Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin
Saj so ti že napisali; kako naj drugi vedo, da ga ti ne bi spuščala, če bi bil nevaren?
Sicer je bil pa baje tudi tisti pes, ki je pred časom dojenčici odgriznil pol obraza izredno prijazen. Do tistega trenutka.
Tuj pes tudi pri meni ne bi imel kaj iskati in bi me to zmotilo. Sploh ni poanta koliko je prijazen, čist ali krasen – poanta je, da je tvoj in ne moj.
[/quote]
Točno tako.
Poleg tega, a po kampih psi lahko kar prosto letajo? Po moje ne. Torej je treba skrbet, da se tvoj pes ne klati okoli, ne pa pljuvat čez ljudi, ki jih to moti. Pa pri tem nima čisto nobene zveze, če ima kdo rad živali ali ne.
ja, ker prej si vsakemu iz obeska bral in vedel, da je njegov 🙂
evtanizirajo (in ne avtanizirajo) pa veterinarji, ki imajo citalce cipov in posledicno do podatkov o cepljenju, lastniku ipd.
[/quote]
popravljam:
…veterinarji, ki imajo citalce cipov in posledicno DOSTOP do podatkov o cepljenju, lastniku ipd.
Za zadovoljitev svojih potreb, izkoriščate uboge pske, jih celo kastrirate, kaj če bi oni vas malo kastrirali. Ste sužnjelastniki psov za zadovoljitev svojih asocialnih potreb, ker si niste sposobni najti in živeti s partnerji v enaki vrsti, s kvazi blebetanjem, da ste ljubitelji živali v bistvu ste pa čustveni izkoriščevalci. Gremo….
Forum je zaprt za komentiranje.