Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin

Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin

slabo razumeš napisano — nestrpni smo do lastnikov psov, ki menijo, da imajo pse za druge ljudi ☺
Ker psi si niso krivi, da so jih taki bizgeci posvojili

ju knou d dril …

Sama sem čisto strpna do privezanih psov. Ostalih se pač bojim.

kolko bi pa ti kričala, avtorica, da ti v tvoj baldahin spustim mojega pitona … in te “vzpodbudim”, da ga potegneš in pobožaš ☺

Tako je 🙂

Niti ne tk nenavadno da je zakričala, jz sem še bolj ko je en moron dal svojo bučo čez vrata, pa še smešn mu je blo. Tk da, kričanje je reakcija presenečenja, nimaš kej.

Budalototalno, pravo ime si si nadel. Misliš, da je vsem ime tako, ko tebi!!!!

jaz si vsaj priznam, ti “strpna pasjeljubka” si pa tako zahojena, da še tega ne.
budalo

Tako je 🙂
[/quote]

niti ni provokacija, vsaj za naš kamp velja, da kužki prosto letajo in serjajo po celem kampu

Saj so ti že napisali; kako naj drugi vedo, da ga ti ne bi spuščala, če bi bil nevaren?

Sicer je bil pa baje tudi tisti pes, ki je pred časom dojenčici odgriznil pol obraza izredno prijazen. Do tistega trenutka.

Tuj pes tudi pri meni ne bi imel kaj iskati in bi me to zmotilo. Sploh ni poanta koliko je prijazen, čist ali krasen – poanta je, da je tvoj in ne moj.
[/quote]
Točno tako.
Poleg tega, a po kampih psi lahko kar prosto letajo? Po moje ne. Torej je treba skrbet, da se tvoj pes ne klati okoli, ne pa pljuvat čez ljudi, ki jih to moti. Pa pri tem nima čisto nobene zveze, če ima kdo rad živali ali ne.

Vprašanje kakšna je njena plat zgodbe.

ker so totalna človeška golazen, jaz sme ljubitelj živali, četudi se velikih psov bojim po pravici povedano, ampak da je gnoj babji to naredil ma ni vredna da se po.se.rem nanjo pa ji v usta š.č.i.j.e.m sovražim ljudi take ej pravzaprav skoraj vse

ker so totalna človeška golazen, jaz sme ljubitelj živali, četudi se velikih psov bojim po pravici povedano, ampak da je gnoj babji to naredil ma ni vredna da se po.se.rem nanjo pa ji v usta š.č.i.j.e.m sovražim ljudi take ej pravzaprav skoraj vse
[/quote]

A bi se ti eno po gobcu, govedo?

Povsem nepomembno je, ali ima kdo alergijo, ali se psov boji ali gre za karkoli tretjega. Tuj pes nima kaj okoli in po mojih stvareh šarit. Pika.

ker so psi čipirani – nimajo več pasjih obeskov na vratu – se ne da razbrati ne čigav pes je niti ali je bil cepljen.
Torej se povsem normalno domneva, da je pes, ki tava naokoli brez vodnika, vsaj kužen in prenašalec zajedalcev, povsem lahko pa tudi stekel.
Take pse se pa avtanizira !!

Pa ne se bat enega kuža, veverice, srake…. kačke?? Kaj vse lahko še pričakuješ v kampu?
Pajke, stenice, mravlje….komarje, muhe….. Kaj vse šele v morju!
Fak.noo, da nekdo gre kampirat in misli, da bo kot v operacijski dvorani! 🙁

Pa imajo vsi pokvarjen dopust!

A bi se ti eno po gobcu, govedo?
[/quote]tukaj se upaš kaj govno, ko bi ti vedel s kom imaš opravka, zakoljem te za zajtrk če me prime lavfaj na policijo čefurovič

Povsem nepomembno je, ali ima kdo alergijo, ali se psov boji ali gre za karkoli tretjega. Tuj pes nima kaj okoli in po mojih stvareh šarit. Pika.
[/quote]tvoji panži pa s enimajo kaj dret ker to je motenje posesti kapiš govno št 2

Kužek je spoznal nevrotike.

ja, ker prej si vsakemu iz obeska bral in vedel, da je njegov 🙂
evtanizirajo (in ne avtanizirajo) pa veterinarji, ki imajo citalce cipov in posledicno do podatkov o cepljenju, lastniku ipd.

ja, ker prej si vsakemu iz obeska bral in vedel, da je njegov 🙂
evtanizirajo (in ne avtanizirajo) pa veterinarji, ki imajo citalce cipov in posledicno do podatkov o cepljenju, lastniku ipd.
[/quote]

popravljam:
…veterinarji, ki imajo citalce cipov in posledicno DOSTOP do podatkov o cepljenju, lastniku ipd.

Mam prijazneg moža. Ker mu je dolgcajt v kampu bo nocoj, ko bo tvoj pes pri sosedovih, malce pokukal v tvojo pojstlo…

Po zakonu je, da morajo biti psi na povodcu. Za otroke takega zakona ni.
Bi bilo pa prav, da bi bili bedaki, ki pišete take komentarji tam kjer vam je mesto. Ampak kaj, ko v norišnicah nimajo dovolj prostora, niti kadra.

Vsi neki nevrotični, vsi bi radi klinično čisto.-….. pa se vlečete v kamp.
Pa kaj, če pride en kuža okol mal pošnofat?? In to bo kričala ena zamaščenA SMRDLJIVA BABA!
Ki bo nasrala 100o x več, kot en kužl.

Za zadovoljitev svojih potreb, izkoriščate uboge pske, jih celo kastrirate, kaj če bi oni vas malo kastrirali. Ste sužnjelastniki psov za zadovoljitev svojih asocialnih potreb, ker si niste sposobni najti in živeti s partnerji v enaki vrsti, s kvazi blebetanjem, da ste ljubitelji živali v bistvu ste pa čustveni izkoriščevalci. Gremo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close