In koliko kaj seksate?
Glede na to, da si se prvi tako odzval, ko te sploh noben ni nič vprašal, si nam vse povedal. :)[/quote]
Tebe nikoli noben nič ne vpraša, pa se vseeno oglašaš. Kaj to potem pove o tebi ? :)[/quote]
No, ne bit zdaj jezen, ker smo te razkrinkali. Saj to ni nič sramotnega. 😉
Tisti, ki dejansko fukajo vsak dan/vsak teden, se jim seks zdi nekaj povsem običajnega, tako da ni potrebe, da bi o tem obveščali cel svet.[/quote]
SVAKA ČAST!![/quote]
Dater nas seznanja s podrobnostmi, poroča celo, kolikokrat si ga otrese, ko gre na WC. :)))
Dater nas seznanja s podrobnostmi, poroča celo, kolikokrat si ga otrese, ko gre na WC. :)))[/quote]
Jaz ze nekaj casa f.ukam kolikor mi fizicno znese. Ze komaj cakam, da grem na “dopust”. Ti pa nadaljuj z obvestili o svojem otresanju. :)[/quote]
Haha, hitra reakcija. 😀 Koliko ti kaj fizično znese? Da bodo Monovke vedele, če si kaj vzdržljiv? 🙂
Jaz ze nekaj casa f.ukam kolikor mi fizicno znese. Ze komaj cakam, da grem na “dopust”. Ti pa nadaljuj z obvestili o svojem otresanju. :)[/quote]
Haha, hitra reakcija. 😀 Koliko ti kaj fizično znese? Da bodo Monovke vedele, če si kaj vzdržljiv? :)[/quote]
Hitra ja. Sem ravno domov prisel. No, k punci. Pa se je sla tusirat. Pa… Ne vem kaj mislis pod vzdrzljivostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.