Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin

Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin

Še ena pasjejebka, ki bi jo bilo treba ornk pregajžlat z njenim smrdljivim cuckom vred! Kuš, faking bitch!

Dobr maš svojega trebušnjaka vzgojenega. Ni govora o postli temveč baldahin. Pride mimo veverica, psiček ali ježek…. ali kača!! Podgana!

TI kar sama svojemu dedcu nastavljal. Muka, kaj? Prej rukn eno travarico, pol pa en pir. Pa da nauš kričala od užitka! :-)))

Daj, ne seri, nasilna nestrpnica. In kaj bi potem sledilo? Da te počakam za vogalom, da ugotovim kje imaš avto, kje stanuješ, kje si v službi, kje nakupuješ, kje stanujejo sorodniki,….

Vsaka zgodba ima dve plati. Prebrali smo samo eno.

Nenene, kaj pišeš iz norišnice, da veš, da ni več prostora. Če pa še nisi tam, se bo zate, ker si nujen primer še kaj našlo. Kaj se pa mularije in ketne tiče, bi pa zablojenci lahko sami vedli, kdaj morate svoje frocovje na ketno pripeti. Ni potreben zakon. Pa še takrat bi se froc iz ketne vtrgal. Ker ni zmozen dojeti, da vcasih tudi normalni ljudje potrebujemo mir. Pes vsaj pri miru leži, če ga daš na povodec.

Jajaja, še precej bolj si ruknjen kot sem mislil.

Ne maram cuckov. Najbolj sem navdušen, ko se kakšen mali cucek zaganja vame in bevska. Kaj pa jaz vem kolk je ta vaša živalska vrsta nevarna in kolk ne.

Danes je dobro, če si malo ruknjen. Drugače med bedaki, ki nas obkrožajo ne preživiš. Tudi na tem forumu.

Pokukal?
Ne nakladaj.Kampisti, ki imajo psa, zelo dobro vedo, da le-ta lahko SAMO pokuka.
FRAN:
pokúkati -am dov. (ū ȗ)
“1. nav. ekspr. pogledati, navadno skrivoma, pritajeno: pokukati izza drevesa; pokukati skozi ključavnico
Pes zelo verjetno ni ‘pokukal’ izza zavese/drevesa, ključavice, pač pa zelo verjetno vstopil pod baldahin. (prosto gibanje psov po kampih načeloma ni dovoljeno!)
Lastnica baldahina ima prav.
Če že voziš psa na dopust, v kamp, bodi pozorna na to, kaj določajo zakoni in interni pravilniki.
In vzgajaj svojega psa temu primerno.

Avtorica, obožujem pse, res obožujem.

Ampak res ni okej, da tvoj pes kar sam hodi okoli po kempu in še huje, kar po parcelah. Psa si dolžna imet pri sebi in pod nadzorom.

Nism brala naprej, ampak kolk od vas do tedaj pisočih, vas je kadarkoli prestopilo rampo kampa?
Mal drgacen je dopust v kampu kot v apartmaju al hotelu, kjer se vsak briga izključno zase. Vec raje ne bom, ampak za vsakega soseda sem vedela kaj bo zjutraj spil, kdaj gre v trgovino, da se meni kaj prinese. Smo bli pa res bolj znanci v nasi ulici. Ampak tud dol med sotori je blo kar nekaj dam dama. Pa ne tistega hopa cupa. In ja so sli tud kuzki do sosedov pogledat, od prijateljice cucek je hodil k sosedovim na paradajz. To je blo smeha.

Drama za brezveze.

Skor mal pogresam te cajte.

Nism brala naprej, ampak kolk od vas do tedaj pisočih, vas je kadarkoli prestopilo rampo kampa?
Mal drgacen je dopust v kampu kot v apartmaju al hotelu, kjer se vsak briga izključno zase. Vec raje ne bom, ampak za vsakega soseda sem vedela kaj bo zjutraj spil, kdaj gre v trgovino, da se meni kaj prinese. Smo bli pa res bolj znanci v nasi ulici. Ampak tud dol med sotori je blo kar nekaj dam dama. Pa ne tistega hopa cupa. In ja so sli tud kuzki do sosedov pogledat, od prijateljice cucek je hodil k sosedovim na paradajz. To je blo smeha.

Drama za brezveze.

Skor mal pogresam te cajte.
[/quote]

Danes so kampi po večini narejeni tako, da ti ni potrebno poznati soseda in vseh njegovih navad. Ko si na dopustu, si na dopustu, ne pa v opazovalnici, kaj kdo dela itd. Predvidevam, da avtorica nima pavšala na morju, ampak je bila tisti trenutek tam. Zato je prav, da sosedje spoštujejo pravico do mira in dejstvo, da niso sami. Psi pa kolikor vem, morajo biti v kampu privezani.

To s psi je šlo čez vse meje zdravega razuma. Če nočemo enačiti psa z otrokom ali z vašim edinim prijateljem, ne pomeni, da nimamo radi psov. Če nočemo spati z vašim psom ali plavati z njim, ne pomeni, da nimamo radi psov. Če nočemo na plaži vohati pasje riti, ne pomeni, da ga nimamo radi.

Najhujši so ti betonski blokarji, ki s psom komaj pridejo malo izven zapora (stanovanja) in sedaj mislijo, da moramo vsi se sliniti ob pogledu na njihovega psa.

Če bi imeli s psom normalni odnos in doma normalni življenjski prostor, seveda drugih ne bi posiljevali z njim. Niti ne bi imeli nobene potrebe psa vozit povsod kamor gredo ali ga cvreti na tej vročini.

Res lepo je vedeti, da je tvoj kuža, prijazen, ogleda k sosedu, ki ga lahko prijazno pozdravi in tebe povabi na kavo. Lahko bi. Pa kadaj pomisliš tudi na druge, ko se siliš nekam, kaj če se psov boji, kaj če ne ve, da je prijazen, le kdo bi, d amogoče ne marajo vsi, da vsake pol ure pride drugo vsiljivo ženšče s prijaznim psom, ki se mimogrede polula, pa nič hudega….dajte se malo k maniri spravit no in poskrbite za svoje stvari, ki niso tudi od drugih in ne lastite si vsega na okrog. Ljudje imajo tudi svoje življenje. kako grozno, res grozno vsiljivi ste s svojimi kužki. Imejte jih radi, ocertajte jih in ne bremenite in ne lastite si vsega s svojim prav. Tudi k meni na vrt je nekoč prišel kuža, (sama imam dva kužija, pa skbim za red). želela sem ga pobožat, pa meje krepko kar ugriznil. popolnoma razpuščeni ste, brez da gledate tudi na druge, kako naj pa vedo, kakšen je. Vsem ne paše,kar vam. Spravite se k pameti in z nekaj vrednotami rinite v druge, le kolikor dovolijo…ne kot otroci…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close