Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek In koliko kaj seksate?

In koliko kaj seksate?

Ti si mi enkrat pojamral, ujet v trenutku slabosti. Saj to ni tako švoh, če priznaš svoje pomanjkljivosti.[/quote]

Ja, kako, če pa nimam žensko? Kako bi pojamral o neobstoječi? 🙂
Dvomim, da tebi kdo toliko zaupa, da bi ti kaj pojamral. Zakaj neki, a ne? ;))[/quote]

Je veliko bolje dati javno objavo na Discovery Channel. :))

Po šihtu sem domačo, trenutno nažigam sosedo ( ima dobro rit za tablico imeti na njej ) pred spanjem pride še ena občasnica po svoj šus …

in tako z dneva v dan.
Občasno pamed šihtom v nočni izmeni katero od sodelavk

Kad večeram ga učeram, kad ogladim ga izvadim.

nisem sexala že dooolgo,me je sram napisat,nisem lepa ,grda tudi ne,živim sama s hčerko,kr tako riti tudi ne nastavljam okoli.Če ne najdeš pač ni,saj tudi nimaš želje ,če dolgo ne.Čudna?Ne -iskrena

Meni ni hudega. Seksam precej vec kot fishi. Tudi danes bom. Morda kar z dvema.

Ampak to pobiranje las mi gre pa ze posteno na zivce. Jebac, ki tega problema ne pozna, po moje ne seksa prav dosti. 🙂

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/470142/Zasto-se-Tesla-nije-ozenio

Dater, kateri je to tvoj obraz?:)) Nekoč si pisal, kako se moraš “čuvati”, da se ti bo za vikend sploh dvignil:). Dvomim v tvojo pogostnost in nasploh v kvaliteto odnosov. Ampak to ni moj problem, a ne:).

Dater, kateri je to tvoj obraz?:)) Nekoč si pisal, kako se moraš “čuvati”, da se ti bo za vikend sploh dvignil:). Dvomim v tvojo pogostnost in nasploh v kvaliteto odnosov. Ampak to ni moj problem, a ne:).[/quote]
Meni pa dol visi za tvoje dvome, lol.

Joj, saj vem, da si nekateri mocno zelite, da bi imel kaksne probleme. Sem vas ze stestiral, lol. Ampak, zal vas moram razocarati. Prav enega problema na podrocju spolnosti nimam. Prej obratno.

Imam toliko seksa, da se moram kdaj kar sparati, ker se z vecimi hkrati servisiramo.
Vcasih toliko seksam, da mi ze s tezavo pride.
Punce rihtam se kolegom.
Skratka, zensko lazje dobim, kot se je znebim.
Probleme imam z dokaznim materijalom, ki ga zenske puscajo za sabo. Lasmi. Pa kaj pozabijo. Pa kaj prosijo, ce lako pustijo.
Pa hendlanje rednih prekrivanj obiskov, dejtov, ipd.
Komplikacije pri nacrtovanju skupnih dopustov.

Moji problemi imajo bore malo skupnega z vecino drugih ljudi. Zadnjic mi prijatelj joka, da ga ena ze 2 meseca “testira”. Mene pa je skrbelo, ce mi bo punca zjutraj pravocasno spokala, ker me obisce druga. Ampak sem ze tako dober v tem, da me niti enkrat nobena se ni dobila, da se ne bi mogel ven zvleci. Nobena me se ni obtozila, da sem bil istocasno s kaksno drugo. Punce po par mesecev cakajo name, ce kaj bo. Skoraj v vsakem trenutku imam en kup potencijalnih jebackih kandidatk.

Dater, saj ti verjamemo:)).

Fiši kaj teb tut kaj lasje izpadajo? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Fiši kaj teb tut kaj lasje izpadajo? 😉 :)))[/quote]

Ne ne. Izločam ogromne količine serotonina in se mi kaj takega ne more zgoditi:).

Izločaš ogromne količine dreka, če že kaj.

