Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jani in Teja

Jani in Teja

Meliti_Bibiti hvala za odgovor na vprašanje.

Zanimivo, zares zanimivo v kakšen posel sta se spustila….

Zakaj ne? V postelji se vse pogliha pravijo :-))))

Ni mi všeč njuno obnašanje, ročne spretnosti imata blazne pod odejo, v kuhinji jih ravno ne kažeta preveč. Jani ima izgleda okus blazno dober, in to ga rešuje pred neznanjem kuhanja. Če samo gledaš – večkrat hrano poskusi, zapisuje si ravno postopka ne – torej ali je tako samozavesten (ego ima tako višji kot IQ), ali pa len. Hrano nonstop poskuša, torej ne zna, ampak po okusu ve kaj narediti. O Teji škoda besed – ta je not tako samo zaradi POP TV in oddaje Asti tud not padu. Zdaj pa se šlepa zaradi vez, manipulacij, naivnih soigralcev.
Jani se smeji kot podlasica, tak podmukli tip je, ki bi šel preko žrtev do cilja. Brezčuten, kajti tudi ko so njegovemu sinu peli za rojstni dan je bil hladen kot špricer, roke v žepu bunde…. Ne, žal mi niti malo ni simpatičen.
Rok ni noben lepotec, ima pa žilico vodje. Resen, odgovoren, ampak počasi naveličan vseh neresnežev v skupini.
Julija – ta pa je enkrat samovšečna, drugič spet podrejena… se mi zdi da se obrača po vetru. Čudno taktiko ima.
Luka – priden, deloven, ampak naiven do konca.
Branko pa – sploh nič simpatičen, živčen, nikakor vodja, ampak se mi pa zdi priden, strah ga je edino kamer, zato je še bolj živčen videti. Saj ko je v gužvi in pozabi na kamere pa je kar v redu!

Žal je ta oddaja kuhinja v kuhinji, zato nikakor ne bo dobil gostilne tisti, ki si jo bo zaslužil, razen če se bo POP “ustrašil” gledalcev, kar pa močno dvomim. Rezultat jim je bil jasen že pred začetkom šova, zdaj samo nabirajo denar skupaj.

Meni je zanimiv kaliber Andrej. On lepo diplomatsko mirno komunicira s člani obeh skupin. Ni ravno za vodjo, ampak tudi ne bi bil slab za kakšno pomoč v kuhinji, ker je nekonflikten. Opazila sem, da se je Teja brez uspeha sukala tudi okoli njega.

Ali ti tudi spadaš med tiste, ki bi svojo ljubezen do partnerja izkazovale pretežno s kuhanjem in pranjem? Jaz trdim, da so “ročne spretnosti” tudi precej pomembne, čeprav se katenjka (ki tudi komaj čaka komu prat in likat srajce) spet ne bo strinjala z mano. :-))))

Ali ti tudi spadaš med tiste, ki bi svojo ljubezen do partnerja izkazovale pretežno s kuhanjem in pranjem? Jaz trdim, da so “ročne spretnosti” tudi precej pomembne, čeprav se katenjka (ki tudi komaj čaka komu prat in likat srajce) spet ne bo strinjala z mano. :-))))[/quote]

A vidiš tukaj eno močno zadevo, ki je bistvena??
Eno je partner, eno pa sotekmovalec!!
Jaz mojega partnerja lahko zadovoljim na več načinov, sotekmovalca, prijatelja pa s kuhanjem, pranjem….. Jaz ne enačim partnerstvo (vezo z moškim ali žensko, za tiste ki so drugačni od mene) z prijateljstvom. In kolikor vem, sta Jani in Teja sotekmovalca, prijatelja, nikakor pa ne partnerja.

Ali ti tudi spadaš med tiste, ki bi svojo ljubezen do partnerja izkazovale pretežno s kuhanjem in pranjem? Jaz trdim, da so “ročne spretnosti” tudi precej pomembne, čeprav se katenjka (ki tudi komaj čaka komu prat in likat srajce) spet ne bo strinjala z mano. :-))))[/quote]

A vidiš tukaj eno močno zadevo, ki je bistvena??
Eno je partner, eno pa sotekmovalec!!
Jaz mojega partnerja lahko zadovoljim na več načinov, sotekmovalca, prijatelja pa s kuhanjem, pranjem….. Jaz ne enačim partnerstvo (vezo z moškim ali žensko, za tiste ki so drugačni od mene) z prijateljstvom. In kolikor vem, sta Jani in Teja sotekmovalca, prijatelja, nikakor pa ne partnerja.[/quote]

