Ignoranca do gospodinjskih del
Točno to. Tisto prikrito, s smajliji zakrito pod.jeba.vanje je hujše. Boleče in meni zelo odvratno. Najbolj pritlehna oblika izražanja in komuniciranja. Na koncu pa, ko zmanjka argumentov, saj ni bilo tako mišljeno. Ali niste videli smeškov. In kar nekaj je takšnih tukaj…[/quote]
Jaz vidim tukaj takšna samo dva. In čeprav mi je zelo všeč tvoj občutek za pravičnost, še posebej, ker se pri tem ne oziraš na to, da tvegaš eventuelno nepriljubljenost, ti moram vseeno reči, da se mi zdi, da prelivaš iz šupljega v prazno. Ker tisti drugi je namreč Sadni. Ne bo trajalo dolgo, ko boš začutil njegov nož v hrbtu in ne samo to. Ta ti ga bo še dvakrat zasukal levo/desno.[/quote]
Ja to se pa strinjam meni je sadni celo grozil z razkritjem mojih ZS poročenim mon ženskam.
Nepopisno nesramno, da me je tako razkrinkal :)))
Pozimi bolj težko. Zunaj bi se sušilo predolgo. Notri pa je zaradi sušenja, potem problem z vlago.
Pogoj je le, da imaš pravo postavo s katero si zadovoljna. :)[/quote]
so mi doma djali da do 30 lahko vse jem, pa ce bi bilo temu tako bi mela loh na svojih 172cm ze 90kg 😀 drugace se pa ne pritozujem, treba zmerno vsega, pa sportanja pa je 🙂
sadni, teb se vid da so samo playerji wannabe za zgled 😀 ampak te bo minil, za svojih 22 se mas se velik za naucit 😉
Večinoma se, a tokrat se ne strinjam s tabo. NM je bil še zdaleč najbolj nesramen in žaljiv, tudi ob ljudi, ki niso imeli namena komunicirati z njim se je spotaknil, da je potešil svoj plebejsko razvit ego in namišljeno superiornost/vsevednost.[/quote]
Vprašanje kaj je večja nesramnost… nekomu v obraz povedat da je gnoj ali smet ali nekomu sarkastično rečt da je dober …..
običajno ljudi bolj razjezi ali šokira brezobzirna nesramnost kot pa pritajeno podjebavanje ampak samo zato ker ga mnogi težko odkrijejo in ko ga odkriješ ga lahko vedno zagovarjaš (ali skoraj vedno) z besedami
”če si pa ti to tak vzameš pol pa prav….”[/quote]
Meni ni na tem forumu nihče trn v peti ali da bi koga doživljala posebej nesramnega, žaljivega, spomnim se pa, da mi je bil še najbolj problematičen NM. Vsak je zase sam tu gor, če se pač ne najdeš z nikomer ali ker te začasno prijelo, da netiš prepir z nekom, ki si si ga izbral, ker se ti danes pač preprosto da (vsaj tako razumem današnje brezplodno komuniciranje (beri: prepucavanje) med ribico in entipom) pa tudi ne vem, če je vredno. Niti zabavno ju ni bilo brati. Bralec v par urah dobi jasno sliko, s kom je tu gor varno komunicirati in s kom ne. Absolutno ne zagovarjam nikogar, razumem da dan ni enak dnevu, vendar to ne pomeni da je potrebno neznanca ali neznanko na drugi strani “raztrgati”, ker si danes pač takšne volje.
kje ti vidiš kake playerje…. no morda je od naštetih samo Dater res player….. ostali smo čist različni tipi…. jaz ne lovim žensk da bi jih poseksal, dvomim da jih Spider, no morda tu pa tam….. jaz opažam vbistvu da pri meni se mi vedno bolj neda več ukvarjat z ženskami…. pa sem star bornih 25….. kaj bo šele pri 35….. Pri enih prav vidim kak prosijo z očmi da jih povabim na pijačo (ven) ali k sebi domov… pa se mi neda tudi če zgledajo solidno…. Če bi bil Player bi to z veseljem storil.
za EnTip-a pa težko rečem ali je ali ni player…. vedno se mi je zdel nevem… tak posebn fantič tukaj okrog samo težko rečem kam bi ga uvrstil 😀
A vi tekmujete kdo je bolj nesramen ?
V obraz povedati, pa ne pomeni biti nesramen na forumu, ampak, da si to upaš tistemu povedati res v obraz. V realnosti.
Če pa si upaš biti nesramen le preko foruma, pa zaradi svoje nesramnosti nisi noben frajer.[/quote]
To kopiraj Markotu in matjazkotu…. sem ju izzval naj mi podata naslove pa pridem pa mi naj v obraz zmečeta vse kar tu gori bluzita 1 na 1 …. pa sta kar dalje nakladala 🙂
Sicer pa sem ”v obraz” mislil direktno povedat ne ovinkarit kar lahko velja tudi za forum.
