Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin

Histeričarka v kampu naredila celo štalo, ker ji je moj kuža pokukal v baldahin

zaradi takih kot si ti, si pesjanarji dovolijo maltretirati druge s svojimi ščeneti, Lastnika s kolom čez šimbas … če ne zaleže pa še psa.

in zato ker ne obvladujete svojih psov, so ostali bebci in si dajo duška, pa ne vem še kaj? In ti govoriš o značaju ljudi, ker želijo, da pesjanari obvladujete svoje pse in se držite pravil? Pa ti si res totalno budalo.

Vsi, ki ne marate psov pojdite v kamp kjer psi niso dovoljeni. Tudi jaz grem na dopust kjer otroci niso dovoljeni. Ker ni hujšega kot, da horda podivjanih sončkov in njihovih staršev ves dan in celo noč kriči in hodi k meni na obisk.
A ste pomislili sovražniki psov kam je speljana kanalizacija? V morje! Jaz svojega psa ne bi pustila v vodo. Pa vaši sončki serjejo v morje. Fuj ogabno! Pes gre vsaj na potrebo v grm. Sončki pa vsi vi, ki sovrazite pse pa lulate v vodo!

tisto pasjo potrebo dež spere na plažo in v morje ☺
ju knou d dril …

mene pa zanima zakaj so za zblojene pasjeljube kokoši, vsi ki se držijo pravil sovražniki psov? po vaše je vsak, ki ima psa in ga ima tam kjer velevajo pravila, da je ta na povodcu in tudi je na povodcu avtomatsko sovražnik psov?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Saj tudi ljubitelji otrok se ne držite osnovne kulture in ne vzgajate svojih otrok. Sicer pa jih ne morete, ker sami nimate osnov obnašanja v javnosti. Še psu lažje dopoveš, da naj nekje leži pri miru, kot pa vam in vašim priveskom.

Saj ne da ne maramo psov, daleč od tega. Ne maramo lastnikov psov, sploh tistih, ki psa enačijo s človekom nenazadnje otrokom. Takšni ste največji bolniki, ki se tega niti sami ne zavedate.

..in potem pes pelje lastnico na sprehod;)

..in potem pes pelje lastnico na sprehod;)
[/quote]
“boljši” psi tudi po dve naenkrat ☺

Ja, sem samo čakala, kdaj se bo oglasila kakšna, ki misli, da lahko primerja pse z otroki. Bolano, res!!! Pa grejo meni tudi včasih otroci na živce.

Nimam psa in ga nikoli nisem imela. Ampak tako sovraštvo do psov me pa dvigne. Zaradi takih psihopatov je vedno več muciteljev živali. Meja je pa zelo tanka do mucitelja ljudi. Sicer pa vse te teme odpirajo ljudje, ki potem uzivajo, kako se prepirajo eni in drugi. Isto so teme o sonckih. Nehajte ze enkrat odpirati takih izmisljenih tem in poskusajmo vsaj malo bolj strpno ziveti en zraven drugega. Saj nam drugega ne preostane, ce zelimo ziveti v civilizaciji. Tukaj je vedno kaj motece. Enim ljudje in enim zivali. Vse so pa ziva bitja, ki imajo pravico do zivljenja! Pa, ce nam je prav ali ne! Drugace bi bilo se vec zlocinov, ce bi si vsak lahko naredil svoj prostor pod soncem! Otroke in pse na povodce in bo mir pri enih in drugih!

tudi jaz bi zagnala vik in krik … v prikolico sem prišla uživat mir, ne pa da me neko ščene prestraši, ko ležim in čitam knjigo … pač se bojim psov

vi pesjanarji itak mislite, da je vaš pes najmanj bog in lahko dela vse in se podela povsod 🙁

OK – pa naj bo po tvoje in bodimo strpni.
Začni pri sebi in mi ne bodi kjerkoli v napoto ☺

Bodi brez skrbi, da se te bom ognila v velikem loku, ker taki, ki molite ste najbolj strpni. Ha, ha! Pa se po cerkvi smrdite. Zmoli dve zdravi Mariji pa ti bo vsa hudobija oproščena.

avtorica, največji egoisti ste lastniki psov … npr. v gozdu je tabla lovcev, da srne polagajo mladiče in prosijo, da imate pse na povodcu … boš, ja, vsak drugi prosto dirka po gozdu, lastnik/ca na moje opozorilo pa pove, da njegov pes ne gre nikamor daleč vstran :))))))))

Glede na tvojo pridigo v prejšnjem post-u, opažamo da načelna strpnost kar kipi iz tebe.
budalo

Se strinjam, vaše pamže kričeče smrdljive prizadete dajte na ketne, pa bo mir!

Jasno, da smo nestrpni, naj se poserje in pošči pred tvojim baldahinom, ne pa pred mojim. Pes povoha vsak kotiček in pušča svojo poscano sled, jaz pa tega ne maram. Naj spi pri tebi, serje in šči lahko pa po tvojem povštru.

Sama tudi ne maram, da me pes voha in hodi okoli mene, ker me je en vgriznil.

Pogojno dopuščam to dvem iz okolice ostalih se pa na daleč izognem.

Tema je sicer provokacija, na daleč smrdi, ampak naj vsem skupaj odstrem še en vidik: mogoče je pa ženska alergik. Moj sin je alergičen na živalsko dlako (najvišja stopnja) in vsak stik s psom ali mačko lahko zanj predstavlja hud problem /težave z dihanjem, tudi če samo poboža psa. Zato se mora vseh kosmatincev v velikem loku izogibati. Da pa pride en kosmatinec v naš baldahin, bi zavpila in ga odgnala tudi jaz. Ker pes bi mimogrede prišel globje v baldahin, kaj povohal, se z dlako podrgnil ob rob baldahina ali kakšno torbo… kar bi pomenilo, da moramo v nulo spucat ves baldahin , da ne bi imel težav. Hvala, ampak ne hvala.

pri sebi.
A bi šlo al naj ti ga fentam, ko pride k meni?!

Saj je znano, da so pesjanarji eni hudo ubrisani ljudje, obsedeni s svojimi smrdljivimi cucki. Normalnega življenja med ljudmi niso sposobni. Taki nimajo kaj delat na morju.

Tvoj kužek ima srečo, da je naletel na to babo. Če bi pokukal pod naš baldahin, bi ga naš pes zagrabil, pa bi potem ti vreščala, ker tvojega kužija ne bi bilo več.. Malo tudi na druge pse pomisli, ki jim gredo taka ščeneta na živce, posebej če pridejo na njihov teritorij..

Avtorica vrgla si kost, da lahko forumaši pokažejo vso svojo nestrpnost do psov. Ni veliko za povedati, samo to, da je taka reakcija sosedov v kampu čisto pričakovana, saj ne moreš vedeti kako bodo ljudje odreagirali na tujega psa.

Zame obstaja hierarhija – najprej človek, nato žival. Ne gre za to, da ne maram živali, ampak ko bodo vsi otroci na svetu siti in bodo imeli možnosti šolanja, jim ne bo treba delati za preživetje, bodo imeli dostojno streho nad glavo…. takrat se bom pa začela lahko boriti tudi za pravice psov.
Tako da razumem histeričarko…. kako si pa videla, da je samo pokukal, mogoče je šel noter…. ti bi tudi z veseljem gledala, da nek tuj pes samovoljno vstopi v tvoje stanovanje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close