Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek In koliko kaj seksate?

In koliko kaj seksate?

Lahko bi, če bi si nakopala preveč raznih obveznosti, da bi bila potem izčrpana ali pa preprosto ne bi našla časa.[/quote]

Ker imamo obveznosti, zaradi katerih ne morem biti 24/7 “za”, potem sem si vsaj verjetno delno sama kriva…[/quote]

No ja, če si mislila, da bo seks (v zakonu) kar tako, ker si ti pač tam na voljo, si se zmotila. 😉
Očitno moraš tudi sama nekaj prispevat k temu, da naluštaš tistega, ki ima “ekskluzivno pavico” oz se je obvezal, da bo izpolnjeval te tvoje potrebe.
Pa ne sedaj rečt, da ti tega (več) ne zmoreš (ga naluštat, da bi se te večkrat zaželel)?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ker imamo obveznosti, zaradi katerih ne morem biti 24/7 “za”, potem sem si vsaj verjetno delno sama kriva…[/quote]

No ja, če si mislila, da bo seks (v zakonu) kar tako, ker si ti pač tam na voljo, si se zmotila. 😉
Očitno moraš tudi sama nekaj prispevat k temu, da naluštaš tistega, ki ima “ekskluzivno pavico” oz se je obvezal, da bo izpolnjeval te tvoje potrebe.
Pa ne sedaj rečt, da ti tega (več) ne zmoreš (ga naluštat, da bi se te večkrat zaželel)?[/quote]

Ehh, ko bi bilo le vse tako enostavno, kot ti pišeš … 🙂

Pa ne sedaj rečt, da ti tega (več) ne zmoreš (ga naluštat, da bi se te večkrat zaželel)?[/quote]

Ehh, ko bi bilo le vse tako enostavno, kot ti pišeš … :)[/quote]

Glej Pandora, bom pa jaz, če nihče drug noče: razganja nas od firbca, da bi izvedeli kaj več podrobnosti, zato prosim ne skopari z besedami :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V srednjem veku je bil sex zakonska obveznost. Želja enega partnerja je bila že dovolj, da si moral izpolniti to zakonsko obveznost. Na ta način so plačevali greh Adama in Eve:).

A samo v srednjem veku? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A samo v srednjem veku? :)[/quote]

Ah najbrž že od nekdaj:). Vidiš kakšne razsežnosti ima en greh:).

Ehh, ko bi bilo le vse tako enostavno, kot ti pišeš … :)[/quote]

Glej Pandora, bom pa jaz, če nihče drug noče: razganja nas od firbca, da bi izvedeli kaj več podrobnosti, zato prosim ne skopari z besedami :))))[/quote]Margot najboljš, da organiziramo forumsko komisijo in gremo na dom preverit kakšno in zakaj je takšno stanje. 🙂
Ti boš pa predsednica komisije, ok? :))

obvezno in samo v nedeljo zjutraj, ce pa so na nedeljo obveznosti pa cakam na naslednjo nedeljo 🙂
zal resnicno 😉

Glej Pandora, bom pa jaz, če nihče drug noče: razganja nas od firbca, da bi izvedeli kaj več podrobnosti, zato prosim ne skopari z besedami :))))[/quote]Margot najboljš, da organiziramo forumsko komisijo in gremo na dom preverit kakšno in zakaj je takšno stanje. 🙂
Ti boš pa predsednica komisije, ok? :))[/quote]

Jaz sem takoj za. Samo da lahko komandiram :))) Komaj že čakam. Pandora bo ziher navdušena. :))))

Pa znaš zamenjati dihtungo na pipi ? 🙂

Pa znaš zamenjati dihtungo na pipi ? :)[/quote]
Ne vem kaksne luzerske standarde to eni imate, da so taksne banalnosti, kot je pipa, merilo necesa. Aja, to so te zahtevne mocne forumske zenske v 40-ih letih, lol.

