Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek In koliko kaj seksate?

In koliko kaj seksate?

Besen odziv nepotešenega moškega :)[/quote]
Glede na to, da si se prvi tako odzval, ko te sploh noben ni nič vprašal, si nam vse povedal. :)[/quote]
Tebe nikoli noben nič ne vpraša, pa se vseeno oglašaš. Kaj to potem pove o tebi ? 🙂

Upam, da je res. Daj vseeno malo preglej po cajtngu tam po zadnjih straneh…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glede na to, da si se prvi tako odzval, ko te sploh noben ni nič vprašal, si nam vse povedal. :)[/quote]
Tebe nikoli noben nič ne vpraša, pa se vseeno oglašaš. Kaj to potem pove o tebi ? :)[/quote]
No, ne bit zdaj jezen, ker smo te razkrinkali. Saj to ni nič sramotnega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe nikoli noben nič ne vpraša, pa se vseeno oglašaš. Kaj to potem pove o tebi ? :)[/quote]
No, ne bit zdaj jezen, ker smo te razkrinkali. Saj to ni nič sramotnega. ;)[/quote]
Sanjaj poba 😉

5-6 krat na teden, tri tedne v mesecu. Brez pretiravanja.Imam srečo, da je žena čedalje bolj za stvar in izkoristiva vsako ponujeno priliko.

Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]
SVAKA ČAST!!

Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]
SVAKA ČAST!![/quote]

Dater nas seznanja s podrobnostmi, poroča celo, kolikokrat si ga otrese, ko gre na WC. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

SVAKA ČAST!![/quote]

Dater nas seznanja s podrobnostmi, poroča celo, kolikokrat si ga otrese, ko gre na WC. :)))[/quote]
Jaz ze nekaj casa f.ukam kolikor mi fizicno znese. Ze komaj cakam, da grem na “dopust”. Ti pa nadaljuj z obvestili o svojem otresanju. 🙂

Dater nas seznanja s podrobnostmi, poroča celo, kolikokrat si ga otrese, ko gre na WC. :)))[/quote]
Jaz ze nekaj casa f.ukam kolikor mi fizicno znese. Ze komaj cakam, da grem na “dopust”. Ti pa nadaljuj z obvestili o svojem otresanju. :)[/quote]

Haha, hitra reakcija. 😀 Koliko ti kaj fizično znese? Da bodo Monovke vedele, če si kaj vzdržljiv? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz ze nekaj casa f.ukam kolikor mi fizicno znese. Ze komaj cakam, da grem na “dopust”. Ti pa nadaljuj z obvestili o svojem otresanju. :)[/quote]

Haha, hitra reakcija. 😀 Koliko ti kaj fizično znese? Da bodo Monovke vedele, če si kaj vzdržljiv? :)[/quote]
Hitra ja. Sem ravno domov prisel. No, k punci. Pa se je sla tusirat. Pa… Ne vem kaj mislis pod vzdrzljivostjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close