čudno obnaša.

Sem včeraj nekje slišal izjavo, da predsedniške volitve postajajo podobne reality showom in sem čakal ter se spraševal katera potencialna prva dama bo s katerim kandidatom pristala v postelji, pa nič.

Saj ne veš, kaj se je dogajalo potem, ko ugasnili kamere. A so kaj spogledovali med sabo, imaš koga na sumu? 🙂

Kakšen RS pa je to, če ugasnejo kamere?

joj tile pa ne vem če bi lahko kje pristali skupaj….

Kakšen RS pa je to, če ugasnejo kamere?[/quote]
Jaz nisem rekel, da je RS. Ti si. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close