Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin
Moj kuža je najbolj prijazno bitje in ne bi nikomur naredil nič, ampak res nič. Je pa ultra radoveden in mimogrede odšpancira po svoje. In je šel pač povohat v baldahin pred prikolo od novih sosedov. In je začela lastnica tako vreščat in kričat kot da jo koljejo. Potem mi je prišle njen mož napolno zatežit in mi grozit, da o cucka fental, če pride sam mim in potem sta se šla še pritožit upravi kampa in so me prišli opozorit, da ga moram privezat. Ne morem verjet kakšna štala je nastala samo zato, ker je malo pokukal k njim. Pa saj jim nič ne bi naredil halo kaj je s folkom?! Zakaj ste tako nestrpni do psov in nasploh do živih bitij?
No tudi meni ne bi bilo všeč, da se mi neki random pes naenkrat prikaže v baldahinu. Kaj jaz vem da je tvoj kuža ful priden in da nikomur nič nebi. Kako naj to vem, če ga prvič vidim? Sploh ker me je v otroštvu en nevzgojen pes napadel in imam še danes do njih nek strah, tudi če so mali.
Tako hudo verjetno ne bi odreagirala, kot tale dva, ampak všeč mi pa ne bi bilo.
Tebe pa nič ne skrbi za kužeka? Kaj če bi v svoji radovednosti nekam odvandral in se izgubil. Mislim, da je to neodgovorno tako do psa kot tudi do ostalih v kampu.
Je pa njuna reakcija res morda bila malo pretirana.
Saj so ti že napisali; kako naj drugi vedo, da ga ti ne bi spuščala, če bi bil nevaren?
Sicer je bil pa baje tudi tisti pes, ki je pred časom dojenčici odgriznil pol obraza izredno prijazen. Do tistega trenutka.
Tuj pes tudi pri meni ne bi imel kaj iskati in bi me to zmotilo. Sploh ni poanta koliko je prijazen, čist ali krasen – poanta je, da je tvoj in ne moj.
Ma tudi manjsi cefizli so lahko grozno nadležni in ravno tako te lahko ugrizne. Ali pa se ti kam polula.
Mene bolj preseneča, da avtorice nič ne skrbi za varnost psa. V našem kraju so tudi takole eni lastniki svojega psa konstantno spuščali ven, da se je sam sprehajal po ulicah, po možnosti po sredi ceste, pa od hiše do hiše. Dokler ga ni en idiot pretepel s palico, da je ubogi kuža komaj preživel. In konec koncev se lahko pes v neznanem okolju tudi izgubi.
Poglejte vi to debilno pasjeljubko!!
Njen pes nagravžen se lahko prosto sprehaja vsepovsod, ona se pa čudi, zakaj to ni prav??! “Saj ne bo nič naredil.” Joj, kok bi jaz na licu mesta postrelil pesjanarje, ki to rečejo, pízda vam labava!!! Cucka maš da daš na vrvico, a ti je jasno, bitch pofukana???!!!! A ko pa hodiš ob prometni cesti, ga pa kar naenkrat ful paziš, a ne! A takrat pa ni priden pa nč ne bo naredu! Ja, me zanima! Seveda, avto bi ga lepo zgazil in adijo! Zato če se prosto sprehaja po kempu, je isto, kot če bi se ob prometni cesti: če bi ga kdo v kempu s kolom nalomil, bi imel vso pravico do tega! Pes nagravžen! In pasjeljubci debilni!! DEBIL TI CRKNI DANS. FUCK. PSA RAJ K ČLOVEKA . MARSSSSS GNIDA GOLAZEN
Tole je sicer najbrž provokacija, ampak vseeno: v našem kampu je skoraj vsakih 100m tabla, da morajo biti psi na vrvicah, pa na plaži je na več mestih označen vhod za pse, folk pa…tako kot ti. Kuži bi plaval in to ravno tam, kjer se jaz kopam ali pa v zalivčku polnem otrok, ampak saj tvoj lahko a ne (itak je bolj čist od mene)? Sem opazovala ravno v torek eno teto v našem zalivu. Smo v nudo, ona pa lep oblečena šetka dve džukejli po plaži. Mirno se sprehodi mimo vhoda za pse, pride do zaliva in spusti oba psa v vodo najprej na zaćetku zaliva, potem gre naprej, ju spusti vsa navdušena med otročad v sredini zaliva in potem, ko jo je en oči spodil, še na koncu zaliva. Mislim, pa zakaj??? Aja, pa seveda je bila Slovenka.
jebi ga, pravila so pač pravila pa “sovražniki” živali gor ali dol, če mora bit pes na povodcu je to za upoštevat, samo slovenskim kokošim to ni jasno, ker imajo vse super duper kjut nenevarne podpizdeljčke, ki so samo malo firbčni pa šetkajo gori doli po kampih, po gozdovih, po vaseh, po mestih… samo marš če ne znaš upoštevat pravil in imet svojega pejdoljizca na povodcu, pa vekaj kjer češ….
Forum je zaprt za komentiranje.