In ti ga uspešno absorbiraš:).

Beden comeback.

Dater, kateri je to tvoj obraz?:)) Nekoč si pisal, kako se moraš “čuvati”, da se ti bo za vikend sploh dvignil:). Dvomim v tvojo pogostnost in nasploh v kvaliteto odnosov. Ampak to ni moj problem, a ne:).[/quote]
Meni pa dol visi za tvoje dvome, lol.

Joj, saj vem, da si nekateri mocno zelite, da bi imel kaksne probleme. Sem vas ze stestiral, lol. Ampak, zal vas moram razocarati. Prav enega problema na podrocju spolnosti nimam. Prej obratno.

Imam toliko seksa, da se moram kdaj kar sparati, ker se z vecimi hkrati servisiramo.
Vcasih toliko seksam, da mi ze s tezavo pride.
Punce rihtam se kolegom.
Skratka, zensko lazje dobim, kot se je znebim.
Probleme imam z dokaznim materijalom, ki ga zenske puscajo za sabo. Lasmi. Pa kaj pozabijo. Pa kaj prosijo, ce lako pustijo.
Pa hendlanje rednih prekrivanj obiskov, dejtov, ipd.
Komplikacije pri nacrtovanju skupnih dopustov.

Moji problemi imajo bore malo skupnega z vecino drugih ljudi. Zadnjic mi prijatelj joka, da ga ena ze 2 meseca “testira”. Mene pa je skrbelo, ce mi bo punca zjutraj pravocasno spokala, ker me obisce druga. Ampak sem ze tako dober v tem, da me niti enkrat nobena se ni dobila, da se ne bi mogel ven zvleci. Nobena me se ni obtozila, da sem bil istocasno s kaksno drugo. Punce po par mesecev cakajo name, ce kaj bo. Skoraj v vsakem trenutku imam en kup potencijalnih jebackih kandidatk.[/quote]

Ni jih tako malo!
Sicer nam jih ne bi tukaj razgaljal.

Kaj si pričakoval, da se bom potrudila zate? Si pa naiven.

Tako je v zivljenju. Tudi Bill Gates ima financne probleme. Le kdo bi se z njim menjal. A ne? 🙂

Fiši kaj teb tut kaj lasje izpadajo? 😉 :)))[/quote]

Ne ne. Izločam ogromne količine serotonina in se mi kaj takega ne more zgoditi:).[/quote]Ok bom vzel na znanje 🙂

Tiste Daterjeve po bolj zagrenjene, ker imajo z izpadanjem las težave?
Fant očitno nekaj dela narobe….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne ne. Izločam ogromne količine serotonina in se mi kaj takega ne more zgoditi:).[/quote]Ok bom vzel na znanje 🙂

Tiste Daterjeve po bolj zagrenjene, ker imajo z izpadanjem las težave?
Fant očitno nekaj dela narobe….. :)))[/quote]

Premalo sexa, ti rečem:)))).

Dater, saj se hecam nooo…ti verjamem, ker se bojim, da bi nas spet razsvetljeval s svojimi podvigi. Saj ne rabiš vsega povedati, a veš:).

On, a res ne ves koliko las zenske puscajo za sabo? S tem je res hudic.

Zadnjic sem lepo vse spucal. Vsaj mislil sem. Pa se je en dolgi cirni “sniranc” zgleda ustavil v umivalniku. In kar naekrat mi ga nova pokaze. Crno na belem. In kaksnih 30cm dolgo. Boze mili, lol. Ces, kdo pa je tooo pustil??? Hahaha.

A nisi ti bolj po hotelih pa to? Pa tam je ja polno las od prejšnjih gostov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje so zdaj v tej temi vse tiste samske, ki se ponavadi hvalijo, kako one vedno dobijo, kadar hočejo?

Sej Goldfish se je že oglasila…

Fiška špila solo. Tukaj se sprašuje nekaj drugega.

Kar prepričuj se ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close