Nikoli ni dobro imet v življenju tako vse popredalčkano. In če bi se v prijatelja in sotekmovalca zaljubila? Poglej recimo umetnostne drsalce v paru ali plesalce. Tam je včasih parčkanje dobrodošlo. Kakšno pa je pri njih razmerje med kuhanjem in pranjem ter ročnimi spretnostmi, to pa res ne vem :-))))

Imaš preverjene informacije o tem, kdo jo je povabil noter in zakaj ali si to samo domišljaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imaš preverjene informacije o tem, kdo jo je povabil noter in zakaj ali si to samo domišljaš?[/quote]

Glede da ob predstavljanju tekmovalcev tega niso javno povedali, človek pomisli marsikaj. In tudi na pozive odgovornim na POP TV ne dajejo izjav – a lahko trdimo drugače?

http://www.lady.si/2009/03/viktorji-2008-zmagovalci-gallusove-dvorane/

@Boom – nimam popredalčkano, imam pa razjasnjene pojme partner in prijatelj. Če bi se zaljubila pa – bi jasno povedala, ne pa vztrajala tako kot ta dva, da sta SAMO prijatelja. Dopuščam možnost da sta se zaljubila, ampak – ….. In potem še sotekmovalci trdijo bratska ljubezen. Glej – če imata jajca se igrat igrice, potem naj imata jajca tudi javno povedati – zaljubila sva se, pač ne zdrživa brez spolnih igric, potrebe si pač zadovoljujeva… vse je bolje, kot to zanikanje. In brez skrbi, tudi če bi tako povedala, bi ljudje šov spremljali, kajti še vedno bi iskali “sočne” zadeve, tako kot sedaj. No, kdor bi želel, seveda. Nebi rekla, da zdaj gleda več ljudi zaradi njiju, ali pa bi jih potem gledalo manj.
Je pa res to samo moje mnenje, ki pa je žal takšno. Eni se bodo strinjali, eni pač ne. Kar je meni logično ter normalno. Kam bi pa prišli, če bi bili vsi istega mnenja?

Jaz upam, da bo navedena televizija vse glasove prav preštela, ko bo Teja sedla na vroči stol.

Glede njunega odnosa – Teja je morda izgubila stik z realnostjo, Jani pa bo to spretno uporabil. Meni se ne zdi, da bi on karkoli čutil do nje, ona pa se je morda zaljubila.

Imaš preverjene informacije o tem, kdo jo je povabil noter in zakaj ali si to samo domišljaš?[/quote]

Glede da ob predstavljanju tekmovalcev tega niso javno povedali, človek pomisli marsikaj. In tudi na pozive odgovornim na POP TV ne dajejo izjav – a lahko trdimo drugače?

http://www.lady.si/2009/03/viktorji-2008-zmagovalci-gallusove-dvorane/%5B/quote%5D
Jaz mislim, da lahko. Čebe nekdo vpraša nekaj, kar se tebi zdi neumno ali neumestno odgovarjat, recimo “ali si še nedolžna?” in na to ne odgovoriš? Kaj lahko iz tega sklepamo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne morda… je izgubila stik z realnostjo in več kot očitno je videti, da se je revca tudi močno zaljubila… pa saj a ni to lepo, če si – smo, ko smo zaljubljeni? :)))

Ne morda… je izgubila stik z realnostjo in več kot očitno je videti, da se je revca tudi močno zaljubila… pa saj a ni to lepo, če si – smo, ko smo zaljubljeni? :)))[/quote]

Če si samski in si zaljubljen v samsko osebo, je to najlepše, kar se ti zgodi. Ampak onadva nista samska. Res je, da se srcu ne da ukazovati, ampak zavedati se je treba posledic. Ljudje smo tudi razumska in ne le čustvena bitja.

Meni se zdi, da stik z realnostjo izgublajo predvsem tisti, ki take šove jemljejo tako resno. Pa brez zamere, no. :-)))))

Boom, se strinjam s tabo. Ta njun odnos sem vzela bolj kot primer, kako ni treba ravnati v življenju. Kaj pa onadva čutita drug do drugega, mi je pa čisto vseeno.

