In koliko kaj seksate?
Če bi si bila sama kriva, ali bi to sploh doživljala kot premalo….?[/quote]
Lahko bi, če bi si nakopala preveč raznih obveznosti, da bi bila potem izčrpana ali pa preprosto ne bi našla časa.[/quote]
Ker imamo obveznosti, zaradi katerih ne morem biti 24/7 “za”, potem sem si vsaj verjetno delno sama kriva…
Ravno v tek je keč, da je zadnje čase res čudno na monu, pa me je minilo da bi še tisti kamenček mozaika kdaj vrgla iz sebe:). Po drugi strani pa, kaj te briga:)).
Ej, dons mi je talele blond barva čist too much prijela, najbrž še premočan vpliv lune, bi mogla počakat. Na tebi so bicepsi fejkani:))). Ajd, zdaj se ne ukvarjaj več z mano. Šc šc šc.
A grem lahko s tabo ?
Samo zato, da te lahko zavrnem, ko me boš vprašala za seks. Pa evo, jaz častim pijačko, da ne boš potem po Monu pisala kakšen prasec sem. Bodi točna, jaz ne bom.
Aja ne, ne ne zbriši to, bo GF ljubosumna pol.
Dugače pa fak, kašen mačo sem zadnje čase. Kar vsaka bi me ponucala za posteljne užitke. Potem pa še tiste vaše toplo/hladno igrice, kao you won’t get none, I ain’t your baby girl, a v bistvu to počnete namerno, češ, tako bo sam prišel k meni, če bom preveč sluzasta bom pa ostala praznih rok.
lol
Toda meni sta dolgočasna – ponavljata se.[/quote]
Si že večkrat poudarila ja. Meni si pa ti dolgočasna:))). Pri teh letih si popolnoma brez energije, kaj še bo:).[/quote]
Banalno. Ti preko spleta zmoreš presoditi človeka ali ima energijo ali je nima. Naj te razsvetlim moja draga sofuromašica – za dolgočasneže jo škrtarim 🙂
Si že večkrat poudarila ja. Meni si pa ti dolgočasna:))). Pri teh letih si popolnoma brez energije, kaj še bo:).[/quote]
Banalno. Ti preko spleta zmoreš presoditi človeka ali ima energijo ali je nima. Naj te razsvetlim moja draga sofuromašica – za dolgočasneže jo škrtarim :)[/quote]
Jp. Če klepetam preko foruma, potem je to moje izhodišče. Pa ne da te zdaj moti moje mnenje:))). Glej, ne beri me.
Banalno. Ti preko spleta zmoreš presoditi človeka ali ima energijo ali je nima. Naj te razsvetlim moja draga sofuromašica – za dolgočasneže jo škrtarim :)[/quote]
Jp. Če klepetam preko foruma, potem je to moje izhodišče. Pa ne da te zdaj moti moje mnenje:))). Glej, ne beri me.[/quote]
Ne, ne moti me tvoje mnenje, nasprotno ~ lepo, da se z mano ukvarjaš 🙂
Berem te zgolj po sili razmer (ker drugi talo malo pišejo), včasih te tudi preskočim, včasih pa pač ne, ker si med redkimi, ki še napišejo kaj smiselnega.
Calypso, to je predstava za javnost…da se ne dolgočasite. 🙂 Skoraj kot naši politiki, pred mediji sprti, za mediji….[/quote]
zaprti? 🙂
Dvomim, da se mu večkrat dvigne:)). Že to sem pretiravala. No, saj za ravs mu morda zadostujejo drugi kriteriji. Nočeeem vedet.[/quote]
Naj te potolažim – jutranjo erekcijo še ziher ima :)))[/quote]Uf Calypso ti imaš to kake “insajderske” informacije?
A ostajaš tam do jutra? :))))
Forum je zaprt za komentiranje.