Ironija tu je, da sem v resnici starejši od tebe in da bi se prej ti imela kaj novega za naučit od mene, kot jaz od tebe.[/quote]
A exotic je tak mlada šmrkla?
lololol
Ironija tu je, da sem v resnici starejši od tebe in da bi se prej ti imela kaj novega za naučit od mene, kot jaz od tebe.[/quote]
lololol[/quote]
Matkic, glede na napisano bi lahko parirala tvojim letom..al pa kr po vrstem redu lepo gor do Sadnega. ce je on 26? ne vem vec, pousod napise drugac 😀 sm bla zihr da sm prebrala zadnjic 22.
Sicer pa nikjer ne pise starejsi…bolj izkusenj. Eni majo vec preizkusenj v lajfu pa rabjo prej delat na seb da razumejo situacije, ki enemu ki mu je vse lepo dano brez pretiranega truda ne pride to do zivega pr 35 😀 Vsaj kukr vidm med prijatelji ki so toliko stari, summer till the end! 🙂
lololol[/quote]
Matkic, glede na napisano bi lahko parirala tvojim letom..al pa kr po vrstem redu lepo gor do Sadnega. ce je on 26? ne vem vec, pousod napise drugac 😀 sm bla zihr da sm prebrala zadnjic 22.
Sicer pa nikjer ne pise starejsi…bolj izkusenj. Eni majo vec preizkusenj v lajfu pa rabjo prej delat na seb da razumejo situacije, ki enemu ki mu je vse lepo dano brez pretiranega truda ne pride to do zivega pr 35 😀 Vsaj kukr vidm med prijatelji ki so toliko stari, summer till the end! :)[/quote]
Maš prav…. res ni pogoj za starejši = bolj izkušen 🙂
a mojih let no fajn takih rabimo več 😀 80ta ftw 😀 ali si 1990 😀 pol boooooo 😛
A kar z očmi te prosijo. Še dobro, da te ne z besedami. Ko bi ti vedel, kaj vse mene prosijo z očmi, huh, moja domišljija je brez meja. :))
Haaha, pa jaz ne morem verjet, kaj vse ne preberem tu gor :)) Dolgčas pa vam ni, to definitivno…
Ste mi pa zelo zanimivi Sadni pa Matkic. Kot, da bi mojo družbo poslušala, ko včasih ne vem ali je boljše se zjokat ali pa nasmejat od srca.
No, glede na tok debate in smer v katero se to vse razvija samo en dobronameren nasvet; Ne si vsega jemat tako k srcu in ne jemljite nekih stvari osebno, meni se zdi smisel foruma izmenjava mnenj in predvsem malo zabave.
Drugače pa če smem: Glede na to, da vidim, da sta Sadni in Matkic približno mojih let, mi ne da miru, da ne bi vprašala? Od kod pa sta? Ker res, kot pravim, ko da bi svojo družbo poslušala.
Saj se verjetno ne poznamo?
a se poznamo?
No, glede na tok debate in smer v katero se to vse razvija samo en dobronameren nasvet; Ne si vsega jemat tako k srcu in ne jemljite nekih stvari osebno, meni se zdi smisel foruma izmenjava mnenj in predvsem malo zabave.
Tko bi rabl bit, pa ni ne.
Navedeno
“a se poznamo?”
Drugače pa če smem: Glede na to, da vidim, da sta Sadni in Matkic približno mojih let, mi ne da miru, da ne bi vprašala? Od kod pa sta? Ker res, kot pravim, ko da bi svojo družbo poslušala. Saj se verjetno ne poznamo?
Don’t worry, ne poznamo se. Prvi je iz Ljubljane, drug iz Ptuja. Ti si pa verjetno iz Marsa.
Maaah, tebe še človek pohvalit ne sme, brez da skačeš v luft. Ampak odgovoril pa vseeno si, zato hvala.
Glede na odgovor tebe res ne poznam in ne vem, če bi te sploh hotela. Matkic pa je že bližje meni.
Drugače pa vidim, da slabo poznaš ženske. Ženske smo z Venere, moški pa z Marsa 😉
Fak, ti prov v eni hudi iluziji živiš. Take traparije pišeš po forumu, da mi ne bi bilo čudno niti, če bi napisala, da jih šteješ komaj 15. Z Matkičem si se šla primerjat, seriously ???[/quote]
kaksna 90…80ta 😉
Sadni, parirat v smislu LET! ce je on 25. Kaj se razburjas :)[/quote]
haha …. no fajn fajn 🙂
Tebe nič ne prosijo z očmi to 100% vem…. ker prek interneta ne vidiš oči za kamero pa sociala ni dovolj!
Točno tak… pa ne skrbet niti se ne bomo spoznali…. no morda z Sadnim greva kdaj na pir kdo bi vedo…. samo na Mars pa ne prideva HAHA
Ti prvo nedolžnost zgubi in to z OSEBO ne živalmi s farme pol pa se oglašaj prosim… vino pa kar mej za sebe jaz ne pijem tako neokusne in cenene pijače 🙂 to je za tiste alkoholike pod mostom ki si več kot haložana in liter radenske ne morjo privoščit 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.