Margot najboljš, da organiziramo forumsko komisijo in gremo na dom preverit kakšno in zakaj je takšno stanje. 🙂
Ti boš pa predsednica komisije, ok? :))[/quote]

Jaz sem takoj za. Samo da lahko komandiram :))) Komaj že čakam. Pandora bo ziher navdušena. :))))[/quote]

Ja, skakala bom od veselja … 🙂 A boste prinesli tudi kaj za jest..? Dobrega kuharja/kuharico takoj posvojim …

Kako je že tista? Če nočeš, da se karkoli reši, ustanovi komisijo …

Pa znaš zamenjati dihtungo na pipi ? :)[/quote]
Ne vem kaksne luzerske standarde to eni imate, da so taksne banalnosti, kot je pipa, merilo necesa. Aja, to so te zahtevne mocne forumske zenske v 40-ih letih, lol.[/quote]
Gre se za to, v kolikšni meri je moški praktično uporaben. 🙂

Ne vem kaksne luzerske standarde to eni imate, da so taksne banalnosti, kot je pipa, merilo necesa. Aja, to so te zahtevne mocne forumske zenske v 40-ih letih, lol.[/quote]
Gre se za to, v kolikšni meri je moški praktično uporaben. :)[/quote]
Vidim, da je to enim sila pomembno.

Jaz sem takoj za. Samo da lahko komandiram :))) Komaj že čakam. Pandora bo ziher navdušena. :))))[/quote]

Ja, skakala bom od veselja … 🙂 A boste prinesli tudi kaj za jest..? Dobrega kuharja/kuharico takoj posvojim …

Kako je že tista? Če nočeš, da se karkoli reši, ustanovi komisijo …[/quote]Torej, če prav razumem je tale tvoj (malo) podhranjen in je zato izgubil veselje do “zakonskih dolžnosti”?

Margot kaj bomo ukrenili sedaj? A poznaš koga, ki bi tegle malo podfotral? 🙂

Kako je že tista? Če nočeš, da se karkoli reši, ustanovi komisijo …[/quote]Torej, če prav razumem je tale tvoj (malo) podhranjen in je zato izgubil veselje do “zakonskih dolžnosti”?

Margot kaj bomo ukrenili sedaj? A poznaš koga, ki bi tegle malo podfotral? :)[/quote]

Jah glej, za tako fajn žensko, kot je Pandora se bom pa ja žrtvovala…
Nič. Ga peljem na večerjo, drugega mi ne preostane… :)))

Jaz pa Pandoro. 🙂 Si bom že vzel čas. 🙂

Jaz pa Pandoro. 🙂 Si bom že vzel čas. :)[/quote] Ej, počakaj malo….
Kakor smo ugotovili ona nima težav s podhranjenostjo. Bolje bi bilo, da bi njo malo preuredili tačas, ko bi Margot hranila Pandorčka. Seba bi poskrbel za stilsko preobrazbo, ko se spozna na te reči. Ti se lahko javiš za masažo, da bo čist softy še tri dni potem… 😉

Kaj je On_, spet osvajaš forumašice, ker ti žena doma ne da seksat ?

In koliko kaj seksate vi EB?

In koliko kaj seksate vi EB?[/quote]
Glede na to, da se spravlja na tipe na forumu, vemo, da skoraj nič ali pa še to bolj slabo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa Pandoro. 🙂 Si bom že vzel čas. :)[/quote] Ej, počakaj malo….
Kakor smo ugotovili ona nima težav s podhranjenostjo. Bolje bi bilo, da bi njo malo preuredili tačas, ko bi Margot hranila Pandorčka. Seba bi poskrbel za stilsko preobrazbo, ko se spozna na te reči. Ti se lahko javiš za masažo, da bo čist softy še tri dni potem… ;)[/quote]

Uff, vidim, da se bo tole zavleklo. Jah nič. Bova pa s Pandorčkom po večerji odigrala še partijo šaha. Samo dajte pohiteti, ker potem pa res ne vem kaj naj še počnem z njim :)))

Mimogrede: upam, da je Pandora za hece, če ne jo bo kap, ko bo tole brala :)))

Besen odziv nepotešenega moškega 🙂

Besen odziv nepotešenega moškega :)[/quote]
Glede na to, da si se prvi tako odzval, ko te sploh noben ni nič vprašal, si nam vse povedal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close