Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Za to, o čemer sem jaz “govorila”, obe. Pa še kakšna izmišljena zraven. 🙂 No go, v glavnem.[/quote]

Rad bi slišal kaj več o tej izmišljeni neskončnosti. Sicer lahko to kmalu zaide v filozofske vode, a kljub temu 🙂

Takoj ko ti nehaš kaditi.[/quote]

Pol si jo boš skoz rajcala? Fak si nenasitna 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jep, zatekanje v fantazije. Samo preverjam, kako hudo je s tabo. :)[/quote]

Ze to da si vzames cas da preverjas kako je z njim kaze na to da si neka zalezovalka trapasta. Ali ti je toliko do njega ali pa si bolna.

Ze to da si vzames cas da preverjas kako je z njim kaze na to da si neka zalezovalka trapasta. Ali ti je toliko do njega ali pa si bolna.[/quote]

Saj to ji nikol ne bo kapnilo kaj se trudiš, te ženske so vse po vrsti obsedeno zaljubljene v par uporabnikov tu gor, od Spiderja do Sadnega preko mene pa Tipčka……… vse si zapomnijo o nas, a ti veš da prvlečejo ven zadeve ki sem jih napisal na LJUBEZENSKIH NASVETIH (forum na monu) pred DVEMA letoma ali več, one pa se danes tega spomnijo….. fak 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Takoj ko ti nehaš kaditi.[/quote]

Pol si jo boš skoz rajcala? Fak si nenasitna :D[/quote]

Ne, Matkic, ne morem nehati, če nisem še niti začela.

Ajaaa, a to, da nikoli nisi kadil, si se tudi zlagal?

Kar tako naprej… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ze to da si vzames cas da preverjas kako je z njim kaze na to da si neka zalezovalka trapasta. Ali ti je toliko do njega ali pa si bolna.[/quote]

Koliko sekund, misliš, da je trajalo, da sem prebrala njegovih 5 vrstic?
In koliko sekund, misliš, da je trajalo, da mi je bilo jasno, da je to, da sem se vanj zaljubila in da imam tabelo z njegovimi podatki, samo njegova fantazija, saj nič od naštetega ne drži?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pol si jo boš skoz rajcala? Fak si nenasitna :D[/quote]

Kar tako naprej… :)[/quote]

Ne samo za tebe bi skadil eno travco……

Saj vem ja, ljubiš me, priznaj mi pa ti dam vsaj za večerjo pa dildota z mojim imenom gor, pa bo

Kar tako naprej… :)[/quote]

Ne samo za tebe bi skadil eno travco……

Saj vem ja, ljubiš me, priznaj mi pa ti dam vsaj za večerjo pa dildota z mojim imenom gor, pa bo[/quote]

Ne, hvala.

zakaj se lažeš, pa se delaš nedostopne z nogami narazen no brezveze škoda časa, prej boš prebolela prej boš šla naprej 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close