http://www.lady.si/2009/03/viktorji-2008-zmagovalci-gallusove-dvorane/%5B/quote%5D
Jaz mislim, da lahko. Čebe nekdo vpraša nekaj, kar se tebi zdi neumno ali neumestno odgovarjat, recimo “ali si še nedolžna?” in na to ne odgovoriš? Kaj lahko iz tega sklepamo? :)[/quote]

meni se pa to ne zdi tako neumno vprašanje. Plus tega ni osebno, kot moja nedolžnost recimo :), ampak je bolj poslovne narave. In tudi javne osebe se morajo tudi soočiti s tem, da se ljudje ubadajo tudi z zasebnimi zadevami. In nenazadnje – kolikor mi je znano, pri raznih nagradnih igrah podjetij je izrecno povdarjeno, da zaposleni, njihovi sorodniki ali kako drugače povezani s podjetjem, v teh igrah ne smejo sodelovati. A je potem ta resničnostni šov POP TV kakšna izjema s svoji pravili. Lahko, ampak potem ni pošteno. Zlasti pa ne, če ne znajo objasniti. Saj ne zahtevamo, da nam povejo neke osebne zadeve, ampak samo razjasnijo razmerje, kako je Teja lahko prišla kot tekmovalka v šov. So zanjo veljali isti pogoji, kot za ostale? No, je pa res – molčanje o tem, kot molčanje o glasovih. Koliko je glasovalcev, kakšen je rezultat. Skrivnosti, skrivnosti – včasih dobrodošle, včasih pa je potrebno nek odgovor podat, pa čeprav čisto tako politični.

Za njih pa morda je osebno, če je poslovno. In kako naj tebi dokažejo, da so Teo povabili v oddajo, kot vsakega drugega? Zakaj bi to sploh dokazovali, če pa je njihova izbira, koga bodo povabili?
Ne zdi pa se mi smiselno kar tako obtoževat, samo zato, ker nekaj sumimo, brez da bi o tem imeli resnično informacijo. In to ne govorim za voljo tega šova, ki ga pogledam morda 1h na teden, ampak na splošno, za vsakdanje življenje, ko ljudje obsojajo samo zaradi njihove bujne domišljije. Če se obsoja na slepo za take malenkosti, potem je kar malo zaskrbljujoče, kam take obsdobe vodijo družbo, odnose, ko se gre za bolj pomembne stvari.

pupapupa, točno tako bi tudi sam opisal posameznike v šovu.
Jani podlasica, shuljena, zvita v črko S-o kuhi pojma nima, moja stara mama (je že na oni strani mavrice) bi rekla da je aberveznik.

Včeraj je Jani spet 100/h blefiral, mislim za bruhat no.

Jaz pa vidim, da je Jani dober kuhar, iznajdljiv, natančen, njegov izgled bi kar odpisala, pa saj so vsi z Binetom vred, neestetski za delo z živili, pa saj danes je povsod tako-v mesnici, v kuhinji, bolj kot tumpasto in nenaravno izgledaš, boljši si.
Res pa mislim, da meša pojme Janiju prav Teja, saj ga izkorišča za svojo nevednost in neznanje.
Tolaži ga z masažo pod rjuhami in nad njimi, ne vem, če Janiju to prav ustreza, izgleda, da mu, saj je potreben ženske, mislim pa, da škodi trženju njegovih poslovnih sposobnosti.

Meni je smešno to, ker Jani vsako potezo Teje v kuhinji hvali pred kamerami. Že če žlico dvigne reče, da je pokazala izjemen napredek. :)) Zadnjič je rekel, da bi bila Teja odlična šefinja kuhinje (ne gostilne!). :))) Menim, da je njemu Teja bolj v breme v smislu zmage v šovu kot v korist. On ima nekaj talenta za kuhanje in je v bistvu škoda, da zapravlja možnost zmage s to aferico. Ravno zaradi tega mislim, da je Rok edini pravi možni vodja gostilne. Njega ne mečejo hormoni, čeprav je še zelo mlad. Je pa zelo temperamenten, kar je včasih težko poslušati.

Sem res jaz edina ki tega ne gleda? Izvzeti tisti ki ze apriori ne gledajo tv.

Veš, krivokljunčica, da se ne boš matrala – jaz spadam me tiste neuke forumaše, ki to gledajo. Si lahko misliš, kako sem lahko tako trapasta? :)) Jaz šov gledam bolj zaradi samega kuhanja kot zaradi njihovih ljubezenskih aferic, raje bi videla, če teh pikantnih ljubezenskih vložkov ne bi bilo.

Zakaj moraš pa bit neuk da to gledaš? Ne vem no, tukaj je govora predvsem o bb sistemu (kdo bo koga pa kdo je kaj reku), ne pa o sami kuhariji …

In kaj si že skuhala dobrega zaradi te oddaje? Boš prinesla na srečanje? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close